o riberiui? hm, idomu idomu...
QUOTE(jautiena @ 2013 02 05, 18:33)
o riberiui? hm, idomu idomu...
O kurioj vietoj riberyje tvirtintis turėtų?
QUOTE(une @ 2013 02 05, 18:35)
Ristina, koks fainas
Ačiū
i ta alkune, kur jungia karietas kartu.
Taip riberio šis daikčiukas
o tie kiti kaži kas tokie?
o tie kiti kaži kas tokie?
Sveikutes
as su klausimuku, ar daug siulu valgo sis mezginukas ???
as su klausimuku, ar daug siulu valgo sis mezginukas ???
QUOTE(Gusha @ 2013 01 23, 00:32)
QUOTE(saulxx @ 2013 02 05, 17:21)
sveikutes, norejau jusu patarimo
radau skelbimuose kad parduoda mezgimo masina NEVA 5 pilnos komplektacijos
norejau suzinoti ar su ja galima megzti tik geromis ir blogomis akimis, ar spalvotais rastais ir isigijus priedus kiaurarascius
aciu is anksto uz atsakyma
radau skelbimuose kad parduoda mezgimo masina NEVA 5 pilnos komplektacijos
norejau suzinoti ar su ja galima megzti tik geromis ir blogomis akimis, ar spalvotais rastais ir isigijus priedus kiaurarascius
aciu is anksto uz atsakyma
su neva galima megzti ir spalvotus rastus ir kiaurarasti. tik adatas reikia stumdyti rankom pagal rasta.
Ristina, šaunus megztelis
Jo feederis pas tave dviem adatinėm, sveikiju. Aš jo neturiu:((
Toje jungtyje-alkūnėje atsukus varžtelius įsistato, aš irgi tik pagal paveiksliukus nagrinėjausi.
Dar tie du šalia dešinėje panašios spalvos metaliukai statosi mezgant su dviem adatinėm šonuose, kad geriau akys šonuose išsimegztų ir nekristų. Bet pati neturiu, tai nenaudojau ir patart negaliu..
Jo feederis pas tave dviem adatinėm, sveikiju. Aš jo neturiu:((
Toje jungtyje-alkūnėje atsukus varžtelius įsistato, aš irgi tik pagal paveiksliukus nagrinėjausi.
Dar tie du šalia dešinėje panašios spalvos metaliukai statosi mezgant su dviem adatinėm šonuose, kad geriau akys šonuose išsimegztų ir nekristų. Bet pati neturiu, tai nenaudojau ir patart negaliu..
Aš tai tikrai to plating'o nebandysiu
Įdomu, gražu, bet gal po kokių penkių miatų svarbu, kad išsiaiškinau, jog turiu reikiamas detales.
Šių metų tikslas yra riberis ir Lace karieta.
Įdomu, gražu, bet gal po kokių penkių miatų svarbu, kad išsiaiškinau, jog turiu reikiamas detales.
Šių metų tikslas yra riberis ir Lace karieta.
QUOTE(Ristina @ 2013 02 05, 16:39)
Tas dešinėje pačiam viršuje - karietos užrakinimui skirta detalė, kai mašina nesinaudoji kad karieta nevažinėtų, tarkim, kai dėžėj supakuota būna. Įtariu, kad detalė po ja irgi panaši, gal tik kitam kokiam vežimukui...Ačiū atsakiusioms dėl siūlų spalvų
Ristina,liuks pynės gavosi
o aš pamėginau šiandien šiaip pynes prasimegzt - tai nepatiko man tas akių kaitaliojimas , jau geriau rankom megzt, tai vis nors kaifas šioks toks, o čia tik nervai ir įtampa, kad į tinkamą pusę sukeitimus padarytum, o dar reikiamų dekerių neturiu pakankamai... Dėl tamprumo tai ne bėda, kai su riberiu mezgi, tai prieš sukeitimą toj eilėj papildomai adatas pristumi kur reikia ir liuks ...
Sushi, turiu Vernito parduotuvės telefoną jei reikia, pasiskambinsi ir pasiklausi ko turi. Pirmadienį skambinaus, tai sakė mažai spalvų gauan, likučius ką duoda fabrikas ir tiek ...
o aš pamėginau šiandien šiaip pynes prasimegzt - tai nepatiko man tas akių kaitaliojimas , jau geriau rankom megzt, tai vis nors kaifas šioks toks, o čia tik nervai ir įtampa, kad į tinkamą pusę sukeitimus padarytum, o dar reikiamų dekerių neturiu pakankamai... Dėl tamprumo tai ne bėda, kai su riberiu mezgi, tai prieš sukeitimą toj eilėj papildomai adatas pristumi kur reikia ir liuks ...
Sushi, turiu Vernito parduotuvės telefoną jei reikia, pasiskambinsi ir pasiklausi ko turi. Pirmadienį skambinaus, tai sakė mažai spalvų gauan, likučius ką duoda fabrikas ir tiek ...
QUOTE(Ristina @ 2013 02 05, 17:07)
Ten būna kartais visokių visokiausių spalvų, kartais tik keletas reikia klausti arba prašyti, kad vietinė mezgėja aplankytų parduotuvę
Čia turbūt man, Ristina? Galėčiau nulėkt pasidairyt į Vernitą.