Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aš suprantu, kad Suprantamai, reikia tokių adatų dėl liežuvėlių g.gif Vašelis neturi liežuvėlio.Aš turiu daug naujų Nevos adatų, bet jos standartinės ir tikrai nemažos g.gif Gal plonamezgių mezgimo mašinų adatos ir smulkesnės g.gif O man verkiant reiks ieškot savo mašinai adatų, kad nereikėtų išiminėt iš šonų.Nes dabar pagrindinių turiu tik 2, o riberio 3 adatas blush2.gif Manau, kad tiek yra mažai.Skaičiau, kad tokios pat, kaip Silver red yra, auksarankėj lygtai mačiau, reikėtų prie progos užsipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
tai pabegusias akis galima ir su vaseliu surankioti. daznai pati rinkdavau. o tos adatos ner labai jau plonos. nebent tu pramoniniu masinu kur mezga trikotazus placiausius g.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 02 09, 22:13)
Merginos, o kaip Jums tie Merino Gold siūlai?
Aš kažkaip džiaugiausi kad geri, daug ir kaina nieko, o dabar žiūriu į MB megztuką kas per tysalas liko, apsivėlė, išsitampė.. nieko nesuprantu.. g.gif  schmoll.gif
Kaip Jums patirtis su juo? Mačiau čia mezgėt sijoną, dar kažką..

As kazkadaminejau kadismeginau ir ten kur tuckumezgiautaiviskasnieko,ogerom akim man irginepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 02 07, 19:11)
Akirera, aš čia taip akiplėšiškai tave terorizuoju blush2.gif

Ristina, visai tu manęs neterorizuoji, viskas gerai drinks_cheers.gif . Mielai kibsiu į žvalgybą biggrin.gif . Smagu, jei kam pagelbėsiu.
Visą savaitgalį neprisėdau prie mašiniuko doh.gif . O turiu daug megzti...
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Jau aplėkiau galanterijas, radau ir adatų su liežuvėliais, bet tokio dydžio aš turiu, man reikia gerokai smulkesnių. Kažkada turėjau ir laaabai mažą adatą su liežuvėliu, bei ji labai greitai sulūžo. Galanterijoje radau ir labai mažą vąšelį, bet nežiau, ar su juo sugebėsiu. Nubėgo akys dvisluoksniame trikotaže, siūlai truputį žvilgantys, labai jau matosi, kad akys nubėgę.
Atsakyti
tai kaip neriat pynele taip ir su vaseliu akyte pertraukiat per siula auksciau. bet jei radot su kilpute tai bus gal net ir patogiau mirksiukas.gif

mano degantis sijonas biggrin.gif

tsakant ugningai moteriai ugningi rubai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ooooj, Freke, koks geras sijonukas, labai gerai atrodo thumbup.gif thumbup.gif . Kaip darei raštą, su perfokorta? Frekei patiko sijonukai, tai įtariu sulauksim ir daugiau thumbup.gif

Na, o čia mano dar viena skola. Numezgusi esu seniau, jau ir pranešiota, bet tik dabar fotosesija įvyko lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ne moherinė lotuliukas.gif
Atsakyti
aha rastas perfokorta. matos isiziurejus kad kartojasi smile.gif mano pirmas rastas nuo A iki Ž pacios sukurtas, liepsnos tik motyva turejau kaip ideja o paskui mezgiau ir ziurejau kur dar ka ideti. na patiko sijonukai. ir grazu ir patogu ir silta. beje apziurejau savo pirmaji tai pasinesiojo, bet tai ir nesioju kas diena. bet nei issisedejo nei nusitampe. isplauti pukelius nurinkti ir vel kaip naujas ax.gif

Akirera grazu thumbup.gif thumbup.gif , bet jauciu uzsi****** tiek su karietele tusciai vazinedama. nes tas tuscias vazinejimas su lace karieta doh.gif
Atsakyti
Freke, gerai jauti, jau taip užsi.... megzdama šitą suknią, kad ne tas žodis doh.gif . Tuo metu dar ir šioj temoj skundžiausi ir verkiau. Beveik visą savaitę iki 2-3 val nakties prie jos sėdėjau. Čia ta, kurią mezgiau, išardžiau, o pasirodo buvau gerai numezgusi ir vėl mezgiau. Pasiskundžiau mažumėlę. Bet užsakovė patenkinta (kas svarbiausia)

P.S. Freke, sveikinu dėl kūrybos thumbup.gif
Atsakyti
Akirera, labai liuksiška suknelė thumbup.gif thumbup.gif , bet jau darbelio tai tikrai vauuuuuu g.gif doh.gif g.gif Bet šita gal ne visai moherinukė ????? Jau karietą tai tikrai prisistumdei sočiai, bet šitas raštukas man laaaabai gražus biggrin.gif

Freke, šaunus sijonukas thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif . Ko gero tavo etiketė bus sijonai biggrin.gif Ir tikrai liepsnojantis, kaip tik Užgavėnėm bus pasipuošt bigsmile.gif , spalvos superinės 4u.gif
Atsakyti
Darbėja, ačiū 4u.gif . Ne, ne moherinukė, Vernito pusvilnė 2 gijų . Raštas labai gražus, tik kad brūžinimo labai daug.
Atsakyti