Freke, dėkui Aš ir galvoju, kaip ten tą gumą reiktų sutvarkyti, kai iš ddviejų dalių. Kiek naudojus flizelino, tai visus juos su lygintuvu prilydydavau. Tik jis standumo duoda. Jei norėsis temptis, o mezginiai nori, tai jau nesitemps. Na nebent būna kokio tais trikotažinio
Ristina, ant pakabos man visai nesižiūri, kažkaip Gal ant pačios gražiau bus..
QUOTE(Freke @ 2013 01 30, 10:49)
o as nesiodama sijona pamasciau, kazi buna kokio prilyginamo flizelino nes va snaiges viduriukas gi tik 1 akyte.... tai labai jau siulas kaba o karpyt ir kaisiot nesinori. tai jei uzlyginus ta zakarda kazkokiu audiniu juk butu patogiau
Užlyginamo flizelino tikrai yra ir dar nuo neatmenamų laikų turiu ir juodo, ir balto. O dar būna užlyginamos tokios siauros juostelės naudojamos sijonų padalkom atlenkt, nusipirk kelis cm ir prilipinsi
tos juosteles kiek pamenu ilgai nelaikydavo, bent jau man. va sugalvojau flizelina pabandyt nes uzlyginciau visa zakarda
QUOTE(bangelee @ 2013 01 30, 08:22)
Kad net nežinau Kai parašei, kaip kiekvienas pypsiukas kokioj padėtyje turi stovėti, tai ir pavyko.Ir dar supratau, kad dviejų spalvų rašte ten, sakykim, kas keturios eilės reikia pačiai siūlą pakeisti kita spalva, o ne pati mašina tai padaro.Čia su T rankenėlės padėtim
Kol kas dar nelabai patinka Dar senoji geresnė. Nu bet negaliu būt tiek žiopla, kad neišmokčiau naudotis aukštesnio lygio daiktu
Kol kas dar nelabai patinka Dar senoji geresnė. Nu bet negaliu būt tiek žiopla, kad neišmokčiau naudotis aukštesnio lygio daiktu
Nelabai supratau... tai T yra tuck- ir tu su juo kazkaip mezgi dviem spalvom?
Ristina, koks idomus modelis sunkiai isivaizduoju kaip tiretu gyvai atrodyt...
Sijonas Frekes grazutis, bet kadangi pati neisivaizduoju ( ant saves ta prasme) tokio daikto, tai stipriai neaikcioju
Darbeja, maciau jusu megzta megztini gyvai, ta kur nesmagi sviesi mohera buvo- laba dailutis ir zyyyymiai graziau atrodo,nei nuotraukoje
QUOTE(une @ 2013 01 30, 13:52)
Darbeja, maciau jusu megzta megztini gyvai, ta kur nesmagi sviesi mohera buvo- laba dailutis ir zyyyymiai graziau atrodo,nei nuotraukoje
Ačiū, Une, už gerą žinią , nes su juo aš prasikankinau ir stipriai keikiausi Kažkodėl nesisekė man su tais siūlais, nes ardymui jie nepasidavė, t.y. mohera nusirenginėjo, o kraščiukų dantukam matyt per mažą tankumą pasirinkau, tai trūkinėjo. Bet jei tavo akim rezultatas neblogas, tai jau dabar labai smagu
QUOTE(une @ 2013 01 30, 12:52)
Nelabai supratau... tai T yra tuck- ir tu su juo kazkaip mezgi dviem spalvom?
Na taip
Čia su T reikia megzti ir perfokorta.Su Neva tai suprantu kaip tas daroma, tai presinis raštas, reiktų adatėles ištraukyt mezgant, o, jei dar praleistų adatų būtų ,tai būtų peltakinis raštas
QUOTE(darbeja @ 2013 01 29, 17:55)
Akirera, tu turi įsirašius, čia tam ribbertechs,pdf faile radau (24 psl.).
Aha, radau, oi kiek ten daug visko
QUOTE(Ristina @ 2013 01 31, 10:46)
nugis ir kaip tau paciai ji ant gyvo modeliaus?
Nežinau
suknė ne man ji man per laisva.
Jei daryčiau sau, tai iš kitokio siūlo. Gal kokios viskozės na, iš "sunkaus" krentančio, bet plonyčio siūlo. Šiaip aš negerbėja suknelių mano akiai, mane jos visos storina ir tik išryškina visus putlumus
Kai susiuvau numezgusi, tai maniau jog šūds bus. Nes pūtėsi siūlas ir pati suknė "styrojo" į šalis. Apsivilkus, atrodžiau kaip šieno kupeta bet išskalbus reikalai pasitaisė.
Jei daryčiau sau, tai iš kitokio siūlo. Gal kokios viskozės na, iš "sunkaus" krentančio, bet plonyčio siūlo. Šiaip aš negerbėja suknelių mano akiai, mane jos visos storina ir tik išryškina visus putlumus
Kai susiuvau numezgusi, tai maniau jog šūds bus. Nes pūtėsi siūlas ir pati suknė "styrojo" į šalis. Apsivilkus, atrodžiau kaip šieno kupeta bet išskalbus reikalai pasitaisė.
gyvai kur kas geriau atrodo negu ant pakabos. bet man vistiek noretusi mazesnio to persukimo, kazkaip per storas ir pasiputes jis atrodo, bet pati ideja - super! ir rankoves arba trumpas, arba 3/4 daryti, toks per vidury - kazkoks nesusipratimas.
QUOTE(Ristina @ 2013 01 31, 12:07)
Nežinau
Jei daryčiau sau, tai iš kitokio siūlo. Gal kokios viskozės na, iš "sunkaus" krentančio, bet plonyčio siūlo.
Jei daryčiau sau, tai iš kitokio siūlo. Gal kokios viskozės na, iš "sunkaus" krentančio, bet plonyčio siūlo.
Suknelės modeliukas įdomus , bet tu teisi, reikia krentančio siūlo ir man norėtųsi tamsesnės spalvos Bet ant gyvo modelio vis tiek geriau atrodo nei ant pakabos , bet kažko vis tiek trūksta , gal kokie aksesuarai pagelbėtų ??????
Na va, kol parašiau, Jautiena mano mintis jau "pracitavo"