QUOTE(jautiena @ 2013 02 18, 11:56)
Olaiva: o jeigu megztum is daliu, kurias jungtum situ budu:
gal siules tada nemaisytu? ir netgi papuostu? ziu, cia bendrom jegom kazkaip ir numegsim
gal siules tada nemaisytu? ir netgi papuostu? ziu, cia bendrom jegom kazkaip ir numegsim
na sesiu savaitgali ir bruzinsiu.nes man cia samprotaujant ir jums patarinejant savaime nenusimegs ji o galetu
Melsva karaliauja?
Daivuliau, na jau šalikas ir vaiko akys
Ristina, labai šaunus megztukėlis, veža mane tie skersumai žiauriai . Aš vis žiūriu ir nesuprantu, toks jausmas, kad jis dvigubas . Kaip apdirbai rankovių ir apačios kraštus? Iš kelių gijų mezgei?
Daivuliau, na jau šalikas ir vaiko akys
Ristina, labai šaunus megztukėlis, veža mane tie skersumai žiauriai . Aš vis žiūriu ir nesuprantu, toks jausmas, kad jis dvigubas . Kaip apdirbai rankovių ir apačios kraštus? Iš kelių gijų mezgei?
Akirera, neapdirbti kraštai niekaip dar mąstau, gal primegzti atnaras o siūlas 5 gijų babininė medvilnė
Papildyta:
Megztuko detalės megztos veidridiniu principu. Pradėta megzt viena rankove ir baigta kita rankove viena rankovė aytodo įprastai, o kitoje pusėje gaunasi klostė.
Megsiu artimiausiu metu kitą, tai galėsiu išsamiau parodyti
Papildyta:
QUOTE(vytautiske @ 2013 02 18, 16:53)
Ristina, megztukas super O gal galima pamatyt megztuką iš kitos pusės,kaip ten ta rankovė atrodo?
Megztuko detalės megztos veidridiniu principu. Pradėta megzt viena rankove ir baigta kita rankove viena rankovė aytodo įprastai, o kitoje pusėje gaunasi klostė.
Megsiu artimiausiu metu kitą, tai galėsiu išsamiau parodyti
Ristina puikus darbelis
O cia as va pabruzinau, kazkoki "nei sis neitas"
O cia as va pabruzinau, kazkoki "nei sis neitas"
Mamyte Uogyte
aišku, nešiočiau tokią tik be kutų ir be tų kitų pagražinimų, bet juk čia tame ir ypatingumas tie pagražinimai
Aprašinėjau schemą megztuko. Gal bus aiškiau
čia yra iš rusiško žurnalo Lubo Delo, bet kurių metų ir koks numeris tai nepykit,- nežinau nes buvo saugomas kompe jau keletą metų.
aišku, nešiočiau tokią tik be kutų ir be tų kitų pagražinimų, bet juk čia tame ir ypatingumas tie pagražinimai
Aprašinėjau schemą megztuko. Gal bus aiškiau
čia yra iš rusiško žurnalo Lubo Delo, bet kurių metų ir koks numeris tai nepykit,- nežinau nes buvo saugomas kompe jau keletą metų.
Mamytės uogytės - kaip visada labai originalu. labai idomu butu ant gyvo manekeno pamatyt. spalvytes ko gero 2013 mados sauksmas
o as susipainiojus tam rombuoty, oj kaip jis man atsibodo
o as susipainiojus tam rombuoty, oj kaip jis man atsibodo
Mamyte uogyte, išskirtinai jūsų darbas, tokia šiuolaikiškai jaunatviška tunika, jaunimėliui pats tas
Jautiena, megztukas labai gerai gavosi net nematant gerosios pusės, fabričnas
Bet kiek tau dabar bus darbo su tais siūlų galiukais . Apsišarvuok kantrybe ir lauksim gerosios pusės
Jautiena, megztukas labai gerai gavosi net nematant gerosios pusės, fabričnas
Bet kiek tau dabar bus darbo su tais siūlų galiukais . Apsišarvuok kantrybe ir lauksim gerosios pusės
QUOTE(vytautiske @ 2013 02 20, 08:59)
Ristina,gal gali paaiškinti,kaip ten su tais žymėjimais,kai reikia mezginį platinti ar siaurinti,pvz.: -48, 5x7, 6x5, 4x3, 4x2*2 ?
jei minus 48, tai užbaigti mezginį toj vietoj "uždarant" 48 akis jei plius 48 - tiek akių pridėt.
5 kartus po 7 akis, 6 kartus po 5akis, 4 kartus po 3 akis ir 4 kartus po 2 akis, visa tai atlikti kas antroj eilėj
Jautiena, bus superinis megztelis
Mamyte uogyte, labai įdomūs sprendimai. Žiūrėjau žiūrėjau ir visgi nusprendžiau, kad fainai gavosi Tikrai netradicinis koks mezgalas. Labai drąsiai suspalvintas, bet tame visas cinkelis . O kutai tai man , labai liuks akcentas . Tikrai kas nešios patrauks visų dėmesį
jautiena, nu darbelio įdėjai , bet nežinau ar megztukas tiek vertas . Šiaip man tas raštas labiau vyriškam megztiniui tinkamas. Visumoj tai bus gražu, bet darbo sąnaudos neadekvačios Kita vertus išbandei intarsios techniką ir dabar jau galėsi bile ką išmegzt
jautiena, nu darbelio įdėjai , bet nežinau ar megztukas tiek vertas . Šiaip man tas raštas labiau vyriškam megztiniui tinkamas. Visumoj tai bus gražu, bet darbo sąnaudos neadekvačios Kita vertus išbandei intarsios techniką ir dabar jau galėsi bile ką išmegzt