Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Ruošiuosi vasarai biggrin.gif
user posted image

siūlai - medvilnė rolleyes.gif
Atsakyti
Ristina, labai fainas rūbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kaip atrodo tokio modelio mezgimo schema?
Atsakyti
Gal kas turite parduoti diską "Машинное вязание для начинающих"...... Labai lauksiu atsakymo .......
Atsakyti
Kadangi, jau daug tokių mezgiau-ardžiau ir vėl mezgiau. Tai geriausia būtų ši iškarpa:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(xxx1975 @ 2013 02 18, 14:35)
Gal kas turite parduoti diską "Машинное вязание для начинающих"...... Labai lauksiu atsakymo .......

O kam jums tas diskas? g.gif Yra pilna Youtubėj rusiškų filmukų kaip megzti mezgimo mašina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 02 18, 11:50)
Jautiena, gal turi to jungimo video išsisaugojus? Kažkur esu mačius, bet neišsisaugojau  doh.gif , tai reiktų ilgai knaisiotis, o labai gražiai atrodo.

nezinau, nesu macius jokio video. as isivaizduoju, kad bus kraste viena adata istumta i auksciausia pozicja ir apie siulas vis suktas, kad kraste gautusi kilputes, kurios paskui vaseliu viena per kita suvarstomas.

Ristina: idomus modeliukas, bet kaip vasarai, tai gal reikejo ikalti kiaurarascio kokia eile viena, kita... mano manymu butu gyviau, zaismingiau...
is schemos supratau nieko, mistika kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 18 vasario 2013 - 15:11
ristinai

Na pradžia padaryta ..... jau šiek tiek pramokau , bet iškyla klausimų į kuriuos nerandu atsakymų ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxx1975: 18 vasario 2013 - 15:21
QUOTE(jautiena @ 2013 02 18, 15:09)

...gal reikejo ikalti kiaurarascio kokia eile viena, kita...

Gal biggrin.gif kai išmoksiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(xxx1975 @ 2013 02 18, 15:17)

Na pradžia padaryta ..... jau šiek tiek pramokau , bet iškyla klausimų į kuriuos nerandu atsakymų ....

Tie diskai gi brangūs unsure.gif

pvz., va http://www.youtube.c...h?v=nE8Mb8N2g-I
Atsakyti
Nepigūs ..... bet kursai dar brangesni smile.gif
Atsakyti
ar Jus isprotejot? kokie dar diskai, kursai?!?!
internetas pilnas informacijos, youtube luzta nuo video, jeigu uzsimot viska isziuret, tai nebeliktu laiko mezgimui... pasiknaisioji truputi, pasibandai, vel pasirenki info, vel pasibandai. patirtis ateina per praktika taikant tas zinias. as i kursus eiciau jeigu man uz tai moketu biggrin.gif

beje, kokia jusu masina? ir dar visada galit klaust cia. ne visos mes uzsispaude ar pernelyg uzsieme, kad negaletume patart, padet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 18 vasario 2013 - 15:34
QUOTE(xxx1975 @ 2013 02 18, 15:23)
Nepigūs ..... bet kursai dar brangesni  smile.gif

Jei neklystu, daugelis šioje temoje pasisakančių, rodančių savo megztus darbus, nelankė kursų ax.gif išmoko klausimų-atsakymų būdu internete, žiūrint youtube vaizdinę medžiagą.
Na, jei skaitot rusiškai, tai dar yra forumas http://club.osinka.ru/forum-81

Ir svarbiausia - praktika. Megzti, megzti ir megzti.
Atsakyti
Ristina, labai zavus megztukas ir dar mano spalva wub.gif jei nepaslaptis is kokiu siulu mezgate, dar neatradau medvilnes jokiu siulu.
Kadangi siandien mano mamuko gimtadienis, tai suraiciau jai moherini scalikeli. Rastas tas pats kaip baltojo, bet vaizdas visai kitos. Va ka reiksia normaliai korta isistatyti. Su mochera (Agora2 mezgiau) pirma karta zaidziau, tai nelabai pazistu sito siulo, bet man kiek akiu krito doh.gif palyginus su pries tai megztais siulais, tai ten beveik nekrito. Galvoju ar cia svoriui mazai ar cia siulas toks blatnas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 18, 15:58)

Gražiausia nuotrauka, ta kampe su mėlynakiu vaiku wub.gif wub.gif

Medvilnė, iš kurios mezgiau babininė rolleyes.gif
Atsakyti