Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Ristina @ 2013 01 25, 17:51)
Tai, kad aš irgi užsimanyčiau to klaidingo  bigsmile.gif

dar dėl tų šalių tai galiu pakentėt, bet jau tavo gaminamos moherinukės, man vis akyse stovi  rolleyes.gif

Ristina, ačiū tau labai 4u.gif . Kaip širdį paglosto tokie pagyrimai wub.gif . Būčiau įmetusi dar vienos moherinukės foto, bet namie palikau fotiką. Rytoj...

Darbėja, jau kokios mielos tapkytės, ir dar dvigubos, turėtų būti labai šiltos thumbup.gif

Elika, geras, žieminis komplektas. Žiū, tas tavo aparatas storamezgis.

L@imuže, kaip visada aukštas lygis thumbup.gif . Labai sau noriu tokios suknelės, tik vietoj raudonos norėčiau baltos.

Freke, kur tas sijonas? Visko mes čia turėjom primezgusios, bet sijono kiek pamenu nebuvo. Pirmūnė
Atsakyti
kad foto negrazios.....

user posted image
Atsakyti
eilini karta isitikinu, kad visas grozis paprastume !!!, Freke sijonukas superinis, kasdien nesiociau, ale iki saves rankos nedaeina...
Atsakyti
tai va ir nesioju ax.gif uzsitempus tinkamas pedkelnes net silciau nei su dzinsais ax.gif

aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
Freke, sijonukas kaip ledas, labai labai gražus, nu tinkamas prie visko thumbup.gif . Tik norėtųsi pamatyti ant dubcės mirksiukas.gif
Atsakyti
isivaizduok saldytuva biggrin.gif nu tai va mano sedimoji identiska lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha as irgi balsuoju uz dubces pasirodyma. sijonukas juodas?
as meginu pereit prie visisko kelniu nenesiojimo, specialiai nebeperku. vis dairausi sijonu, bet kaip pastebejau, sijonai labai jau nepopuliarus ir praktiskai tik vyresniu moteru parduotuvese ju galima rast, bet tada ir modeliai ir spalvos ne mano skoniui sad.gif
Atsakyti
Laimuže, nevarau D į medį blush2.gif per gruodžio mėn sugebėjau apie 10kg užsiaugint verysad.gif

Frekės sijonas thumbup.gif gražiai gražus biggrin.gif

Bandau aš dabar merino gold'us g.gif nu gal tik plonumas patinka. O šiaip kažkaip vis tiek "Vernito " pusvilnė buvo ir liks mano mėgstamiausias siūlas.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 28, 14:37)
Bandau aš dabar merino gold'us  g.gif  nu gal tik plonumas patinka. O šiaip kažkaip vis tiek "Vernito " pusvilnė buvo ir liks mano mėgstamiausias siūlas.

O kur perkate Vernito pusvilnę. Nerandu aš vis arba nežinau parduotuvių.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 28, 13:50)
O kur perkate Vernito pusvilnę. Nerandu aš vis arba nežinau parduotuvių.. g.gif

Pačiam "Vernito" fabrike smile.gif gyvenau netoli, tai apsilankydavau Marijampolėj.
bet jau baigiasi atsargos unsure.gif
Atsakyti
kadangi as labai i backa uznesu tai foto tik tokia ir tai kazkokia persisukus doh.gif

https://lh3.googleus...2/DSC03913a.JPG

Atsakyti
Freke, tikrai gražus sijonėlis ir ant tavęs daug gražiau, negu ant pakabos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Neturim gi mes visos būt dviračio rėmais g.gif Aišku, kūdesnėm numegzt ir pritaikyt lengviau, nes nereikia nelygymų slėpt, bet šiuo atveju tau tikrai pavyko 4u.gif
Atsakyti