QUOTE(vytautiske @ 2013 02 20, 12:36)
Ristina, ačiū
Ačiū neužteks teks numegzt ir mums parodyt megztuką
QUOTE(Ristina @ 2013 02 20, 13:21)
Aciu uz komplimentus mano ryskiaspalviai suknelei, o ji tokia todel kad nusipirkau 2 dideles bobinas siulu, sviesai turkio ir tokia zalialabai ryskai, nebrangiai tekainavo, o medvilne superine tai paglvojau jei spalva netiks tai numezgus koki megztini nudazysiu.
Tai pabandziau megzti nedazyta, kai tos zalios nedaug tai ji labai graziai skamba ant tos turkio. Kai numezgiau tunika tie ryskus kabantys siulai visai idomiai atrode tai pagalvojau kad prikabinsiu kutus kaip liniju pratesima. Nu ir gavos toks "menas" Bet as tokius keistus modelius greiciausiai ir parduodu. Apsiniaukusia diena labai smagu megzti spalvotus mezginius, cia kaip spalvu terapija
QUOTE(Ristina @ 2013 02 20, 15:21)
būtinai
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 19, 21:36)
nu fainas tas ir ir sis ir anas nors is jusu nereik laukti standartiniu sukneliu su snaigem
QUOTE(Ristina @ 2013 02 19, 22:37)
Aprašinėjau schemą megztuko. Gal bus aiškiau
o cia jau tavo isbandyta? gal gali savo ismatuoti ismiras? nes jei L XL gal ir tiktu man. bet reik ziuret ar per subinaite tilpsiu.... uzteko adatu masinos?
QUOTE(jautiena @ 2013 02 20, 03:26)
o as susipainiojus tam rombuoty,
sekmytes sekmyteliausios su siulgaliu kaisiojimu
QUOTE(Freke @ 2013 02 20, 21:26)
o cia jau tavo isbandyta? gal gali savo ismatuoti ismiras? nes jei L XL gal ir tiktu man. bet reik ziuret ar per subinaite tilpsiu.... uzteko adatu masinos?
Va, tuo žydruoju ir išbandyta ant mano subinaitės panaudotos visos adatos biaaat, galima megzt atnarą, ir pasiilgina megztelis
Ristina, labai jau superinis megztukas
Tik norejau paklausti is to brezinio kaip supratau rankove turetu prisideti prie to didelio gabalo virsuje, bet ten lieka 12cm. o rankove pavaizduota, kad megzti reikia 18cm. Ko as cia nesuprantu?
Tik norejau paklausti is to brezinio kaip supratau rankove turetu prisideti prie to didelio gabalo virsuje, bet ten lieka 12cm. o rankove pavaizduota, kad megzti reikia 18cm. Ko as cia nesuprantu?
Ristina klausimas.
jeigu as mezgu sita vieta kur pazymejau fuksiju spalva. ne iki 220 eiles o iki 240. praplateja liemuo ir uzpakalio vieta? nes ilgis koreguojamas arba atnara arba apsimetimu: taip turi buti (as nedidele tai man gali ir pakakti), bet plocio nesinori nusimazint
ir dar klausimas. megzti dvi identiskas detales ar reik veidrodiniu principu antra gaminti?
jeigu as mezgu sita vieta kur pazymejau fuksiju spalva. ne iki 220 eiles o iki 240. praplateja liemuo ir uzpakalio vieta? nes ilgis koreguojamas arba atnara arba apsimetimu: taip turi buti (as nedidele tai man gali ir pakakti), bet plocio nesinori nusimazint
ir dar klausimas. megzti dvi identiskas detales ar reik veidrodiniu principu antra gaminti?
QUOTE(detta.007 @ 2013 02 20, 23:47)
Į tuos centimetrus aš nesigilinau nes mezgiau pritaikydama savo išmatavimams. Aš palikau vienai detalei 30 akių, ant kurių paskui kabinau atnarą
QUOTE(Freke @ 2013 02 21, 09:31)
Ristina klausimas.
*jeigu as mezgu sita vieta kur pazymejau fuksiju spalva. ne iki 220 eiles o iki 240. praplateja liemuo ir uzpakalio vieta?
** ar reik veidrodiniu principu antra gaminti?
*jeigu as mezgu sita vieta kur pazymejau fuksiju spalva. ne iki 220 eiles o iki 240. praplateja liemuo ir uzpakalio vieta?
** ar reik veidrodiniu principu antra gaminti?
* ilgėja megztukas mezgant daugiau akių. Platėja mezgant daugiau eilių
**neskaitai, ką anksčiau rašiau veidrodinių principu antra detalė
Foto gulinčio megztuko
kadangi zinau, jog tu nearogantiska , tai as asmeniskai taves ir klausineju bet ir atsakymus gaunu asmeniskus tada lengviau orentuotis