spalva tai cia gi golduku
o foto jo kreivos ale kai maziausias piratas jau be tempos tai nori nenori tenka pyks pokst ir viskas, nes matuotis labai nori
QUOTE(Freke @ 2013 01 05, 17:28)
spalva tai cia gi golduku
o foto jo kreivos ale kai maziausias piratas jau be tempos tai nori nenori tenka pyks pokst ir viskas, nes matuotis labai nori
freke, labai grazus sarafaniukas...o aprasas?
ta prasme?
cia gi eilinis sarafanas kaip ir kepure ar kojines. argi verta det aprasus bet jei reik bandysiu atgamint kaip mezgiau, nes reik ilgint tai bandysiu sena metoda ilginimo prisimint
cia gi eilinis sarafanas kaip ir kepure ar kojines. argi verta det aprasus bet jei reik bandysiu atgamint kaip mezgiau, nes reik ilgint tai bandysiu sena metoda ilginimo prisimint
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 04, 23:30)
Ateinu jusu palinksmint ir parodyt savo isradingaji vyro sumastyma del siulu vyniojimo
Liuks Freke, simpatiški mezginukai...
Išbandžiau šiandien mezgimą su perfokortomis. Jeee, vienas Naujųjų metų sąrašo punktas įvykdytas! Bet kol nesugalvojau, ką čia kokiu rašteliu nusinarpliojus, sumąsčiau vieną megztuką sau nusimegzt... Nežinau, ar įveiksiu, na bet bandyt reikia...
ai tiesa apie tas babinu vyniojimo ypatybes... tai as taip ir neperkandau..... i kamuoliukus susisuku.... nes man ten pradeda gijos kristi pintis tenka trenkti i siuksline visa ta babina ir siulus
QUOTE(Freke @ 2013 01 05, 11:30)
imk plonus siulus ir maza tankuma tada ir skyles bus mazos, bet tas misoni mane nuvyle tikejaus kazko kitokio nes tos skyles skyles o mezginukas buvo is begonijos megztas. tai ner super storas siulas.....
Svarsčiau, bet su plonesniu siūliuku man jau toks per skystas mezginys gaunasi. Ant manęs tokie skystučiai nesižiūri. Svarstau "thread lace" pamėginti. Kažkaip atrodo, kad turėtų dailesni "ažūrai" gautis.
Sveikutės, naujuose namuose - ačiū Ristinai už pastogę
Zaukse, pasiieškok youtubėj vaizdelių, manau turėtum rast
Elika, eik tu sau koks aparatas , jau maniau, kad MEDA mandra, bet čia dar viskas mandriau
Lauksim vaizdų ...
Daivuliau, jau teko kažkur girdėt apie tokius siūlo vyniojimo būdus, tik nereik persitengt ir per daug prisukt, ypač jei iš babinų vyniosi, nes tikrai kris viskas ir susigadins siūlai ...
Ačiū už perfokortas, gražiai raščiukai žiūrisi
O dėl sumezgimo tai visai paprastai - sukabini viską ką reikia, pervažiuoji vieną akrtą su siūlu ir nulaidai su dekeriu ...
Ristina, aš dažnai darau taip, kai netingiu - pirma susikabinu mezginį, kad pažiūrėt kiek adatų užims, o paskui nuimu ir numezgu ką reikia ir vėl užkabinu mezginį ir sumezgu ... kažkaip dar niekad nemėginau 2x1, reiks išbandyt ...
Freke, - teisingai - skolas reikia "grąžinti" tai taip ir "nepasirašė" piratas fotosesijai
O galėjai ir aprengt mažąjį piratuka sarafanu, kad jau taip nori matuotis ...
Taip, kad dirbk dirbk - visai gerai ten pas tave gaunasi
Lusasita, smagu, kad ir tu čia užklydai - gal jau atsirado noras mašiniuką papirkt
Išbandžiau šiandien mezgimą su perfokortomis. Jeee, vienas Naujųjų metų sąrašo punktas įvykdytas! Bet kol nesugalvojau, ką čia kokiu rašteliu nusinarpliojus, sumąsčiau vieną megztuką sau nusimegzt... Nežinau, ar įveiksiu, na bet bandyt reikia...
Sushi, na ir kaip - nėra tas "žvėris' toks baisus, kaip atrodė
Na ir į kiauraraščių temą atnešu šviežiai "iškeptą" blyną ... tiesa, megztukas per didelis manekenei, tai teko biškį fotosesijai "padailint" formas
QUOTE(zaukse @ 2013 01 04, 19:40)
Sveikos bandysiu jugtis i jusu saunia kompanija ir is karto su klausimais, gal kas zinot kas per masina yra CX 106, gavau is tetute, bet be jokiu knygu be nieko ir net nezinau nuo ko pradet, o pirsteliai jau niezti.
Zaukse, pasiieškok youtubėj vaizdelių, manau turėtum rast
QUOTE(Elika @ 2013 01 04, 20:04)
Na va, kaip žadėjau, bandau rodyt, kokiu principu manoji veikia čia
ir tik vienas vienintelis filmukas, kurį pavyko rast. Antikvaras jau ta mano mašinka
ir tik vienas vienintelis filmukas, kurį pavyko rast. Antikvaras jau ta mano mašinka
Elika, eik tu sau koks aparatas , jau maniau, kad MEDA mandra, bet čia dar viskas mandriau
Lauksim vaizdų ...
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 04, 23:30)
Ateinu jusu palinksmint ir parodyt savo isradingaji vyro sumastyma del siulu vyniojimo
O man labai idomu, kaip jus viska i kruva sumezgate?
O man labai idomu, kaip jus viska i kruva sumezgate?
Daivuliau, jau teko kažkur girdėt apie tokius siūlo vyniojimo būdus, tik nereik persitengt ir per daug prisukt, ypač jei iš babinų vyniosi, nes tikrai kris viskas ir susigadins siūlai ...
Ačiū už perfokortas, gražiai raščiukai žiūrisi
O dėl sumezgimo tai visai paprastai - sukabini viską ką reikia, pervažiuoji vieną akrtą su siūlu ir nulaidai su dekeriu ...
QUOTE(Ristina @ 2013 01 04, 23:45)
Nu man irgi įdomu, kaip užsegimą ant megztinio primontuot.
Techniškai suprantu, bet kaip apskaičiuot, kad ne per ilga/per trumpą numegzt? ir ar 2x2 / 1x1 netraukia to krašto gal geriau 2x1?
Techniškai suprantu, bet kaip apskaičiuot, kad ne per ilga/per trumpą numegzt? ir ar 2x2 / 1x1 netraukia to krašto gal geriau 2x1?
Ristina, aš dažnai darau taip, kai netingiu - pirma susikabinu mezginį, kad pažiūrėt kiek adatų užims, o paskui nuimu ir numezgu ką reikia ir vėl užkabinu mezginį ir sumezgu ... kažkaip dar niekad nemėginau 2x1, reiks išbandyt ...
QUOTE(Freke @ 2013 01 05, 11:57)
grazinu skolas
rasta spalvas ir visa apdailinima pasirinko mano zmogus
ir sarafanas,
rasta spalvas ir visa apdailinima pasirinko mano zmogus
ir sarafanas,
Freke, - teisingai - skolas reikia "grąžinti" tai taip ir "nepasirašė" piratas fotosesijai
O galėjai ir aprengt mažąjį piratuka sarafanu, kad jau taip nori matuotis ...
Taip, kad dirbk dirbk - visai gerai ten pas tave gaunasi
Lusasita, smagu, kad ir tu čia užklydai - gal jau atsirado noras mašiniuką papirkt
QUOTE(sushi @ 2013 01 05, 21:15)
Sushi, na ir kaip - nėra tas "žvėris' toks baisus, kaip atrodė
Na ir į kiauraraščių temą atnešu šviežiai "iškeptą" blyną ... tiesa, megztukas per didelis manekenei, tai teko biškį fotosesijai "padailint" formas
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 05, 22:57)
*Sushi, na ir kaip - nėra tas "žvėris' toks baisus, kaip atrodė
**Na ir į kiauraraščių temą atnešu šviežiai "iškeptą" blyną ... tiesa, megztukas per didelis manekenei, tai teko biškį fotosesijai "padailint" formas
* Pasirodo, kad ne... **Na ir į kiauraraščių temą atnešu šviežiai "iškeptą" blyną ... tiesa, megztukas per didelis manekenei, tai teko biškį fotosesijai "padailint" formas
**Koks grožis... O kaip čia apdaila daryta? Irgi kaip nors mandrai apmegzta mašina, ar čia rankomis apnerta?.. Labai dailiai atrodo....
Ačiū Apdaila vąšeliu, nieko mandro ...
L@imuze, kaip visada blizganciai... toks jausmas, kad tavo laikrodis turi daugiau valandu nei manasis...
QUOTE(pra @ 2013 01 06, 00:15)
L@imuze, kaip visada blizganciai... toks jausmas, kad tavo laikrodis turi daugiau valandu nei manasis...
Neturiu daugiau ko pridurt. Nebent laikrodis iš vis Laimužės neina arba pilvu šliaužia. Superinis megztukėlis
aha na ir tempai. as savaji jau trecia diena kankinu ir dar rytoj pusdieni su juo sedesiu