Sveikutės, naujuose namuose - ačiū
Ristinai už pastogę
QUOTE(zaukse @ 2013 01 04, 19:40)
Sveikos bandysiu jugtis i jusu saunia kompanija ir is karto su klausimais, gal kas zinot kas per masina yra CX 106, gavau is tetute, bet be jokiu knygu be nieko ir net nezinau nuo ko pradet, o pirsteliai jau niezti.
Zaukse, pasiieškok youtubėj vaizdelių, manau turėtum rast
QUOTE(Elika @ 2013 01 04, 20:04)
Na va, kaip žadėjau, bandau rodyt, kokiu principu manoji veikia
čia
ir tik vienas vienintelis filmukas, kurį pavyko rast. Antikvaras jau ta mano mašinka
Elika, eik tu sau koks aparatas

, jau maniau, kad MEDA mandra, bet čia dar viskas mandriau
Lauksim vaizdų ...
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 04, 23:30)
Ateinu jusu palinksmint ir parodyt savo isradingaji vyro sumastyma del siulu vyniojimo
O man labai idomu, kaip jus viska i kruva sumezgate?
Daivuliau, jau teko kažkur girdėt apie tokius siūlo vyniojimo būdus, tik nereik persitengt ir per daug prisukt, ypač jei iš babinų vyniosi, nes tikrai kris viskas ir susigadins siūlai ...
Ačiū už perfokortas, gražiai raščiukai žiūrisi
O dėl sumezgimo tai visai paprastai - sukabini viską ką reikia, pervažiuoji vieną akrtą su siūlu ir nulaidai su dekeriu ...
QUOTE(Ristina @ 2013 01 04, 23:45)
Nu man irgi įdomu, kaip užsegimą ant megztinio primontuot.
Techniškai suprantu, bet kaip apskaičiuot, kad ne per ilga/per trumpą numegzt?

ir ar 2x2 / 1x1 netraukia to krašto

gal geriau 2x1?
Ristina, aš dažnai darau taip, kai netingiu - pirma susikabinu mezginį, kad pažiūrėt kiek adatų užims, o paskui nuimu ir numezgu ką reikia ir vėl užkabinu mezginį ir sumezgu ... kažkaip dar niekad nemėginau 2x1, reiks išbandyt ...
QUOTE(Freke @ 2013 01 05, 11:57)
grazinu skolas
rasta spalvas ir visa apdailinima pasirinko mano zmogus
ir sarafanas,
Freke, - teisingai - skolas reikia "grąžinti"

tai taip ir "nepasirašė" piratas fotosesijai

O galėjai ir aprengt mažąjį piratuka sarafanu, kad jau taip nori matuotis ...
Taip, kad dirbk dirbk - visai gerai ten pas tave gaunasi
Lusasita, smagu, kad ir tu čia užklydai - gal jau atsirado noras mašiniuką papirkt
QUOTE(sushi @ 2013 01 05, 21:15)
Išbandžiau šiandien mezgimą su perfokortomis. Jeee, vienas Naujųjų metų sąrašo punktas įvykdytas!

Bet kol nesugalvojau, ką čia kokiu rašteliu nusinarpliojus, sumąsčiau vieną megztuką sau nusimegzt... Nežinau, ar įveiksiu, na bet bandyt reikia...
Sushi, na ir kaip - nėra tas "žvėris' toks baisus, kaip atrodė
Na ir į kiauraraščių temą atnešu šviežiai "iškeptą" blyną ...

tiesa, megztukas per didelis manekenei, tai teko biškį fotosesijai "padailint" formas