Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

prie mano lovos ant stalelio guli rastu knygos, keturios ar penkios. pries miega vis pavartau, paziurineju, gal kada nors koki sedevra ir susapnuosiu...
Atsakyti
Olaiva, 2x2 akių perkėlimas vyksta dviem etapais: viršutines visas adatas išsistumi į darbinę padėtį, tada apatines kas antrą išstumi čiut į priekį , o ant karietos tą apačioj esantį pypsiuką pakelį į viršų, kad kabintų tik išstumtas adatas, o tas esančias normalioj darbinėj padėty neliestų. Ir tada pravažiuoji su ta karieta, atsilaisvinusias adatas nustumi į nedarbinę padėtį ir pakartoji tą patį su likusiom adatom arba gali mėgint nuspaudus tą pypsiuką žemyn važiuot iš karto, bet man labiau patiko su išstumtom čiut į priekį adatom.
O 1x1 tai paprastai perkelia, tik viršuines reik visas į darbinę padėtį sustumt .
Tikiuosi kas nors aiškiau bus dabar g.gif g.gif

Eisiu pabaigtuves daryt - net trys darbai laukia doh.gif
Atsakyti
Vienas iš pabaigtukų ax.gif

user posted image
Atsakyti
Atitempiu najieną savo ax.gif tik kai pati ir fotkinaus, tai nesimato bumbulų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Elika bigsmile.gif praktiškas ir gražus komplekčiukas bigsmile.gif

Laimuže, oi, kaip man reiktų tokios suknelės. Labai gerai maskuojančios riebią šoninę bigsmile.gif super thumbup.gif
Kaip tu mezgei tas dvi spalvas? Su keitikliu?
Atsakyti
L@imuže, suknelė superinė thumbup.gif wub.gif thumbup.gif , ne numegzta, o nulieta tiesiog biggrin.gif

Elika, vis dar stebini savo sugebėjimais naudotis savo apratu. Gražus komplektėlis 4u.gif 4u.gif

Freke,
kad nufotkintas be rysio.. ryt gal ant sedimosios bus foto.
vis dar laukiam tavo sėdimosios blink.gif biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės 4u.gif

Man ta suknutė labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 26 sausio 2013 - 21:51
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 26, 10:46)
Olaiva, 2x2 akių perkėlimas vyksta dviem etapais: viršutines visas adatas išsistumi į darbinę padėtį, tada apatines kas antrą išstumi čiut į priekį , o ant karietos tą apačioj esantį pypsiuką pakelį į viršų, kad kabintų tik išstumtas adatas, o tas esančias normalioj darbinėj padėty neliestų. Ir tada pravažiuoji su ta karieta, atsilaisvinusias adatas nustumi į nedarbinę padėtį ir pakartoji tą patį su likusiom adatom arba gali mėgint nuspaudus tą pypsiuką žemyn važiuot iš karto, bet man labiau patiko su išstumtom čiut į priekį adatom.
O 1x1 tai paprastai perkelia, tik viršuines reik visas į darbinę padėtį sustumt .
Tikiuosi kas nors aiškiau bus dabar  g.gif  g.gif

Eisiu pabaigtuves daryt - net trys darbai laukia  doh.gif

ryt isbandysiu,dekui wink.gif

smagu urmines pabaigtuves bigsmile.gif as baigineju vaikui megztuko prieki letenelem,ryt reiks nubruzinti kitas detales masina,tik va kas man siulu prisuks...net 3 giju reikia... cool.gif pats nemegstamiausias darbas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 sausio 2013 - 00:48
Sveikos mezgejeles,labai grazus darbukai jusu,ir as noreciau ismokt su mezgimo masina megzt,nes dabar tik virbalais.Ir noreciau jusu patarimo,nusiziurejau dvi masinas,kaip manot kuri geriau butu nusipirkt http://www.ebay.com/...=item460c392a71
http://www.ebay.com/...=item3f21829580
Kaip manot?Zinau cia gal ne vieta apie masinas kalbet,bet ten kur apie masinas labai jau ramu
Atsakyti
hm del tu masinu... brother komplektacija - galinga. bet kiek siuntimas is JAV kainuoja, ojoj

Elika: labai mielas tas daiktas ant kaklo thumbup.gif

o L@imuzhes suknia pamacius, kazkodel Startrek mintyse susmezhavo...
Atsakyti
Elika,na tikrai medalio reik - čiki gavosi komplektukas thumbup.gif thumbup.gif

Ristina, kurioj vietoj pas tave ta riebioji g.gif g.gif , nevaryk kai ko į medį ... doh.gif
neturiu aš spalvų keitiklio, mezgiau atskirais gabalais - pirma numezgiau raudoną, paskui juodus po vieną megzdama jungiau iš karto, kur lygiai mezginys eina tai super susijungė, o kur išplatėjimas, tai nelabai vaizdas patiko, tai persiuvau viską dar ...

Darbeja, ačiū 4u.gif , tikiuosi, kad ir šeimininkei suknė bus kaip nulieta doh.gif

Daivukas27, dėl antros nežinau, o dėl brother - tai rinkčiaus naujesnį modeliuką, jei dabar pati pirkčiau ...
o jei parašysi anoj temoj, tai ir "atsigaus" tema mirksiukas.gif

Olaiva, tikiuosi, kad viskas pavyks ir dar vienas daikčiukas atliks savo darbą thumbup.gif
o pabaigtukų seriją jau užbaigiau ...

Jautiena, o kas tai yra "Startrek" g.gif g.gif blush2.gif

Na jei labai neužpyksit, dar vieną pabaigtuką rodau blush2.gif tik jau dėl nuotraukų kokybės labai atsiprašau ... o trečią pabaigtuką kas norės pamatyt, tai ras albume (paraše) ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 27 sausio 2013 - 23:30
Star Trek - apie 70-uosius dirbtinai ispopuliarejes fantastinis nuotykiu serijalas. dalis jo heroju devejo raudonus-juodus kostiumus, nezinau net kodel prisiminiau, gal tas spalvu derinys, nes modelis tai tikrai ne toks smile.gif
user posted image
Atsakyti