Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Freke, dėkui 4u.gif Aš ir galvoju, kaip ten tą gumą reiktų sutvarkyti, kai iš ddviejų dalių. Kiek naudojus flizelino, tai visus juos su lygintuvu prilydydavau. Tik jis standumo duoda. Jei norėsis temptis, o mezginiai nori, tai jau nesitemps. Na nebent būna kokio tais trikotažinio g.gif

Ristina, ant pakabos man visai nesižiūri, kažkaip schmoll.gif Gal ant pačios gražiau bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 30 sausio 2013 - 10:00
QUOTE(Freke @ 2013 01 30, 10:49)
o as nesiodama sijona pamasciau, kazi buna kokio prilyginamo flizelino g.gif nes va snaiges viduriukas gi tik 1 akyte.... tai labai jau siulas kaba o karpyt ir kaisiot nesinori. tai jei uzlyginus ta zakarda kazkokiu audiniu juk butu patogiau g.gif

Užlyginamo flizelino tikrai yra ir dar nuo neatmenamų laikų turiu ir juodo, ir balto. O dar būna užlyginamos tokios siauros juostelės naudojamos sijonų padalkom atlenkt, nusipirk kelis cm ir prilipinsi bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tos juosteles kiek pamenu ilgai nelaikydavo, bent jau man. va sugalvojau flizelina pabandyt lotuliukas.gif nes uzlyginciau visa zakarda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 01 30, 08:22)
Kad net nežinau blush2.gif Kai parašei, kaip kiekvienas pypsiukas kokioj padėtyje turi stovėti, tai ir pavyko.Ir dar supratau, kad dviejų spalvų rašte ten, sakykim, kas keturios eilės reikia pačiai siūlą pakeisti  kita spalva, o ne pati mašina tai padaro.Čia su T  rankenėlės padėtim blush2.gif
Kol kas dar nelabai patinka blush2.gif Dar senoji geresnė. ax.gif Nu bet negaliu būt tiek  žiopla, kad neišmokčiau naudotis  aukštesnio lygio daiktu g.gif  blush2.gif

Nelabai supratau... blush2.gif tai T yra tuck- ir tu su juo kazkaip mezgi dviem spalvom?

Ristina, koks idomus modelis rolleyes.gif sunkiai isivaizduoju kaip tiretu gyvai atrodyt...

Sijonas Frekes grazutis, bet kadangi pati neisivaizduoju ( ant saves ta prasme) tokio daikto, tai stipriai neaikcioju blush2.gif

Darbeja, maciau jusu megzta megztini gyvai, ta kur nesmagi sviesi mohera buvo- laba dailutis thumbup.gif ir zyyyymiai graziau atrodo,nei nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 30 sausio 2013 - 12:55
QUOTE(une @ 2013 01 30, 13:52)
Darbeja, maciau jusu megzta megztini gyvai, ta kur nesmagi sviesi mohera buvo- laba dailutis  thumbup.gif  ir zyyyymiai graziau atrodo,nei nuotraukoje  smile.gif

Ačiū, Une, už gerą žinią 4u.gif , nes su juo aš prasikankinau ir stipriai keikiausi blush2.gif Kažkodėl nesisekė man su tais siūlais, nes ardymui jie nepasidavė, t.y. mohera nusirenginėjo, o kraščiukų dantukam matyt per mažą tankumą pasirinkau, tai trūkinėjo. Bet jei tavo akim rezultatas neblogas, tai jau dabar labai smagu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 01 30, 12:52)
Nelabai supratau... blush2.gif  tai T yra tuck- ir tu su juo kazkaip mezgi dviem spalvom?

Na taip ax.gif user posted image
Čia su T reikia megzti ir perfokorta.Su Neva tai suprantu kaip tas daroma, tai presinis raštas, reiktų adatėles ištraukyt mezgant, o, jei dar praleistų adatų būtų ,tai būtų peltakinis raštas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 01 29, 17:55)
Akirera, tu turi įsirašius, čia tam ribbertechs,pdf faile radau (24 psl.).

Aha, radau, oi kiek ten daug visko blink.gif
Atsakyti
Na, ant gyvo modeliaus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 31, 10:46)
Na, ant gyvo modeliaus  blush2.gif
user posted image

nugis ir kaip tau paciai ji ant gyvo modeliaus?
Atsakyti
Nežinau biggrin.gif
suknė ne man ax.gif ji man per laisva.
Jei daryčiau sau, tai iš kitokio siūlo. Gal kokios viskozės g.gif na, iš "sunkaus" krentančio, bet plonyčio siūlo. Šiaip aš negerbėja suknelių blush2.gif mano akiai, mane jos visos storina ir tik išryškina visus putlumus doh.gif

Kai susiuvau numezgusi, tai maniau jog šūds bus. Nes pūtėsi siūlas ir pati suknė "styrojo" į šalis. Apsivilkus, atrodžiau kaip šieno kupeta doh.gif bet išskalbus reikalai pasitaisė.
Atsakyti
gyvai kur kas geriau atrodo negu ant pakabos. bet man vistiek noretusi mazesnio to persukimo, kazkaip per storas ir pasiputes jis atrodo, bet pati ideja - super! ir rankoves arba trumpas, arba 3/4 daryti, toks per vidury - kazkoks nesusipratimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 31 sausio 2013 - 11:30
QUOTE(Ristina @ 2013 01 31, 12:07)
Nežinau  biggrin.gif
suknė ne man  ax.gif ji man per laisva.
Jei daryčiau sau, tai iš kitokio siūlo. Gal kokios viskozės  g.gif na, iš "sunkaus" krentančio, bet plonyčio siūlo.

Suknelės modeliukas įdomus thumbup.gif , bet tu teisi, reikia krentančio siūlo ir man norėtųsi tamsesnės spalvos rolleyes.gif Bet ant gyvo modelio vis tiek geriau atrodo nei ant pakabos bigsmile.gif , bet kažko vis tiek trūksta g.gif , gal kokie aksesuarai pagelbėtų ?????? mirksiukas.gif

Na va, kol parašiau, Jautiena mano mintis jau "pracitavo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 31 sausio 2013 - 11:39