Darbėja, naujos mašinos gaila buvo , juk čia reikėjo milijoną kartų karieta važiuoti O dabar dėl įdomumo, o kaip reikėtų su Knitmasteriu arba Brotcheriu daryt, kad megztų tik į vieną pusę, o grįžtant nenumestų akių S naudoti? Nes Nevoj siūlą klojau visada tik iš dešinės, spirale
akirera: puiki maza juoda suknute - tik dek vis kita aksesuara ir kaskart kaip nauja!
bangelee: na taip, milijonas eiliu, bet puosnu uztat. su Brotheriu - jeigu ant vienos adatines - tada su vienu slip mygtuku ispaustu, o jeigu ant dvieju adatiniu - tai mezgt apvalai - siuo atveju stumdyt tektu perpus maziau.
bangelee: na taip, milijonas eiliu, bet puosnu uztat. su Brotheriu - jeigu ant vienos adatines - tada su vienu slip mygtuku ispaustu, o jeigu ant dvieju adatiniu - tai mezgt apvalai - siuo atveju stumdyt tektu perpus maziau.
QUOTE(L@imužė @ 2013 02 01, 10:13)
Svelnute, pagal sudėtį woolrichas daugiau vilnos turi, bet aš nė vienų nebrokiju
Dėkui
QUOTE(ilja @ 2013 02 01, 09:42)
Kaip man tai pazistama
Bangelee, o tai naujiena man pasakei reikes ir man pabandyt
Akirera, labai fainute suknute man ji dar fainesne uz tas mocherines
Siandien isbandziau jusu uzrodyta ta matracini susiuvimo buda- nu kaip patiko ACIU kazkuriai
Pasitvirtino mano ideja del SIULU VNIOTUVO, rasau gal kam prireiks
Uzsidejau ant mikserio viena antgali, kuris skirtas minkyti teslai ir ant jo uzsimoviau rite, puikiai susuko. Jei ritė su placia skyle, kaip tarpine galima panaudoti kempine
Uzsidejau ant mikserio viena antgali, kuris skirtas minkyti teslai ir ant jo uzsimoviau rite, puikiai susuko. Jei ritė su placia skyle, kaip tarpine galima panaudoti kempine
Bangelee, ir man pradžio taip buvo, kol abi mašinos sustatytos buvo, kas tik įmanoma vis su Neva megzdavau, bet dabar kai nevukę į poilsį "išleidau" tai nėr kur dingt, reikia viską megzt su brotheriu ... taip kad ir tau taip bus, kol Neva stovės, tol ir eisi prie jos, taip tik sunkiau seksis su naująja susidraugaut ... Nenudils, juk tam ir skirtos jos ...
detta.007, išradingos mūsų mezgėjos
Papildyta:
Dar parodysiu suknutę ant savininkės ...
detta.007, išradingos mūsų mezgėjos
Papildyta:
Dar parodysiu suknutę ant savininkės ...
Sveikutes, senokai buvau uzsukusi pas jus, buvom su seimyna i siltus krastus isleke, bet grizau ir jau kaip pasiilgau masiniuko turiu keleta minciu, tai reiks griebtis darbu
Labai daug graziu darbeliu primezgusios, saunuoles! o jau Ristinos juoda maza suknute, tiesiog man tobula. Paprasta, bet neprasta, o su aksesuarais tai isvis prabandgi! Visgi paprastume ir yra visas grozis
Norejau Frekes uzklausti, kaip nesiojasi sijonas? ar neissisedi subiniukas? is kokiu siulu mezgete?
Labai daug graziu darbeliu primezgusios, saunuoles! o jau Ristinos juoda maza suknute, tiesiog man tobula. Paprasta, bet neprasta, o su aksesuarais tai isvis prabandgi! Visgi paprastume ir yra visas grozis
Norejau Frekes uzklausti, kaip nesiojasi sijonas? ar neissisedi subiniukas? is kokiu siulu mezgete?
L@imužės suknele - optine apgaule gerai atrodo ant savininkes, tik gal kiek ilgio truksta, nors jeigu toks pageidavimas buvo tai ok...
taip sakau, todel kad man tik per 30 ir jau jauciuosi nepatogiai su zymiai auksciau keliu sijonais
na as tikrai kaip ta bobule, kur neturejo bedos, tai nusipirko parseli ir pavadino "Intarsija" - krapstausi, cia kiek per valanda primarginau:
Daivuliau, sveika sugryzusi. ko gero graziai idegusi, dabar tik megzti ir demonstuotis!
taip sakau, todel kad man tik per 30 ir jau jauciuosi nepatogiai su zymiai auksciau keliu sijonais
na as tikrai kaip ta bobule, kur neturejo bedos, tai nusipirko parseli ir pavadino "Intarsija" - krapstausi, cia kiek per valanda primarginau:
Daivuliau, sveika sugryzusi. ko gero graziai idegusi, dabar tik megzti ir demonstuotis!
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 03, 15:08)
sijona nesioju kas diena. aisku nedirbu sedimo darbo, bet siaip visteik pravedinu as ji. tai kazkaip nepastebejau kad issisedetu.
nors atidziau pasiziurejus lyg ir matos kad uzpakalis buves, bet nekaba niekas
patenkinta 150%
o siulai apkalbeti numyleti merino goldai
QUOTE(Daivuliau @ 2013 02 03, 15:08)
Ristinos juoda maza suknute...
kad tokios nemezgiau Akirera mezgė
Man goldai jei kelis kart tenka paardyt, tai jau fe siūlas gaunasi
Baigiu dabar megztuką iš jų. Kas patinka, tai pati mintis, jog megztukas išėjo iš 3 matkiukų
Jautiena spalvos kokios man labai patinka tos "kaladėlės", bet darbo, tikriausiai, daug prie jų
Nu Jautienos stalą kai pamatau, tai tik šedevrus ant tokio gaminti... Žiūriu ir gumytę platingu sumeistravojai, blin, mano svajonė. Turiu tik pagrindinei adatinei feederį, susikaupsiu, reik nusipirkt tą dviem adatinėm, labai gražu man, atrodo, turėčiau, tai tik tokias gumas ir varyčiau.
Laimuže, liuks suknia, labai pagal dydį pataikėte ir manau užsakovė patenkinta, bo so tokią suknią tik geras žmogus turėtų užsisakyti.
Dasikapsčiau iki a la missoni. susirinkau visokius siūlgalius namuose ardytus perardytus. Darbo tai daug, pagal mėginuką nelabai šykarnai atrodo, nes siūlai seni, reiktų prabangesnių. Dekruoju kas antrą eilę, tai kol Jautiena savo tris su intarsija numegs, gal ir saviškį pribaigsiu. Matuoju mėginuką antra diena, vis bijau apskaičiavimais apsišaut, nes po tiek rankų darbo bus gaila ardyt.
labai norėčiau dėl tų įgrisusių kojinių pasiklausti. Buvote įdėję tą blogąją pusę su siūle, tai atkreipiau dėmesį, kad kraštinė akis visad vienos spalvos. Ir siūlė tadu gražesnė.
Kokia gudrybė, kad kraštinės akys neišsimegztų pagal raštą? Ar jūs ranka kažkaip paskutines adatytes stumdot. Žinau, kad yra tokie ružavi stabdukai prie ažūrinės karietėlės, gal ir jie naudojami žakardui, kad raštas neišsimegztų.
Čia mano išvirkščia pusė:
Papildyta:
Aš irgi bandžiau. Ale maniškis senelis per greitas, kai susinarpliodavo, kai susinervindavau kai viską atgal atnarpliot reikėjo, tai po to pajaučiau kaifą vėl rankom sukti. Dabar rankinį paprastuką nusipirkau ir džiaugiuos.
Žiūriu šikpoperio ruloniukus ne viena naudoju
Laimuže, liuks suknia, labai pagal dydį pataikėte ir manau užsakovė patenkinta, bo so tokią suknią tik geras žmogus turėtų užsisakyti.
Dasikapsčiau iki a la missoni. susirinkau visokius siūlgalius namuose ardytus perardytus. Darbo tai daug, pagal mėginuką nelabai šykarnai atrodo, nes siūlai seni, reiktų prabangesnių. Dekruoju kas antrą eilę, tai kol Jautiena savo tris su intarsija numegs, gal ir saviškį pribaigsiu. Matuoju mėginuką antra diena, vis bijau apskaičiavimais apsišaut, nes po tiek rankų darbo bus gaila ardyt.
labai norėčiau dėl tų įgrisusių kojinių pasiklausti. Buvote įdėję tą blogąją pusę su siūle, tai atkreipiau dėmesį, kad kraštinė akis visad vienos spalvos. Ir siūlė tadu gražesnė.
Kokia gudrybė, kad kraštinės akys neišsimegztų pagal raštą? Ar jūs ranka kažkaip paskutines adatytes stumdot. Žinau, kad yra tokie ružavi stabdukai prie ažūrinės karietėlės, gal ir jie naudojami žakardui, kad raštas neišsimegztų.
Čia mano išvirkščia pusė:
Papildyta:
QUOTE(detta.007 @ 2013 02 03, 13:38)
Pasitvirtino mano ideja del SIULU VNIOTUVO
Aš irgi bandžiau. Ale maniškis senelis per greitas, kai susinarpliodavo, kai susinervindavau kai viską atgal atnarpliot reikėjo, tai po to pajaučiau kaifą vėl rankom sukti. Dabar rankinį paprastuką nusipirkau ir džiaugiuos.
Žiūriu šikpoperio ruloniukus ne viena naudoju
sikpopierio rulonukai - taigi cia jau klasika itariu visos juos tyliai naudoja ir tuo dziaugiasi.
beje, ten ne plating'as pas mane, o tik paprasti 2x2 stulpeliai. neturiu plating itarpu karietom, nei vienai, nei abiem ir apskritai apie plating tik praeita savaite suzinojau (prikolas man buvo, vis maniau, kad plating tas pats, kas weaving - atsilikusi visai).
o del tos spalvotos akies kraste - maniske visada viena spalva ja mezga - mezgant su korta krastine adata automatiskai yra isstumiama i B pozicija.
beje, ten ne plating'as pas mane, o tik paprasti 2x2 stulpeliai. neturiu plating itarpu karietom, nei vienai, nei abiem ir apskritai apie plating tik praeita savaite suzinojau (prikolas man buvo, vis maniau, kad plating tas pats, kas weaving - atsilikusi visai).
o del tos spalvotos akies kraste - maniske visada viena spalva ja mezga - mezgant su korta krastine adata automatiskai yra isstumiama i B pozicija.