ntaipp... kartais cia jauciuosi, kaip tarp psichiniu ligoniu papuolus...
akirera: pavydas man tavo masinos - per diena toki nunarpliot - man be sansu... o rastas, tai taip, kazkoks jovalas, bet kai jis pastoviai kartojasi, tai galu gale visai grazus pasidaro
sushi - faina liemene ir vaikis ne vienus metus neshios, cia jau garantuotai
darbeja - mmm siltuoles, grazios!
na zinai ta kuri kaupia siulus, kuri pries miega skaito riberio instrukcija ar studijuoja koki kitliavimo mena masina, manau ner sveika
mmm... riberio instrukcija - kvapa gniauzianti istorija!
svarbiausia kokia pabaiga. laiminga ar nelabai
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 19:28)
svarbiausia kokia pabaiga. laiminga ar nelabai
pabaiga ir tragiska gali buti,kur pagrindinis veikejas-riberis.kaip fantastiniam filme jie skraido pro langus
na taip taip. gali but ir sekanti serija. kosmaras ..... gatveje. kai ateina kaimynas su riberiu galvoje
p.s. paskutines priespilnio dienos. galandu liezuvi ir sildau sluota
p.s. paskutines priespilnio dienos. galandu liezuvi ir sildau sluota
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 19:09)
na zinai ta kuri kaupia siulus, kuri pries miega skaito riberio instrukcija ar studijuoja koki kitliavimo mena masina, manau ner sveika
Čia apie mane ?
Tai ko nerodai čia to gražuolio sijono?
QUOTE(Ristina @ 2013 01 25, 21:47)
tu manai vienintele riberio instrukcijas pries miega skaitai? pas mane ant taburetes prie lovos guli siuo metu trys knygos: masinos instrukcija, riberio instrukcija ir spalvu keitiklio instrukcija. vis kazko noriu is ju o ko nezinau.... nes yra kas nesigauna o ten neparasyta
kad nufotkintas be rysio.. ryt gal ant sedimosios bus foto.
Tai sakot linksminatės "ligonių" palatoj ...
Darbejos tapkės man jau tuoj juodą pavydą sukels, ne tik baltą
O jei kalbant apie instrukcijas, tai pagaliau išmokau su transfer karieta 2x2 akis perkelt ant pagrindinės karietos ačiū Darbejai, kad paprotino ir pasidalino instrukcija, o aš maniau, kad tai karietai jos nėra ...
O jei kalbant apie instrukcijas, tai pagaliau išmokau su transfer karieta 2x2 akis perkelt ant pagrindinės karietos ačiū Darbejai, kad paprotino ir pasidalino instrukcija, o aš maniau, kad tai karietai jos nėra ...
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 22:05)
tu manai vienintele riberio instrukcijas pries miega skaitai? pas mane ant taburetes prie lovos guli siuo metu trys knygos: masinos instrukcija, riberio instrukcija ir spalvu keitiklio instrukcija. vis kazko noriu is ju o ko nezinau.... nes yra kas nesigauna o ten neparasyta
pavarciau knygas prie mano lovos,ir nustebau knyga apie keliones,romanas ir.....riberio isntrukcija cia kaip biblija turbut ta instrukcija,pas kiekviena mezgeja turi buti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 25, 22:48)
oho,ir kaip tu jas ten priprasei persikelti as kiek multiku ziurejau,kiek prasiau,keliau,nu niekaip.tai atgal i dezute ir i lentyna
kodel as paskutiniu metu mezgu tik virbalais,o ne masina
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 25, 23:36)
pavarciau knygas prie mano lovos,ir nustebau knyga apie keliones,romanas ir.....riberio isntrukcija cia kaip biblija turbut ta instrukcija,pas kiekviena mezgeja turi buti