Ruošiuosi vasarai
siūlai - medvilnė
Ristina, labai fainas rūbelis . Kaip atrodo tokio modelio mezgimo schema?
Kadangi, jau daug tokių mezgiau-ardžiau ir vėl mezgiau. Tai geriausia būtų ši iškarpa:
Papildyta:
O kam jums tas diskas? Yra pilna Youtubėj rusiškų filmukų kaip megzti mezgimo mašina
Papildyta:
QUOTE(xxx1975 @ 2013 02 18, 14:35)
Gal kas turite parduoti diską "Машинное вязание для начинающих"...... Labai lauksiu atsakymo .......
O kam jums tas diskas? Yra pilna Youtubėj rusiškų filmukų kaip megzti mezgimo mašina
QUOTE(darbeja @ 2013 02 18, 11:50)
Jautiena, gal turi to jungimo video išsisaugojus? Kažkur esu mačius, bet neišsisaugojau , tai reiktų ilgai knaisiotis, o labai gražiai atrodo.
nezinau, nesu macius jokio video. as isivaizduoju, kad bus kraste viena adata istumta i auksciausia pozicja ir apie siulas vis suktas, kad kraste gautusi kilputes, kurios paskui vaseliu viena per kita suvarstomas.
Ristina: idomus modeliukas, bet kaip vasarai, tai gal reikejo ikalti kiaurarascio kokia eile viena, kita... mano manymu butu gyviau, zaismingiau...
is schemos supratau nieko, mistika kazkokia
QUOTE(jautiena @ 2013 02 18, 15:09)
Gal kai išmoksiu
Papildyta:
QUOTE(xxx1975 @ 2013 02 18, 15:17)
Na pradžia padaryta ..... jau šiek tiek pramokau , bet iškyla klausimų į kuriuos nerandu atsakymų ....
Tie diskai gi brangūs
pvz., va http://www.youtube.c...h?v=nE8Mb8N2g-I
ar Jus isprotejot? kokie dar diskai, kursai?!?!
internetas pilnas informacijos, youtube luzta nuo video, jeigu uzsimot viska isziuret, tai nebeliktu laiko mezgimui... pasiknaisioji truputi, pasibandai, vel pasirenki info, vel pasibandai. patirtis ateina per praktika taikant tas zinias. as i kursus eiciau jeigu man uz tai moketu
beje, kokia jusu masina? ir dar visada galit klaust cia. ne visos mes uzsispaude ar pernelyg uzsieme, kad negaletume patart, padet.
internetas pilnas informacijos, youtube luzta nuo video, jeigu uzsimot viska isziuret, tai nebeliktu laiko mezgimui... pasiknaisioji truputi, pasibandai, vel pasirenki info, vel pasibandai. patirtis ateina per praktika taikant tas zinias. as i kursus eiciau jeigu man uz tai moketu
beje, kokia jusu masina? ir dar visada galit klaust cia. ne visos mes uzsispaude ar pernelyg uzsieme, kad negaletume patart, padet.
QUOTE(xxx1975 @ 2013 02 18, 15:23)
Nepigūs ..... bet kursai dar brangesni
Jei neklystu, daugelis šioje temoje pasisakančių, rodančių savo megztus darbus, nelankė kursų išmoko klausimų-atsakymų būdu internete, žiūrint youtube vaizdinę medžiagą.
Na, jei skaitot rusiškai, tai dar yra forumas http://club.osinka.ru/forum-81
Ir svarbiausia - praktika. Megzti, megzti ir megzti.
Ristina, labai zavus megztukas ir dar mano spalva jei nepaslaptis is kokiu siulu mezgate, dar neatradau medvilnes jokiu siulu.
Kadangi siandien mano mamuko gimtadienis, tai suraiciau jai moherini scalikeli. Rastas tas pats kaip baltojo, bet vaizdas visai kitos. Va ka reiksia normaliai korta isistatyti. Su mochera (Agora2 mezgiau) pirma karta zaidziau, tai nelabai pazistu sito siulo, bet man kiek akiu krito palyginus su pries tai megztais siulais, tai ten beveik nekrito. Galvoju ar cia svoriui mazai ar cia siulas toks blatnas?
Kadangi siandien mano mamuko gimtadienis, tai suraiciau jai moherini scalikeli. Rastas tas pats kaip baltojo, bet vaizdas visai kitos. Va ka reiksia normaliai korta isistatyti. Su mochera (Agora2 mezgiau) pirma karta zaidziau, tai nelabai pazistu sito siulo, bet man kiek akiu krito palyginus su pries tai megztais siulais, tai ten beveik nekrito. Galvoju ar cia svoriui mazai ar cia siulas toks blatnas?
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 18, 15:58)
Gražiausia nuotrauka, ta kampe su mėlynakiu vaiku
Medvilnė, iš kurios mezgiau babininė