Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Todėl ir norėtųsi plonesnio, sunkesnio siūlo, kad ta klostė būtų gal mažiau pasipūtusi g.gif

Osinkoje megzta suknelė
user posted image
iš plono moheriuko su pridėtu šilko siūliuku.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 29, 23:53)

Svelnute,
o gal geriau jau tada virbalais tuos kantukus apmegzk kokiu ripsiuku, nei vąšeliu  g.gif

Virbalais masčiau, bet pastaruoju metu kiek esu mezgusi, tai labai nelygus mano mezgimas virbalais, negražiai atrodo. "Sumislyjau" vieną tinginio metodą :)Parodysiu, kai viską baigsiu.
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 29, 23:53)
*liu, o nemėginai Lanoso Woolrich - vizualiai jie gal atrodo storesni kiek, bet kai susimezga, tai tikrai nelabai nuo goldų skiriasi  g.gif [url=http://www.siulai.eu/lt/siulu-katalogas?

O kaip jų kokybė? Geresnė už Merino gold ar tokia pati? Nes ieškausi kažko ryškiai raudono. Svarsčiau Merino gold imti. Bet vis dėl to norėtųsi kokybiškesnio siūlo. Iš Merino gold kai mezgiau su tuck raštu atrodo gan neblogai, o kai megzta tik gerom akim, vis dėlt kad siūlo kokybė silpnoka.
Atsakyti
Vakar pabaigiau tokią paprastutę mažą suknelę iš merino vilnos.

user posted image

user posted image
Atsakyti
akirera, klasikinė graži thumbup.gif thumbup.gif , nors tavo etiketė skylėtos moherinukės suknelės. Keiti stilių???? Su šita tai jau neturėjai ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
kokia suknute super. paprasta bet ne prasta smile.gif

o as isgimdziau viena korta. si savaitgali sijona isgimdyt noriu smile.gif toki crazy ax.gif lotuliukas.gif

tiesa o koki cia pdf vartot? sakau gal ir man reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 01 vasario 2013 - 09:13
Darbėja, Freke, ačiū 4u.gif . Žiūriu, etiketę iš tikrųjų užsitarnavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Tiesą pasakius, moherinukės mažumėlę pabodo blush2.gif . Džiaugiuosi, kai klientės užsinori kitokio modelio. Dabar kol kas užsakymo moherinukėms neturiu, tai taip išeitų, keičiu stilių cool.gif. Šita suknytė mezgėsi ryškiai greičiau nei moherinukė mirksiukas.gif

Freke, lauksim kreizovo sijonėlio thumbup.gif
Atsakyti
Suknytė labai labai wub.gif nepaisant to, kad megztų suknelių turiu nemažai, norėčiau ir aš tokios savo kolekcijoj wub.gif be megztų suknelių nebegaliu gyvent doh.gif
Atsakyti
Akirera, labai daili maža juo da suknelė. O apdaila su žvėriuku atlikta? g.gif
Turiu krūvą pusfabrikačių, bet man niekaip nesigauna graži apdaila cray.gif
Atsakyti
Ristina, dėl suknelės pritariu daugumos nuomonei - gal tikrai netinkamas siūlas, bet dėl atlikimo kokybės tai nematau prie ko prikibt ...

Akirera, tikrai po moherinukių tokia lygi suknutė tai "zuikio dainos" buvo tik drinks_cheers.gif , bet kakliukas tai žiauriai gražiai apsiūtas thumbup.gif

Svelnute, pagal sudėtį woolrichas daugiau vilnos turi, bet aš nė vienų nebrokiju schmoll.gif

Mačiau Frekės crazy sijono motyvą - uch bus thumbup.gif

Ilja,
nereik nusimint, tik juodas darbas ir kantrybė padės išmokt su ta apdaila susitvarkyt drinks_cheers.gif

Mezgu mezgu, bet kad nieko naujo, tai ir nerodysiu ... viskas albume yra
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už įvertinimą wub.gif . Spalva tikroji tai ne juoda, o tamsiai mėlyna. Taip, apdaila su žvėriuku mirksiukas.gif . Tik ne iš pirmo karto pavyko, dar nelabai moku nutaikyti įtempimą, bet koks palengvinimas rolleyes.gif
Man irgi megztos suknelės thumbup.gif
Ilja , šioj ir ankstesnėse temutėse merginos nemažai įdėjusios nuorodų apie apdailą, gal praverstų kas nors mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Numezgiau šiandien su Neva1, nes malūnėlio neturiu biggrin.gif Mezgiau ant 4 akių,su ištraukta viena knopke.Virvės gavau 15,5 metro, bet gal galėtų ir dar daugiau būti g.gif Bet čia buvo 40 gr Angora Linate likutis.Jei nuspręsiu, kad per plonas tas šalikutis, tai dar galėčiau arba baltų arba juodų virvučių numegzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 02 01, 18:03)
Numezgiau šiandien su Neva1,

Bangele, gražu, siūlai labai superiniai thumbup.gif thumbup.gif , bet žiū vis tik Nevutė traukia atgal..... g.gif
Atsakyti