Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(sushi @ 2013 01 24, 21:34)

Kažkaip nelabai aš supratau apie tą ketliavimą iš nuotraukų... blush2.gif Kažkaip rusiškai sunkiai skaitosi, kai terminai nepažįstami... blush2.gif

smile.gif Matosi iš karto , kad esam skirtingų kartų atstovės mirksiukas.gif .O aš gaudyte gaudau kiekvieną rusišką aprašymą ir kaupiu,... kaupiu į tą favoritų juostą(nzn net kaip teisingai vadinas, savamokslė blush2.gif ).Kažin ar greit kompiuteryje pritrūks vietos g.gif , bet taip bus daug lengviau susirasti, kai reikės, o ne klajot po interneto platybes ax.gif
Ačiū Linaslinelis 4u.gif
Atsakyti
Sushi, labai vyriška, rimta liemenė vyrukui, tvarkinga apdaila thumbup.gif .
Aš irgi tos kartos, kai dar rusų kalba buvo privaloma mokykloje, jokių problemų su rusišku tekstu. Pradžioj specialieji mezgimo terminai buvo nesuprantami, bet naršydama po rusų tinklapius ir tuos išsiaiškinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Freke, labai simpatiskas sarafaniukas. O as numezgiau tokia tunika
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 01 25, 08:57)
Sushi, labai vyriška, rimta liemenė vyrukui, tvarkinga apdaila  thumbup.gif .
Aš irgi tos kartos, kai dar rusų kalba buvo privaloma mokykloje, jokių problemų su rusišku tekstu. Pradžioj specialieji mezgimo terminai buvo nesuprantami, bet naršydama po rusų tinklapius ir tuos išsiaiškinau  drinks_cheers.gif
Na, aš irgi mokykloje mokiausi pilnu tempu rusų, ir neturiu šiaip problemų su ta kalba, bet niekada kažkaip mezgimo temomis rusiškai jokios informacijos neteko sklaidyti, tai kažkaip vos ne kiekvienas specifinis žodis kliūna... blush2.gif O gal dar ir šiaip dėl to, kad nemoku mokytis iš rašytines informacijos - čia jau ne tik kalbant apie mezgimą. Va koks video - kitas reikalas smile.gif

QUOTE(zuzana* @ 2013 01 25, 09:20)
O as numezgiau tokia tunika
Gaila, kad saulė iš nugaros, tai nelabai kas matosi apart silueto... rolleyes.gif
Atsakyti
Suchi jusu bernuzelis superinis o jo liemene irgi smagi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

zuzana grazu, ale rimts kazkaip tik siluetas matos, o netrukdo tokios rankoves?

o del rusu kalbos, tai jo.... kai klausai dar dar bet skaityt tai unsure.gif man sunku vien del to kad raides kitokios.... pirma mintyse turiu paskaityt tada jau zinau kas parasyta ir garsiai skaitau... siaubas kazkoks. bet ir tai mintyse sau vos ne kas raide issiskiemenuoji ir tada jau eina suprasti teksta...... sakyciau su vokieciu kalba tas pats, negaliu iskart skaityti teksto nepermetus jo akimis. kazkada sau net ir liga prisipaisiau, kad nereiktu pries klase garsiai skaityti doh.gif lotuliukas.gif dislekcija blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Akirera bigsmile.gif gražus šalis labai labai wub.gif

kai baigsiu studijuot riberį, tai imsiuos Lace karietos unsure.gif

Suchi thumbup.gif solidžiai papuošei savo karalaitį smile.gif

Su rusų kalba jokių problemų biggrin.gif kaip gimtoji biggrin.gif ypač mezgimo srity. Angelų kalba man nesuprantama blush2.gif
Atsakyti
Ristina, Freke, ačiū už pagyrimą 4u.gif Dėl rašto - dariausi perfokortą pati ir megzti pradėjau ne nuo tos eilės, tai gavosi šitas kiauraraštis, klientė pamačiusi užsimanė būtent šito klaidingo, o pradedant nuo reikalingos eilės, gaunasi teisingas kiauraraštis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 01 25, 15:20)
... klientė pamačiusi užsimanė būtent šito klaidingo...

Tai, kad aš irgi užsimanyčiau to klaidingo bigsmile.gif

dar dėl tų šalių tai galiu pakentėt, bet jau tavo gaminamos moherinukės, man vis akyse stovi rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš irgi diskusijas seku kaip Shura drinks_cheers.gif sakė , tiesiog serialas

Sushi. labai šauni liemenukė 4u.gif 4u.gif ir vaikutis 4u.gif

zuzana*, kaip visada thumbup.gif thumbup.gif , nors apšvietimo tai tikrai mažoka doh.gif

Akirera, šalis gražus thumbup.gif thumbup.gif , nors dėl kiauraraščio rašto man irgi keistas jis pasirodė, bet jei nebūtum pasakius, tai nieks ir nebūtų supratęs, kad čia modifikaciją padarei.

Grįžus iš po savaitėlės slidinėjimo šiaip taip pabaigiau pradėtas tapkes. Šį kart dvigubos ir truputį kitoks viršuas užbaigimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 25 sausio 2013 - 17:12
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 12:32)
dislekcija
O įdomu, kaip vadinasi ta liga, kai raides painioja žmonės? Man dažnai c su z painiojasi... doh.gif O kitiems, tai žiūriu, dažnai s su c painiojasi – ir šitoj temoj pastebiu dažnokai, kai mano nick'ą kas nors cituoja... biggrin.gif

Ačiū už pagyras mano karalaičiui ir liemenei aciuks.gif

darbėja, o jau tapkikių grožis... wub.gif
Atsakyti
cia man akmenelis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kazkaip kai ant smugio rasai tai ir gaunas vejai blush2.gif blush2.gif o tai gal irgi dislekcija tiktu, nes kazkaip ji yra kai rasai tai ka girdi. todel skaityt sunku, nes raides kitokios. kad ir amerikes prezidentas kazkuris girdejo ol korekt ir pradejo rasyt o.k. bet siaip gi rasos all correct. g.gif http://ligos.sveikas...igos/disleksija

darbeja grazios tapkutes bigsmile.gif bigsmile.gif

turiu sijona, o ar nesiosiu kitas klausimas..... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 25 sausio 2013 - 18:38
QUOTE(Freke @ 2013 01 25, 18:32)
cia man akmenelis? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
biggrin.gif Aha, vienas iš jų tau... biggrin.gif
Atsakyti