Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2013 02 15, 12:35)
Freke: itariu esi kainu eksperte. po kiek Brother KH-260 eina? be riberio  rolleyes.gif

oi nesu as eksperte biggrin.gif nezinau is tikruju. daug tu kainu ivairiu ir nezinai zmogus kokia ji bus. kaip as sakau aukcionas laimes dalykas arba laimesi loto arba ne.mano nuomone moket apie 400svaru uz normalia komplektacija su riberiu yra normalu(Bet galetu buti ir maziau lotuliukas.gif ). o viena net nezinau. as susirandu kas mane sudomina ir stebiu kaip baigsis aukcionas. kelis pasiziuriu ir jau aisku kas prie ko ax.gif rudeni tai kai pradejo baiginetis aukcionai po 800 pasakiau durniai matyt meningitai uzpuole doh.gif unsure.gif o dabar jau pinga masineles bigsmile.gif

buvo va 940 su riberiu ir kabinetiniu stalu. baiges 300 svaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 15 vasario 2013 - 13:05
Darbėja, oi koks fainas komplektukas, turėtų gerai atrodyti balto sniego fone thumbup.gif Lauksim intarsinių rezultatų.

Jautiena, žadi pirkti ar parduoti?
Atsakyti
Freke, Ristina, Jautiena. Akirera, ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Manau, kad ne tik sniego fone žiūrėsis, bet ir atšvaitų nereiks, nes ryškumas net akį režiantis bigsmile.gif
Atsakyti
pirkti ir tik pirkti biggrin.gif

standartines masinos eina pigiau, nes ju populiariausios - didziausia pasiula.
radau storamezge uz 250eur be riberio, parasyta su visais priedais bet nera foto ir gailak, kad kitam kraste Airijos, tai negaliu nuvaziuot pasiziuret ir pasideret...
Atsakyti
Freke,dailus ugninis gavosi, bet galėtum ir ant savęs pafotkint - įdarbink vyresnėlį mirksiukas.gif
Ir gana varvint seiles ir nervus gadintis tam ebėjuj - marš grožybių megzt mirksiukas.gif

Akirera,
suknelė tikrai daili thumbup.gif , bet megzt tik iš 2 siūliukų doh.gif kokiu tankumu mezgei g.gif . Noriu megzt paprastą suknutę iš vernitukų, bet iš 3 šakų man plonoka atrodo,teks ko gero vėl iš 4 brūžint ...

Darbeja, kada ir spėjai g.gif g.gif g.gif graži spalvikė ( kas per siūlai ) ir darbas be priekaištų thumbup.gif
Lauksim pažaidiminio rezulatato - kas "gims" g.gif
Žiūriu daug pas ką yra spec uždengimas riberio adatoms, o pas mane jo nebuvo, tai tenka kartais paklode pridengt, kad nekibtų ...

Jautiena, ką studijuoji g.gif
Turiu aš tą storamezgę, bet dar tik tris megztukus su ja tenumezgiau, dabar liemenė dar eilės laukia žvejui doh.gif

Mezgu mezgu, bet kad nieko įdomesnio, tai ir nerodau blush2.gif
Atsakyti
buhalterija studijuoju, keiciu "karjera" biggrin.gif

stai atsilaisvinau truputeli, einu ta rombini mezgala paklibinsiu.
Atsakyti
Irgi gera specialybė - visada bus reikalinga manau drinks_cheers.gif

O kada rombinio pabaigtuvės nusimato g.gif
Atsakyti
oj negreit - jau buvau beveik susiuvus, kai nusprendziau, kad per trumpas, supykau ir nuardziau viska iki pazastu doh.gif
Atsakyti
Jautiena, tau medalis už kantrybę priklausytų tikrai first.gif first.gif first.gif

Truputis žalumos ax.gif

user posted image
Atsakyti
L@imuže. laabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Čia visas megztas iš šono ar rankovės statytos???? Neįžiūriu doh.gif

Mano komplektukas iš angliško akrilano 4 play. Bandau naikint savo siūlų "klondaiką" biggrin.gif
Atsakyti
Darbeja, visas skersas ( prisiminiau senus laikus ) bigsmile.gif
Nu bet gražios spalvos to akrilano thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokios darbstuoles ir kruopstuoles!
Frekes ugnini sijonuka mielai priglausciau bigsmile.gif
akirera kiek darbo su juoda suknute, man net sunku suvokti. Koks kruopstumas 4u.gif
Darbeja dailus komplektas ir spalva man labai grazi! juk ziema ir vaikams kaip tik reik but ryskiems 4u.gif lauksim vaizdu ir nauju jusu bandymu 4u.gif
L@imužė kvepia pavasariu, greiciau ta zaluma pas mus atkeliautu 4u.gif

Na o as nuraizgaiu pirmaji savo kiaurarasti. Aciu Darbejai ir Laimuzei uz pagalba 4u.gif
Galvojau jog visai liux gavosi, bet paskui supratau jog idejusi korta blogai pradejau megzti, t.y. viena eile reikejo dar prasukti ir nu tikrai rastas grazesnis, o dabar grazu, bet ne taip lotuliukas.gif ir tai supratau tik baigusi darba doh.gif , kadangi sali turejau dovanot sekancia diena, tai taip ir palikau.
user posted image
Atsakyti