Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(akirera @ 2013 02 12, 09:50)

Na, o čia mano dar viena skola....

blink.gif blink.gif gražuuuuu thumbup.gif net sau tokią pasigamint norėčiau thumbup.gif

Freke, sijonaitis superinis thumbup.gif
Atsakyti
950i programuojama su tais mylar shet ar su ppd g.gif
Atsakyti
akirera,daili suknute bigsmile.gif oj stumdymo...as tokiu rastu rankom mezgiausi suknele,nes Lace karieta kai kur akis pamesdavo ir rastas pasikraipydavo.pas tave per centra beveik ziuriu irgi rastas sumakaluotas keliose vietose...neisejo mezgant atitaisyti?
o siules sonuose? graziai sueina rastas?
Atsakyti
Ristina, Olaiva, ačiū už įvertinimą 4u.gif
Vargau aš su akių mėtymu, ardžiau ne kartą, adatas buvau sukraipiusi, daug pakeičiau doh.gif . Ten centre raštas nesumakaluotas, o vis toj pačioj rašto vietoj skylutę darė. Mezgimo metu ant perfokortos koks plaukas gal buvo užkritęs. Pati nesuprantu kodėl. Bet savininkė nešioja su juoda pasuknele, tai visiškai nesimato. Šviesią pasuknelę pakišau, kad matytųsi raštas. O siūlės šonuose gerai sueina. Aš megzdama šonuose kontrastiniu siūliuku pasižymiu abiejose pusėse keliose vietose, tai siuvant lengviau ir gražiau galima suleisti.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 13, 09:34)
950i programuojama su tais mylar shet ar su ppd g.gif

Na manau tikrai ne su mylar sheet'ais.
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2013 02 13, 23:32)
Na manau tikrai ne su mylar sheet'ais.

na bet instrukcijoje, deje mylar sheet`ai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 14, 09:12)
na bet instrukcijoje, deje mylar sheet`ai. verysad.gif

Šitoje nuorodoje yra labai šauni informacija apie visas Brother mašinas ir kitus "pričendalus" http://www.scantheca...o_machines.html

Apacioje apie 951i. Kiek suprantu tik 950 naudoja Mylar sheets, 950i jau nebe.

Up to 200 stitch repeat patterning with single motif. This was the same as the KH950 but they added the facility to use an external mini computer device called a PPD which is used in conjunction with your TV set to the VCR channel, this virtually meant that you could forget the Mylar sheet and it’s problems and make your patterns with the PPD (you purchase the PPD is a separate accessory) Approximately twelve to fifteen years old. When you buy one of these machines you must make sure that you get both the instruction book and the Stitch world pattern book, this gives you a complete colour pictorial lay out of all the built in patterns. A good machine, plan to use the built in patterns or a PPD not the Mylar sheet. If you get a nice one its a good machine.

Atsakyti
http://www.youtube.c...Uw5P1L8q0jyftTg
Atsakyti
Niekas nieko nerodo ką dirba, tai aš įmesiu porą foto.
Kepurytė, šalikas ir blauzdinės, bet spalva raudona ryškiai realiai raudonesnė
user posted image
Ir šiuo metu žaidžiu su intarsia karieta. Kol kas tik procesas, o paskui jei gausis, įmesiu ir rezultatą
user posted image
Atsakyti
grazus komplektas, bet spalva tai nuo toli svies biggrin.gif

mano darbas dabar ebay lotuliukas.gif sedziu ir svaigstu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 02 15, 11:22)

mano darbas dabar ebay lotuliukas.gif sedziu ir svaigstu lotuliukas.gif  doh.gif

Apie ką svaigsti? bigsmile.gif

Darbėja gražu ir ryšku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2013 02 15, 07:00)

labai geras video, pati turejau tokia ideja, nes rankoviu isiuvimas visada mane erzina, reikes pabandyt thumbup.gif

darbeja: grazus komplektukas ir labai smalsu ka ten intarsini smile.gif

Freke: itariu esi kainu eksperte. po kiek Brother KH-260 eina? be riberio rolleyes.gif

as prie masinos jau gera savaite nesu prisedus, nes susigalvojau, kad reik smarkiai ruostis egzaminam geguzes menesi, tai per diena 6val prie knygu, po to jau nieko nebesinori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 15 vasario 2013 - 12:37