Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

ntaipp... kartais cia jauciuosi, kaip tarp psichiniu ligoniu papuolus...

akirera: pavydas man tavo masinos - per diena toki nunarpliot - man be sansu... o rastas, tai taip, kazkoks jovalas, bet kai jis pastoviai kartojasi, tai galu gale visai grazus pasidaro biggrin.gif

sushi - faina liemene ir vaikis ne vienus metus neshios, cia jau garantuotai smile.gif

darbeja - mmm siltuoles, grazios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 25 sausio 2013 - 19:19
na zinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta kuri kaupia siulus, kuri pries miega skaito riberio instrukcija ar studijuoja koki kitliavimo mena masina, manau ner sveika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mmm... riberio instrukcija - kvapa gniauzianti istorija!
Atsakyti
svarbiausia kokia pabaiga. laiminga ar nelabai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 19:28)
svarbiausia kokia pabaiga. laiminga ar nelabai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pabaiga ir tragiska gali buti,kur pagrindinis veikejas-riberis.kaip fantastiniam filme jie skraido pro langus doh.gif
Atsakyti
na taip taip. gali but ir sekanti serija. kosmaras ..... gatveje. kai ateina kaimynas su riberiu galvoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. paskutines priespilnio dienos. galandu liezuvi ir sildau sluota user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 19:09)
na zinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ta kuri kaupia siulus, kuri pries miega skaito riberio instrukcija ar studijuoja koki kitliavimo mena masina, manau ner sveika lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia apie mane ? mastau.gif

Tai ko nerodai čia to gražuolio sijono? g.gif
Atsakyti
As net darbu nematau per jusu superini jumoro jausma thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 25, 21:47)
Čia apie mane ?  mastau.gif

Tai ko nerodai čia to gražuolio sijono?  g.gif

tu manai vienintele riberio instrukcijas pries miega skaitai? lotuliukas.gif pas mane ant taburetes prie lovos guli siuo metu trys knygos: masinos instrukcija, riberio instrukcija ir spalvu keitiklio instrukcija. vis kazko noriu is ju o ko nezinau.... nes yra kas nesigauna o ten neparasyta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kad nufotkintas be rysio.. ryt gal ant sedimosios bus foto. ax.gif
Atsakyti
Tai sakot linksminatės "ligonių" palatoj ... g.gif g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Darbejos tapkės man jau tuoj juodą pavydą sukels, ne tik baltą blush2.gif blush2.gif

O jei kalbant apie instrukcijas, tai pagaliau išmokau su transfer karieta 2x2 akis perkelt ant pagrindinės karietos thumbup.gif thumbup.gif ačiū Darbejai, kad paprotino ir pasidalino instrukcija, o aš maniau, kad tai karietai jos nėra ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 22:05)
tu manai vienintele riberio instrukcijas pries miega skaitai? lotuliukas.gif pas mane ant taburetes prie lovos guli siuo metu trys knygos: masinos instrukcija, riberio instrukcija ir spalvu keitiklio instrukcija. vis kazko noriu is ju o ko nezinau.... nes yra kas nesigauna o ten neparasyta doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad nufotkintas be rysio.. ryt gal ant sedimosios bus foto.  ax.gif

pavarciau knygas prie mano lovos,ir nustebau lotuliukas.gif doh.gif knyga apie keliones,romanas ir.....riberio isntrukcija lotuliukas.gif cia kaip biblija turbut ta instrukcija,pas kiekviena mezgeja turi buti biggrin.gif
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 25, 22:48)

Darbejos tapkės man jau tuoj juodą pavydą sukels, ne tik baltą  blush2.gif  blush2.gif

O jei kalbant apie instrukcijas, tai pagaliau išmokau su transfer karieta 2x2 akis perkelt ant pagrindinės karietos  thumbup.gif  thumbup.gif ačiū Darbejai, kad paprotino ir pasidalino instrukcija, o aš maniau, kad tai karietai jos nėra ...  doh.gif

oho,ir kaip tu jas ten priprasei persikelti g.gif as kiek multiku ziurejau,kiek prasiau,keliau,nu niekaip.tai atgal i dezute ir i lentyna unsure.gif

kodel as paskutiniu metu mezgu tik virbalais,o ne masina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 25, 23:36)
pavarciau knygas prie mano lovos,ir nustebau  lotuliukas.gif  doh.gif knyga apie keliones,romanas ir.....riberio isntrukcija lotuliukas.gif cia kaip biblija turbut ta instrukcija,pas kiekviena mezgeja turi buti biggrin.gif

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti