Ačiū, merginos, už gražius žodžius Ypatigai dėkoju Frekei, toks įvertinimas
Darbėja, suknelė nebuvo per didelė, tik kliošas per platus. Kada apystambė moteris, o sijonėlis pūstas . Na, bet viskas gerai, suknelė tiko, o jei dar prisiderins pasuknelę, tai išvis.
Koks įdomus raštelis gaunasi, čia su riberiu ta perfokorta mezgasi?
QUOTE(akirera @ 2013 01 29, 17:38)
Koks įdomus raštelis gaunasi, čia su riberiu ta perfokorta mezgasi?
Jo, su perfokorta, riberiu ir visom adatom, tik siūlas turi būt ne storas, bet kadangi kaip ir dvigubas mezgasi, tai pats mezginys ne plonytis gaunasi. Ir aprašymą įmečiau, jei bus kam įdomu, kad galėtumėt pabandyt.
Akirera, tu turi įsirašius, čia tam ribbertechs,pdf faile radau (24 psl.).
Akirera, Akirera gražu
labai gerai, kai yra į ką pažiūrėti, ir ko siekti
labai gerai, kai yra į ką pažiūrėti, ir ko siekti
QUOTE(darbeja @ 2013 01 29, 14:57)
, nes jis ne Brotheriui o Knitmasteriui skirtas.
Tai, jei tavo mašiniukui netiks, parduok man Nors man dar oi kaip toli Dar negaliu megzti kokio gaminio, tik pavyzdėlius , nes esu per daug neatidi .Kai iki šiol siūlą klodavau ranka, tai man net tas siūlvedis dar viena nauja problema, tai įtempimo neįveriu, tai užmirštu ir siūlą atleidžiu,neužrišusi siūlo ir man siūlas išsiveria , kabinasi siūlas už adatinių vinukų matyt per greit karieta važiuoju, tad kartais nespėja ta įtempimo spyruoklė siūlo įtemti ir mezginio pradžioj lieka kilpų ......ai nu vienu žodžiu visokių nesąmonių pridarau Bet jau išmezgu raštus su perfokorta, sugebėjau nulaužti ir pasikeisti adatą
QUOTE(bangelee @ 2013 01 29, 18:20)
Tai, jei tavo mašiniukui netiks, parduok man Nors man dar oi kaip toli Dar negaliu megzti kokio gaminio, tik pavyzdėlius , nes esu per daug neatidi .Kai iki šiol siūlą klodavau ranka, tai man net tas siūlvedis dar viena nauja problema, tai įtempimo neįveriu, tai užmirštu ir siūlą atleidžiu,neužrišusi siūlo ir man siūlas išsiveria , kabinasi siūlas už adatinių vinukų matyt per greit karieta važiuoju, tad kartais nespėja ta įtempimo spyruoklė siūlo įtemti ir mezginio pradžioj lieka kilpų ......ai nu vienu žodžiu visokių nesąmonių pridarau Bet jau išmezgu raštus su perfokorta, sugebėjau nulaužti ir pasikeisti adatą
Tai ju payko ismegzti? tai kame vistik buvo problema?
Jautiena, Akirera dėkui už idėjas. Juostelę kaip minėjau buvau numezgusi ir ji kažkaip negražiai man prisisiuvo. Apykaklės su mašina nesu dariusi, vis planuoju išmokti, tai nesinorėtų nuo megztuko pradėti. Nes ir taip man jis po truputį nemielas darosi, tai nesinorėtų visai į kampą nutrenkti Bandysiu gal kažkaip vašeliu apnerti.
Merginos, iš patirties gal galite parekomenduoti siūlukus kad storis būtų kaip merino gold, o spalva tamsi žalia?
Nusipirkau lietuviškus tokius, atrodė nelabai stori, bet kai pamezgiau, dryžuoju su merino goldais, tai vajezau kaip ten blogai atrodo, jis storesnis tas siūlas ir išplatėja ties ta spalva, o paskui ties merinais susiaurėja.
Nu niekur nerandu tinkamų, gaila kad merino goldai tik salotinę turi..
Nusipirkau lietuviškus tokius, atrodė nelabai stori, bet kai pamezgiau, dryžuoju su merino goldais, tai vajezau kaip ten blogai atrodo, jis storesnis tas siūlas ir išplatėja ties ta spalva, o paskui ties merinais susiaurėja.
Nu niekur nerandu tinkamų, gaila kad merino goldai tik salotinę turi..
Ruošiaus daug pacituot, bet susimaišiau berašydama , tai trumpai ką prisiminsiu ...
Jautiena, gaila tikrai tiek įdėto darbo , bet juk iš klaidų mokinamės
Freke, tai čia kas iš tavo sarafano liko tas sijonas ar naują mezgei ir visai toli tau iki šaldytuvo dar
Ristina, na jei tiek "turto" sukaupei, tai nepavydžiu tau, nes žinau ką tai reiškia, kai nori jo atsikratyt o suknutę būtų įdomu pamatyt ant tavęs, nes manekenui kiek didoka ...
Darbeja, tai sakai eksperimentuoji tarpuose tarp dulkių valymo
Bangelee, šaunu, kad perpratai perfokortas priprasi ir prie siūlvedžio, ir pamėgink vis eilės pradžioj timptelt siūlą žemyn, kad kilpų nedarytų... ir juokas paėmė, kad jau noras kyla papildomus prietaisus kaupt - reiškias patiko
Svelnute, o gal geriau jau tada virbalais tuos kantukus apmegzk kokiu ripsiuku, nei vąšeliu
*liu, o nemėginai Lanoso Woolrich - vizualiai jie gal atrodo storesni kiek, bet kai susimezga, tai tikrai nelabai nuo goldų skiriasi http://www.siulai.eu...;category_id=26
Akireros moherinukė tai eilinį pavydo seilėtekį iššaukė
Jautiena, gaila tikrai tiek įdėto darbo , bet juk iš klaidų mokinamės
Freke, tai čia kas iš tavo sarafano liko tas sijonas ar naują mezgei ir visai toli tau iki šaldytuvo dar
Ristina, na jei tiek "turto" sukaupei, tai nepavydžiu tau, nes žinau ką tai reiškia, kai nori jo atsikratyt o suknutę būtų įdomu pamatyt ant tavęs, nes manekenui kiek didoka ...
Darbeja, tai sakai eksperimentuoji tarpuose tarp dulkių valymo
Bangelee, šaunu, kad perpratai perfokortas priprasi ir prie siūlvedžio, ir pamėgink vis eilės pradžioj timptelt siūlą žemyn, kad kilpų nedarytų... ir juokas paėmė, kad jau noras kyla papildomus prietaisus kaupt - reiškias patiko
Svelnute, o gal geriau jau tada virbalais tuos kantukus apmegzk kokiu ripsiuku, nei vąšeliu
*liu, o nemėginai Lanoso Woolrich - vizualiai jie gal atrodo storesni kiek, bet kai susimezga, tai tikrai nelabai nuo goldų skiriasi http://www.siulai.eu...;category_id=26
Akireros moherinukė tai eilinį pavydo seilėtekį iššaukė
QUOTE(une @ 2013 01 29, 19:40)
Tai ju payko ismegzti? tai kame vistik buvo problema?
Kad net nežinau Kai parašei, kaip kiekvienas pypsiukas kokioj padėtyje turi stovėti, tai ir pavyko.Ir dar supratau, kad dviejų spalvų rašte ten, sakykim, kas keturios eilės reikia pačiai siūlą pakeisti kita spalva, o ne pati mašina tai padaro.Čia su T rankenėlės padėtim
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 29, 23:53)
[b]
Kol kas dar nelabai patinka Dar senoji geresnė. Nu bet negaliu būt tiek žiopla, kad neišmokčiau naudotis aukštesnio lygio daiktu
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 29, 23:53)
naujas, nes del sarafanu reik dar palaukti.... nes siuo metu man drabuzius reik sluoksniuoti, o sarafanas labai jau vientisas butu.
o as nesiodama sijona pamasciau, kazi buna kokio prilyginamo flizelino nes va snaiges viduriukas gi tik 1 akyte.... tai labai jau siulas kaba o karpyt ir kaisiot nesinori. tai jei uzlyginus ta zakarda kazkokiu audiniu juk butu patogiau