Todėl ir norėtųsi plonesnio, sunkesnio siūlo, kad ta klostė būtų gal mažiau pasipūtusi
Osinkoje megzta suknelė
iš plono moheriuko su pridėtu šilko siūliuku.
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 29, 23:53)
Svelnute, o gal geriau jau tada virbalais tuos kantukus apmegzk kokiu ripsiuku, nei vąšeliu
Virbalais masčiau, bet pastaruoju metu kiek esu mezgusi, tai labai nelygus mano mezgimas virbalais, negražiai atrodo. "Sumislyjau" vieną tinginio metodą :)Parodysiu, kai viską baigsiu.
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 29, 23:53)
*liu, o nemėginai Lanoso Woolrich - vizualiai jie gal atrodo storesni kiek, bet kai susimezga, tai tikrai nelabai nuo goldų skiriasi [url=http://www.siulai.eu/lt/siulu-katalogas?
O kaip jų kokybė? Geresnė už Merino gold ar tokia pati? Nes ieškausi kažko ryškiai raudono. Svarsčiau Merino gold imti. Bet vis dėl to norėtųsi kokybiškesnio siūlo. Iš Merino gold kai mezgiau su tuck raštu atrodo gan neblogai, o kai megzta tik gerom akim, vis dėlt kad siūlo kokybė silpnoka.
Vakar pabaigiau tokią paprastutę mažą suknelę iš merino vilnos.
akirera, klasikinė graži , nors tavo etiketė skylėtos moherinukės suknelės. Keiti stilių???? Su šita tai jau neturėjai ką veikt
kokia suknute super. paprasta bet ne prasta
o as isgimdziau viena korta. si savaitgali sijona isgimdyt noriu toki crazy
tiesa o koki cia pdf vartot? sakau gal ir man reik
o as isgimdziau viena korta. si savaitgali sijona isgimdyt noriu toki crazy
tiesa o koki cia pdf vartot? sakau gal ir man reik
Darbėja, Freke, ačiū . Žiūriu, etiketę iš tikrųjų užsitarnavau .Tiesą pasakius, moherinukės mažumėlę pabodo . Džiaugiuosi, kai klientės užsinori kitokio modelio. Dabar kol kas užsakymo moherinukėms neturiu, tai taip išeitų, keičiu stilių . Šita suknytė mezgėsi ryškiai greičiau nei moherinukė
Freke, lauksim kreizovo sijonėlio
Freke, lauksim kreizovo sijonėlio
Suknytė labai labai nepaisant to, kad megztų suknelių turiu nemažai, norėčiau ir aš tokios savo kolekcijoj be megztų suknelių nebegaliu gyvent
Akirera, labai daili maža juo da suknelė. O apdaila su žvėriuku atlikta?
Turiu krūvą pusfabrikačių, bet man niekaip nesigauna graži apdaila
Turiu krūvą pusfabrikačių, bet man niekaip nesigauna graži apdaila
Ristina, dėl suknelės pritariu daugumos nuomonei - gal tikrai netinkamas siūlas, bet dėl atlikimo kokybės tai nematau prie ko prikibt ...
Akirera, tikrai po moherinukių tokia lygi suknutė tai "zuikio dainos" buvo tik , bet kakliukas tai žiauriai gražiai apsiūtas
Svelnute, pagal sudėtį woolrichas daugiau vilnos turi, bet aš nė vienų nebrokiju
Mačiau Frekės crazy sijono motyvą - uch bus
Ilja, nereik nusimint, tik juodas darbas ir kantrybė padės išmokt su ta apdaila susitvarkyt
Mezgu mezgu, bet kad nieko naujo, tai ir nerodysiu ... viskas albume yra
Akirera, tikrai po moherinukių tokia lygi suknutė tai "zuikio dainos" buvo tik , bet kakliukas tai žiauriai gražiai apsiūtas
Svelnute, pagal sudėtį woolrichas daugiau vilnos turi, bet aš nė vienų nebrokiju
Mačiau Frekės crazy sijono motyvą - uch bus
Ilja, nereik nusimint, tik juodas darbas ir kantrybė padės išmokt su ta apdaila susitvarkyt
Mezgu mezgu, bet kad nieko naujo, tai ir nerodysiu ... viskas albume yra
Ačiū, mergytės, už įvertinimą . Spalva tikroji tai ne juoda, o tamsiai mėlyna. Taip, apdaila su žvėriuku . Tik ne iš pirmo karto pavyko, dar nelabai moku nutaikyti įtempimą, bet koks palengvinimas
Man irgi megztos suknelės
Ilja , šioj ir ankstesnėse temutėse merginos nemažai įdėjusios nuorodų apie apdailą, gal praverstų kas nors
Man irgi megztos suknelės
Ilja , šioj ir ankstesnėse temutėse merginos nemažai įdėjusios nuorodų apie apdailą, gal praverstų kas nors
QUOTE(bangelee @ 2013 02 01, 18:03)
Numezgiau šiandien su Neva1,
Bangele, gražu, siūlai labai superiniai , bet žiū vis tik Nevutė traukia atgal.....