prie mano lovos ant stalelio guli rastu knygos, keturios ar penkios. pries miega vis pavartau, paziurineju, gal kada nors koki sedevra ir susapnuosiu...
Olaiva, 2x2 akių perkėlimas vyksta dviem etapais: viršutines visas adatas išsistumi į darbinę padėtį, tada apatines kas antrą išstumi čiut į priekį , o ant karietos tą apačioj esantį pypsiuką pakelį į viršų, kad kabintų tik išstumtas adatas, o tas esančias normalioj darbinėj padėty neliestų. Ir tada pravažiuoji su ta karieta, atsilaisvinusias adatas nustumi į nedarbinę padėtį ir pakartoji tą patį su likusiom adatom arba gali mėgint nuspaudus tą pypsiuką žemyn važiuot iš karto, bet man labiau patiko su išstumtom čiut į priekį adatom.
O 1x1 tai paprastai perkelia, tik viršuines reik visas į darbinę padėtį sustumt .
Tikiuosi kas nors aiškiau bus dabar
Eisiu pabaigtuves daryt - net trys darbai laukia
O 1x1 tai paprastai perkelia, tik viršuines reik visas į darbinę padėtį sustumt .
Vienas iš pabaigtukų
Atitempiu najieną savo tik kai pati ir fotkinaus, tai nesimato bumbulų
Elika praktiškas ir gražus komplekčiukas
Laimuže, oi, kaip man reiktų tokios suknelės. Labai gerai maskuojančios riebią šoninę super
Kaip tu mezgei tas dvi spalvas? Su keitikliu?
Laimuže, oi, kaip man reiktų tokios suknelės. Labai gerai maskuojančios riebią šoninę super
Kaip tu mezgei tas dvi spalvas? Su keitikliu?
L@imuže, suknelė superinė , ne numegzta, o nulieta tiesiog
Elika, vis dar stebini savo sugebėjimais naudotis savo apratu. Gražus komplektėlis
Freke,
kad nufotkintas be rysio.. ryt gal ant sedimosios bus foto.
vis dar laukiam tavo sėdimosios
Elika, vis dar stebini savo sugebėjimais naudotis savo apratu. Gražus komplektėlis
Freke,
kad nufotkintas be rysio.. ryt gal ant sedimosios bus foto.
vis dar laukiam tavo sėdimosios
Dėkui, mergaitės
Man ta suknutė labai
Man ta suknutė labai
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 26, 10:46)
Olaiva, 2x2 akių perkėlimas vyksta dviem etapais: viršutines visas adatas išsistumi į darbinę padėtį, tada apatines kas antrą išstumi čiut į priekį , o ant karietos tą apačioj esantį pypsiuką pakelį į viršų, kad kabintų tik išstumtas adatas, o tas esančias normalioj darbinėj padėty neliestų. Ir tada pravažiuoji su ta karieta, atsilaisvinusias adatas nustumi į nedarbinę padėtį ir pakartoji tą patį su likusiom adatom arba gali mėgint nuspaudus tą pypsiuką žemyn važiuot iš karto, bet man labiau patiko su išstumtom čiut į priekį adatom.
ryt isbandysiu,dekui
smagu urmines pabaigtuves as baigineju vaikui megztuko prieki letenelem,ryt reiks nubruzinti kitas detales masina,tik va kas man siulu prisuks...net 3 giju reikia... pats nemegstamiausias darbas...
Sveikos mezgejeles,labai grazus darbukai jusu,ir as noreciau ismokt su mezgimo masina megzt,nes dabar tik virbalais.Ir noreciau jusu patarimo,nusiziurejau dvi masinas,kaip manot kuri geriau butu nusipirkt http://www.ebay.com/...=item460c392a71
http://www.ebay.com/...=item3f21829580
Kaip manot?Zinau cia gal ne vieta apie masinas kalbet,bet ten kur apie masinas labai jau ramu
http://www.ebay.com/...=item3f21829580
Kaip manot?Zinau cia gal ne vieta apie masinas kalbet,bet ten kur apie masinas labai jau ramu
hm del tu masinu... brother komplektacija - galinga. bet kiek siuntimas is JAV kainuoja, ojoj
Elika: labai mielas tas daiktas ant kaklo
o L@imuzhes suknia pamacius, kazkodel Startrek mintyse susmezhavo...
Elika: labai mielas tas daiktas ant kaklo
o L@imuzhes suknia pamacius, kazkodel Startrek mintyse susmezhavo...
Elika,na tikrai medalio reik - čiki gavosi komplektukas
Ristina, kurioj vietoj pas tave ta riebioji , nevaryk kai ko į medį ...
neturiu aš spalvų keitiklio, mezgiau atskirais gabalais - pirma numezgiau raudoną, paskui juodus po vieną megzdama jungiau iš karto, kur lygiai mezginys eina tai super susijungė, o kur išplatėjimas, tai nelabai vaizdas patiko, tai persiuvau viską dar ...
Darbeja, ačiū , tikiuosi, kad ir šeimininkei suknė bus kaip nulieta
Daivukas27, dėl antros nežinau, o dėl brother - tai rinkčiaus naujesnį modeliuką, jei dabar pati pirkčiau ...
o jei parašysi anoj temoj, tai ir "atsigaus" tema
Olaiva, tikiuosi, kad viskas pavyks ir dar vienas daikčiukas atliks savo darbą
o pabaigtukų seriją jau užbaigiau ...
Jautiena, o kas tai yra "Startrek"
Na jei labai neužpyksit, dar vieną pabaigtuką rodau tik jau dėl nuotraukų kokybės labai atsiprašau ... o trečią pabaigtuką kas norės pamatyt, tai ras albume (paraše)
Ristina, kurioj vietoj pas tave ta riebioji , nevaryk kai ko į medį ...
neturiu aš spalvų keitiklio, mezgiau atskirais gabalais - pirma numezgiau raudoną, paskui juodus po vieną megzdama jungiau iš karto, kur lygiai mezginys eina tai super susijungė, o kur išplatėjimas, tai nelabai vaizdas patiko, tai persiuvau viską dar ...
Darbeja, ačiū , tikiuosi, kad ir šeimininkei suknė bus kaip nulieta
Daivukas27, dėl antros nežinau, o dėl brother - tai rinkčiaus naujesnį modeliuką, jei dabar pati pirkčiau ...
o jei parašysi anoj temoj, tai ir "atsigaus" tema
Olaiva, tikiuosi, kad viskas pavyks ir dar vienas daikčiukas atliks savo darbą
o pabaigtukų seriją jau užbaigiau ...
Jautiena, o kas tai yra "Startrek"
Na jei labai neužpyksit, dar vieną pabaigtuką rodau tik jau dėl nuotraukų kokybės labai atsiprašau ... o trečią pabaigtuką kas norės pamatyt, tai ras albume (paraše)
Star Trek - apie 70-uosius dirbtinai ispopuliarejes fantastinis nuotykiu serijalas. dalis jo heroju devejo raudonus-juodus kostiumus, nezinau net kodel prisiminiau, gal tas spalvu derinys, nes modelis tai tikrai ne toks