Laimuze ne tiek kad nepasirase kiek nebespejom, toks vaizdas kad para ne 24 valandos o tik 6 buvo taip laikas praleke kad..... na gal kur nusifotkins ir atsius foto. liepiau reklamuoti zmonos darbus
mazajam butu didelis o dickio ner bet jau pasimatavo savininke trumpokas visgi, ne taip susimatavom tuos ilgius. ilgint reikes, bet nieko nera nepataisomo
kiaurarasti jau gyriau
QUOTE(pra @ 2013 01 05, 23:15)
L@imuze, kaip visada blizganciai... toks jausmas, kad tavo laikrodis turi daugiau valandu nei manasis...
Aha man irgi toks jausmas, kad Laimužės laikrodis kitaip eina
Aš gi pamezgiau pynes laiminga
Kai sumeistrausiu užsegimą, bus parodytas "stebuklas"
Pra, Freke, Ristina, Jautiena - aišku mano laikas kitaip eina nei jūsiškis - neturiu nei mažų vaikų, nei valdiško darbo ...
Darbeja, na tavo panašiai turėtų eit, tik kad aš didesnė namisėda esu nei tu ...
Darbeja, na tavo panašiai turėtų eit, tik kad aš didesnė namisėda esu nei tu ...
Del vyniojimo budo, tai visiskai sutinku, jog daug negalima prisukt, jau pati isitikinau. Beje cia vyras man uzfundijo salio numezgima kolegos zmonai (tiksliau ikalbejo), tai sakiau turesi siulus susukt, tai tas tinginukas ir sugalvojo kaip cia pagreitint si darba
Savaitgalio du saliai mazojo koriuko rastu. Pagaliau atkaliau kaip megzti, jog krastuose nepasiliktu siulai
Freke, labai mielas sarafanas, jau turiu tokios spalvos siulu, laukia liemene ju labai
Ristina, laukiam tavojo pyniu grozio
L@imuze, jusu darbai visada tokie isbaigti. Ziurint i jusu kiaurarascius jau norisi ir man prisijaukinti ta karieta. Gal kas parodytumete kokia paprasta perfokorta? Nelabai ka turiu reiks aiskintis ka su ta karieta reik daryt
Savaitgalio du saliai mazojo koriuko rastu. Pagaliau atkaliau kaip megzti, jog krastuose nepasiliktu siulai
Freke, labai mielas sarafanas, jau turiu tokios spalvos siulu, laukia liemene ju labai
Ristina, laukiam tavojo pyniu grozio
L@imuze, jusu darbai visada tokie isbaigti. Ziurint i jusu kiaurarascius jau norisi ir man prisijaukinti ta karieta. Gal kas parodytumete kokia paprasta perfokorta? Nelabai ka turiu reiks aiskintis ka su ta karieta reik daryt
Nesitikėkit gražių ir efektingų pynių
Daivulia, liuks šalikiukai
O krašteliai sukasi ? ar čia jie dvigubi? Kaip apačią darei?
Na o aš pasidalinsiu savo ieškojimais, gal kam irgi bus naudinga Įdedu mėginukus. Mažesnis dešinėje su mėgintais "lace" raštais, kairėje su papildomu siūliuku "thread lace" keli rašteliais. Pastarasis visai patiko, tik labai reikia paieškoti rašelio ir atitaikyti abiejų siūlų storumus. Berods storesnis siūlas pas mane per storas, o plonasis per plonas.
Dėkui jeigu kas turėsit komentarų
Dėkui jeigu kas turėsit komentarų
QUOTE(Ristina @ 2013 01 06, 21:16)
Nesitikėkit gražių ir efektingų pynių
nesikuklink, manau bent as tai busiu suzaveta, nes LABAI megstu pynias
Mano akimis nelabai sukasi krastelis, ypac po plovimo ir isdziovinimo istiesus ant zemes. Pradini krasta mezgiau lygiu rastu 8 eiles, tada gal 10 eiliu koriuku ir uzlenkus sumezgiau (ziurejau jog kraste jau lygus rastas nebesimatytu. O kita krasta analogiskai baigiau tik su pagalbiniu siulu ir rankom prisiuvau.
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 06, 18:43)
Pra, Freke, Ristina, Jautiena - aišku mano laikas kitaip eina nei jūsiškis - neturiu nei mažų vaikų, nei valdiško darbo ...
as irgi nei to nei ano neturiu, bet vistiek tokiu tempu pavaryti - man jokiu sansu
svelnute, man thead lace pats tas apacioj tinkliukas atrodo toks labai pritaikomas, idejos iskart i galva lenda o plonasis siulas ir turi buti labai plonas, praktiskai nematomas, tokia sio rasto esme.
Daivuliau - grazus salikai, cia jau is didziosios raides Salikai, tokie dideli, minksti ir silti, i toki susivyniojus nebaisu ir -20C
QUOTE(jautiena @ 2013 01 06, 21:28)
Daivuliau - grazus salikai, cia jau is didziosios raides Salikai, tokie dideli, minksti ir silti, i toki susivyniojus nebaisu ir -20C
dekui, mama labai dziaugiasi tokiu, sake ziauriai silti. Bet va numezgus du per savaitgali (nauduoju siuos merino gold siulus), tai zinokit man jie smirda, ypac kai isploviau, beto pastebejau jog ir dazo. Jei kas naudojot juos, kaip jie nesiojasi?
Tie "Thread lace" gražu ir gal netgi gražiau negu paprasti lace
Daivulia, va keletas paprastų kiauraraščių http://vyazulikin.bl...og-post_27.html
Daivulia, va keletas paprastų kiauraraščių http://vyazulikin.bl...og-post_27.html
Aciu, Ristina
Dukrius krapste zurnalus ir ziuriu gi mezgimo zurnalas, tai perverciau, tai uzkliuvo sis megztukas su koriuku. Visai mielas, gal kam patiks irgi. Tik galvoju gaila jog netilps viskas ant masinos, jauciu rankoves reiktu atskirai daryti, ka manot?
Dukrius krapste zurnalus ir ziuriu gi mezgimo zurnalas, tai perverciau, tai uzkliuvo sis megztukas su koriuku. Visai mielas, gal kam patiks irgi. Tik galvoju gaila jog netilps viskas ant masinos, jauciu rankoves reiktu atskirai daryti, ka manot?
QUOTE(Ristina @ 2013 01 06, 21:45)
Tie "Thread lace" gražu ir gal netgi gražiau negu paprasti lace
Man irgi patiko, nes "lace" kaip sakiau man tokie kiek "arkliniai" gaunasi. Na kiek per grubūs tokiam storiui siūlo kaip noriu.
O su "tread lace" mačiau kai plonas siūliukas dar blizgus yra, tai laaabai dailiai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 01 06, 21:28)
svelnute, man thead lace pats tas apacioj tinkliukas atrodo toks labai pritaikomas, idejos iskart i galva lenda o plonasis siulas ir turi buti labai plonas, praktiskai nematomas, tokia sio rasto esme.
Aha, ten dar matosi blogai, šiaip realiai labai įdomiai gavosi. Aš irgi jau mastau ką vasarai galima būtų nubrūžinti
Kažkaip pabodo man tie žieminiai mezgimai, norisi jau šiltiems orams kažką spalvingesnio