Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2013 01 27, 21:00)
Elika: labai mielas tas daiktas ant kaklo  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Ir labai šiltas. Niekur nepučia, visur prigludę.. Kaip man šaltišei, pats tas rolleyes.gif

QUOTE(L@imužė @ 2013 01 28, 00:29)
Elika,na tikrai medalio reik - čiki gavosi komplektukas  thumbup.gif  thumbup.gif

Kur jau ten medalis.. iki jo man dar labai toli.. biggrin.gif bet dėkui bigsmile.gif

QUOTE(akirera @ 2013 01 28, 11:20)

Elika, geras, žieminis komplektas. Žiū, tas tavo aparatas storamezgis.

Su juo galima megzti ir plonus siūliukus. Tereikia storį nusistatyt. Ale, kai dabar žiema, tai plonų siūliukų kažkaip ir nejudinu g.gif

Tik va, kad su juo tik gerom akim megzt galima.. na, ir kiauraraščiai dar, ale, iki pastarųjų dar nepriėjau.. g.gif

freke, gražus sijonukas wub.gif o ko ta sraigė ten po sijonu žiūri? g.gif gal sraiginas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 28, 16:05)
kadangi as labai i backa uznesu tai foto tik tokia ir tai kazkokia persisukus doh.gif

Labai dailus sijonas, o ir sraigė išsprogtakė fainuolė bigsmile.gif
Atsakyti
Labai jau grazus darbeliai. Man labai patiko zalias vaikiskas sarafanas, o jau apdaila aplink rankoves ir kakla, kaip taip graziai padaryti? gal nuoroda kokia imestumete ar kazkaip paprastuoju butu paaiskintumete. blush2.gif
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo. Nusimezgiau tokį megztuką kaip nuotraukoje. Pagrindas koriuku, o juodą apdailą dariau gerom akim juosteles ir primezgiau. Bet kažkaip gavosi nedailiai, vietomis storai ir t.t. Pamasčiau, gal nuardyti ir vašeliu kaip nors kraščiukus apnerti. Gal kas panašius modeliukus esate darę, galite patarti kaip gražiai apdailą padaryti? Nes modeliukas labai prie širdies, dar kažką panašaus mastau nusimegzti ax.gif

user posted image
Atsakyti
svelnute: chanel darot? bus grazu! as megzciau ilga juosta tankiais stulpeliais is plonesniu siulu, gal net full needle rib ir bandyciau prisiuvinet. kampukus galima sustrai kaip kulniukus megzt nebaigtom eilem, bet cia jau ilgi reiks taikyti.

detta.007: apie tokia apdaila kalnai pridiskutuota su visom nuorodom, netgi sitoj pacioj temoj, netingekit paverst atgal.

cia mano 3valandos "v zhopu" taip sakant:
user posted image

Serialo "Argi as ne optimiste?!", dalis 78: "Ai netrauks labai tas slip rastelis..." iki rankoviu numezgiau ir galvoju gal visgi pasitikrinsiu - trumpesnis vidurys 11cm blink.gif blink.gif sonuose matosi kaip lygus rastas issisketes ax.gif
Atsakyti
Nu tas sraiginas spoksantis po sijonu thumbup.gif . Sijonukas labai gražiai gula, ilgis geras thumbup.gif

Svelnute, aš numegzčiau lygiom akim juostą ir prikitliuočiau kaip daromos apykaklės.

Jautiena, o nenorėjai per visą plotį daryti slip, tada būtų visur vienodai.

Įkeliu seniai numegztą, seniai žadėtą moherinukę. Čia ta, kur mezgiau stambokai moteriai ir kurią norėjau ardyti ir permegzti, bet klientė sulaikė. Baltas pasijonis, kad raštas būtų matyti. Ant manekenės atrodo, kad liemuo pažemintas, o ant klientės raštas prasideda iš karto po krūtine.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 01 29, 08:45)

Jautiena, o nenorėjai per visą plotį daryti slip, tada būtų visur vienodai.

Arba, nepilnom eilėm megzti, kad su karieta pvz kas antrą kartą nuvažiuot tik iki mezginio galo, o kitu atveju apsisukt tuoj už rašto.Vienu kartu iš vieno šono, kitu iš kito g.gif
Mezginių negiriu nė vieno, nes retai rašau, bijau kad nebūtų vienas pagirtas, o kitas ne.Man jie visi labai gražūs wub.gif , visuose daug darbo įdėta.
Čia šiaip dėl įdomumo, nes greitai iki to tikrai nedaaugsiu, bet mezgant kiauraraštį su kaproniniu siūlu, kur to siūlo pirkti reiktų ieškoti g.gif
Atsakyti
Lyg Darbėjos tapukai grožiai tokie thumbup.gif wub.gif

Laimužės, juodai raudona tokia ryški smile.gif O suknelė su nykštuko kapišonu wub.gif Tik kapišono mažesnio norėčiau sau smile.gif

Elikos smagus kepuriukas su šalikiuku drinks_cheers.gif

Pamačius Frekės sijoną wub.gif , užsimaniau ir aš. Megzt įtariu daaaug paprasčiau nei suknelę . Šaldytuvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jis nėra visiškai tiesus, šiek tiek platėjantis, taip? Kiek akių, ar cm plačiau apačia nuo viršaus?

Akirera, suknelė wub.gif

O aš einu ieškot siūlų sijonui tongue.gif

Atsakyti
akirera: suknelyte super ir kazkaip neitiketina, kad rastas klientei iskart po krutine prasideda biggrin.gif

del savo nesekmes: nenoriu per visa daryt, tik per vidury ir buvau ikalus nebaigtu eiliu 5 ar 6, bet ten matyt visu 50 reiktu... nezinau ar bandysiu dar karta, gal paprasciausiai kokiu pyniu imest ir bus ok. rankoves ir nugara jau turiu, tik ta prieki dabar atitaikyt.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2013 01 29, 11:58)

Pamačius Frekės sijoną  wub.gif , užsimaniau ir aš. Megzt įtariu daaaug paprasčiau nei suknelę . Šaldytuvas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jis nėra visiškai tiesus, šiek tiek platėjantis, taip? Kiek akių, ar cm plačiau apačia nuo viršaus?

O aš einu ieškot siūlų sijonui  tongue.gif

zinok paprastas kaip 2 kapeikos. dejau visas adatas ir mezgiau tiesiai. siulas merino gold 6 tankumas 230eiliu sijonui + po 20 eiliu uzlenkimams. jokiu siaurinimu jokiu platinimu tiesiog lygi pala tada padariau dantelius virsuj ir uzlenkimui numezgiau. prikabinau su adata ta uzlenkima iveriau guma placia ir viskas. nuo gumos jis ir susiaureja, siaip labai smagu nesiot dabar nes bent batai neslampa nes nuo dzinsu dregme aukstyn kyla o cia toks visai smagu ax.gif blush2.gif

akirera....... va cia dar vienas sektinas asmuo.... L@imuze del apdailu del kruopstumo o tu su mocherinem suknelem... nerealu wub.gif
Atsakyti
Akirera, suknelė pavyzdinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , visai nesuprantu kaip ji galėjo atrodyt per didelė.

Nieko nemezgu, namie remontai ir dulkės, bet išbandžiau tokį raštą, gal kam patiks. Pamačiau studijuodama literatūrą, pasidariau perfokortą ir rodau, kas gavosi. Bent man tai patiko, kada nors kur nors panaudosiu.
user posted image
Viršutinėj nuotraukoj geroji pusė, apatinėj - blogoji.

Merginos, ar kas mezgėt žakardą su riberiu???? Vakar nusprendžiau išbandyt, nes įsivaizdavau kad turiu color changerį, bet baisiai nusivyliau išsipokavus ir pradėjus studijuot instrukciją, nes jis ne Brotheriui o Knitmasteriui skirtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 29 sausio 2013 - 14:58
as mezgiau. dvispalvi tai pacio color changer nereikejo su ranka siula pasikeisdavau, nhors ir ta keitikli turiu ax.gif
Atsakyti