Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Daivuliau, sveikinu, įveikei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Koks 20 cm šalikėlio ir man priklauso biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 02 16, 12:08)
Daivuliau, sveikinu, įveikei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Koks 20 cm šalikėlio ir man priklauso  biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

net ne 20cm, o ir visas metras priklauso 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu: mezgant su lace karieta visada pirma eile mezgant man ji beveik visada kabinasi ir uz kabliuku kazkodel nuo vidurio. Rasto negadina, kaip ir viskas ok. Bet taip tarska ta masina ir manau to kabinimosi neturetu buti. Viskas patepta, galvoju kas cia galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 16, 16:02)
Ateinu su klausimu: mezgant su lace karieta visada pirma eile mezgant man ji beveik visada kabinasi ir uz kabliuku kazkodel nuo vidurio. Rasto negadina, kaip ir viskas ok. Bet taip tarska ta masina ir manau to kabinimosi neturetu buti. Viskas patepta, galvoju kas cia galetu buti? g.gif

man taip buna tiems rastams,kur daug uzmetimu.jei rastas koks tankesnis,tada ja bruzinu ramiai...
Atsakyti
Sveikutės, ką tik pabaigiau tuniką mergaitei. Ačiū L@imužei,už jos kačiukų kortą.
L@imuže, labai graži žaluma.
user posted image
Atsakyti
zuzana*,labai miela tunikutė thumbup.gif thumbup.gif
Bet kačiukai labai "riebūs", tai ką darei su tais ilgais siūlais antroj pusėj????? Labai būtų įdomu ją pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri patarsit,kaip numegzt lengva kliosine suknele,bet ne skersai mezgant. cool.gif
reikalas tas,kad man reikia sukneles sijonines dalies beveik iki keliu,lengvo klioso,megzto lygiai,paskui noriu viska ant virbalu ir padalku kokia 20 eiliu rasta daryciau.bet nenoriu sijonines dalies is keliu trapeciju,nes linas nestoras bus,matysis siules...skersa pamezgus ir paskui pamezgus virbalais,negraziai mano nusiziuretam rastui gaunasi perejimas.ka daryt? negi rankom lygiai megzt ir dar platejancia blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 02 16, 19:43)
zuzana*,labai miela tunikutė  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet kačiukai labai "riebūs", tai ką darei su tais ilgais siūlais antroj pusėj????? Labai būtų įdomu ją pamatyt  biggrin.gif

Na kad "ėdrūs" tie katinai lotuliukas.gif užtai ir pilnoki,o su siūlais tai šį kartą nedariau nieko,bet kartais klijuoju flizelino juosteles.Pilnai klijuot,kad siūlai išvis nekibtų negalima,nes jei pvz. sijonas siauras tai jau į jį neįlįsi biggrin.gif .Dar bandžiau variantą (čia kažkur buvo minėtas) siūlą uždėti ant adatos,tai aš arba ko nors nesupratau g.gif ,bet man tas siūlas švietė kaip turi būt gerojoj pusėj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 02 16, 18:49)
gal kuri patarsit,kaip numegzt lengva kliosine suknele,bet ne skersai mezgant. cool.gif
reikalas tas,kad man reikia sukneles sijonines dalies beveik iki keliu,lengvo klioso,megzto lygiai,paskui noriu viska ant virbalu ir padalku kokia 20 eiliu rasta daryciau.bet nenoriu sijonines dalies is keliu trapeciju,nes linas nestoras bus,matysis siules...skersa pamezgus ir paskui pamezgus virbalais,negraziai mano nusiziuretam rastui gaunasi perejimas.ka daryt? negi rankom lygiai megzt ir dar platejancia blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu jei ne skersai ir ne trapecijom tada rankom ir dar platejancia mirksiukas.gif

o kidel skersai nenorit megzt? nera jau ten taip blogai tas perejimas.
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 16, 11:55)
Na o as nuraizgaiu pirmaji savo kiaurarasti....

Gražu bigsmile.gif thumbup.gif

Man tai nesigauna kiauraraščiai blush2.gif

Zuzana, gražūs katukai bigsmile.gif

Nesigauna su riberiu, nesigauna kiauraraščiai doh.gif tai kam man ta mezgamoji???? blink.gif g.gif
Atsakyti
Zuzana., labai grazus katineliai ir pati tunika 4u.gif as jau irgi nusiziurejus Laimuzes siuos katinelius, manau kitai ziemai tikrai panaudosiu 4u.gif
QUOTE(Ristina @ 2013 02 16, 19:19)
Gražu  bigsmile.gif  thumbup.gif
Man tai nesigauna kiauraraščiai  blush2.gif
Nesigauna su riberiu, nesigauna kiauraraščiai  doh.gif tai kam man ta mezgamoji????  blink.gif  g.gif

o kas nesigauna? rasyk kaip mezgi kiaurarascius, reik taisyt padeti, jog masina butu reikalinga 4u.gif riberio ir as dar nesitraukiu, dar nepribrendau,o kartu ir bijau jo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2013 02 16, 18:04)
man taip buna tiems rastams,kur daug uzmetimu.jei rastas koks tankesnis,tada ja bruzinu ramiai...

bet man rasta mezgant butent tik pacia pirma eile taip darda ir tikrai kabina adateles, o kitos eiles viskas ok, kol vel viskas nuo pradziu doh.gif pagrindine karieta mezga graziai ir tvarkingai. Idomu ar pakeitus paralona situacija pageretu? Bijau as prie jo kazkaip lyst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 02 16, 19:13)
nu jei ne skersai ir ne trapecijom tada rankom ir dar platejancia  mirksiukas.gif

o kidel skersai nenorit megzt? nera jau ten taip blogai tas perejimas.

skersai netinka...nes nu...netaip,kaip as noriu.
o rankom visada spesiu nusimegzt,bet...kam tada ta masina smile.gif nuobodu rankom lygiai...
Atsakyti