Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Tos pyniuotos man mistika wub.gif
Frekės sarafanas man laabai gražus. Noriu snaigių kol žiema nesibaigė cool.gif

Kai bandžiau megzt kiauraraštį, mėtė akis, toj karietij įtariu reik spyruoklytę pakeist, o tai ji taip jau kai tik nori juda.. g.gif
Atsakyti
Na kaip visad - tik spėk skaityt...

Pyniuočiai tie pončai ir man mistika ir ... jaučiu, niekad tokiam nepasiryžščiau .. blush2.gif

Akirera, už pynių išvingiavimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif , jau "prisipratinai" savo žvėrį" ?
O šalį per dieną numegzt misija nelabai įmanoma - reik kiekvieną eilę atidžiai peržiūrėt ... gerai dar jei siūlas šviesus, o jei juodas ... doh.gif

Freke, nu šaunu, ne tik numegzt bet ir pafotkint vaizdžiai nepatingėjai thumbup.gif dabar jau tikiuosi viskas bus super ?
Atsakyti
L@imuže, ačiū už pagyrimą 4u.gif . Pakutenau žvėrį, bet dar labai neprisipratinau, dar ne viską su juo išsibandžiau, bet man jis patinka thumbup.gif . MB kiek ateina pas mane į mezgyklą, tiek aš su žvėriu žaidžiu, tai klausia "ar jis jau ir megzti pradėjo?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O šalį aš vakar grįžus po darbo per vakarą numezgiau, kiauraraštį mano mašiniukas myli, pfu pfu pfu, kad neprasišnekėčiau blush2.gif
Jau juodą megzti, tai kažkoks košmaras, pabėgusių akių visai nematyti, pamatai tik kai jau kaži kiek būni numezgus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 24 sausio 2013 - 10:42
Tai aš irgi tik "pratinuos" vis palengva, bet laikas tai tikrai susitaupo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, susitaupo tai tikrai ir gražiau gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu man salis per diena tai misija neimanoma...... kazkaip linguoji linguoji su lace karieta ir nei galo nei krasto nematyt ph34r.gif bet as ir noriu jo skyleto reto tai todel ir tie rastai sunkiai kilnojas.....

bet saliai grazu thumbup.gif ir kiaurarastis toks nematytas

pasizejau kaip poncai mezgasi tai irgi ne man... nors parupo bent kaip apdaila ismokti, nes gi atradau viena megztini pas save ta kasele papuosta.

L@imuze tikiuosi ir as smile.gif
Atsakyti
Freke, sarafanas thumbup.gif thumbup.gif. Visai tokio ir sau noreciau, tik kol nusimegzciau ir ziema baigsis smile.gif.

O del to pyniuocio, gaila ardyti tiek dirbau, tiek adateles stumdziau, bet teks, nes ir taip trecdalis spintos neneiojamu rubu, dar vieno tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Freke, labai simpatuliškas sarafaniukas - nesuprantu, ko ten taip krataisi tokių rūbelių... wub.gif

akirera, gražus moheriukas. mirksiukas.gif

Na, o tie pončai, ar kaip jei čia leituviškai, tai labai įdomūs... bigsmile.gif Pažiūrėjau, ne taip jau ir sudėtinga juos megzti - galvojau, kad turėtų būti daug sudėtingiau... Kada nors reikės išbandyti...

Na, o aš tam kartui su savo kuklia vienpyne liemenike pasirodysiu... blush2.gif Tokia „ant išaugimo“ gavosi, bet taip ir norėjau. smile.gif

user posted image

Atsakyti
sushi, labai dailiai ta pynė atrodo wub.gif Vaikiukas net pasišokinėdamas lekia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 01 24, 18:39)
Na, o aš tam kartui su savo kuklia vienpyne liemenike pasirodysiu...  blush2.gif Tokia „ant išaugimo“ gavosi, bet taip ir norėjau. smile.gif

o aš čia kažkaip pražiopsojau tas pynes. Kaip darote? paliekate po nemezgančią adatą iš šonų? tiesiog su dekeriu perkeliate? g.gif

Šiaip liuks atrodo, rimtas vyrukas su rimta pyne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 24 sausio 2013 - 19:11
Sveikos, mergičkos, varykit gripus lauk:))
Tik trumpam įsibrausiu, bo užderėjo mezginių, nėr kadu išstudijuot ir pakomentuot. Galiu tik išanksto pagirt visas:)
Kaži kodėl moteriškės iškart negimsta su lapės kailiu ir deimantais ant kiekvieno pirščiuko - nu tiek gyvenimo problemų išsispręstų, nereiktų nieko megzt, mėtyt mezginių į kampą ir mašiniukai stovėtų tik dėl grožio blush2.gif
P.s. Savaitgalį ateisiu su kojinių klausimu.

Su reikalu: labai geri ketliavimo būdai. Fotkės didelės, patariu išsisaugoti, nes dėl autorinių teisių pažeidimo rusaitės po kiek laiko pašalina tokias fotkes
man labai patiko kitoks ketliavimo būdas, ir nelieka skylučių pereinant iš/į gumytę:
http://ifotki.info/1...335259.jpg.html
http://ifotki.info/1...335260.jpg.html
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2013 01 24, 18:49)
sushi, labai dailiai ta pynė atrodo  wub.gif  Vaikiukas net pasišokinėdamas lekia smile.gif
Aha, negaliu ramiai nufotografuoti - tik pamato objektyvą ir tuoj tekinas bėga pas mane... biggrin.gif

QUOTE(*liu @ 2013 01 24, 19:10)
o aš čia kažkaip pražiopsojau tas pynes. Kaip darote? paliekate po nemezgančią adatą iš šonų? tiesiog su dekeriu perkeliate? g.gif
Aha, aš būtent taip dariau... ax.gif

Kažkaip nelabai aš supratau apie tą ketliavimą iš nuotraukų... blush2.gif Kažkaip rusiškai sunkiai skaitosi, kai terminai nepažįstami... blush2.gif
Atsakyti