Tos pyniuotos man mistika
Frekės sarafanas man laabai gražus. Noriu snaigių kol žiema nesibaigė
Kai bandžiau megzt kiauraraštį, mėtė akis, toj karietij įtariu reik spyruoklytę pakeist, o tai ji taip jau kai tik nori juda..
Na kaip visad - tik spėk skaityt...
Pyniuočiai tie pončai ir man mistika ir ... jaučiu, niekad tokiam nepasiryžščiau ..
Akirera, už pynių išvingiavimą , jau "prisipratinai" savo žvėrį" ?
O šalį per dieną numegzt misija nelabai įmanoma - reik kiekvieną eilę atidžiai peržiūrėt ... gerai dar jei siūlas šviesus, o jei juodas ...
Freke, nu šaunu, ne tik numegzt bet ir pafotkint vaizdžiai nepatingėjai dabar jau tikiuosi viskas bus super ?
Pyniuočiai tie pončai ir man mistika ir ... jaučiu, niekad tokiam nepasiryžščiau ..
Akirera, už pynių išvingiavimą , jau "prisipratinai" savo žvėrį" ?
O šalį per dieną numegzt misija nelabai įmanoma - reik kiekvieną eilę atidžiai peržiūrėt ... gerai dar jei siūlas šviesus, o jei juodas ...
Freke, nu šaunu, ne tik numegzt bet ir pafotkint vaizdžiai nepatingėjai dabar jau tikiuosi viskas bus super ?
L@imuže, ačiū už pagyrimą . Pakutenau žvėrį, bet dar labai neprisipratinau, dar ne viską su juo išsibandžiau, bet man jis patinka . MB kiek ateina pas mane į mezgyklą, tiek aš su žvėriu žaidžiu, tai klausia "ar jis jau ir megzti pradėjo?"
O šalį aš vakar grįžus po darbo per vakarą numezgiau, kiauraraštį mano mašiniukas myli, pfu pfu pfu, kad neprasišnekėčiau
Jau juodą megzti, tai kažkoks košmaras, pabėgusių akių visai nematyti, pamatai tik kai jau kaži kiek būni numezgus
O šalį aš vakar grįžus po darbo per vakarą numezgiau, kiauraraštį mano mašiniukas myli, pfu pfu pfu, kad neprasišnekėčiau
Jau juodą megzti, tai kažkoks košmaras, pabėgusių akių visai nematyti, pamatai tik kai jau kaži kiek būni numezgus
Tai aš irgi tik "pratinuos" vis palengva, bet laikas tai tikrai susitaupo
Taip, susitaupo tai tikrai ir gražiau gaunasi
nu man salis per diena tai misija neimanoma...... kazkaip linguoji linguoji su lace karieta ir nei galo nei krasto nematyt bet as ir noriu jo skyleto reto tai todel ir tie rastai sunkiai kilnojas.....
bet saliai grazu ir kiaurarastis toks nematytas
pasizejau kaip poncai mezgasi tai irgi ne man... nors parupo bent kaip apdaila ismokti, nes gi atradau viena megztini pas save ta kasele papuosta.
L@imuze tikiuosi ir as
bet saliai grazu ir kiaurarastis toks nematytas
pasizejau kaip poncai mezgasi tai irgi ne man... nors parupo bent kaip apdaila ismokti, nes gi atradau viena megztini pas save ta kasele papuosta.
L@imuze tikiuosi ir as
Freke, sarafanas . Visai tokio ir sau noreciau, tik kol nusimegzciau ir ziema baigsis .
O del to pyniuocio, gaila ardyti tiek dirbau, tiek adateles stumdziau, bet teks, nes ir taip trecdalis spintos neneiojamu rubu, dar vieno tikrai nereikia
O del to pyniuocio, gaila ardyti tiek dirbau, tiek adateles stumdziau, bet teks, nes ir taip trecdalis spintos neneiojamu rubu, dar vieno tikrai nereikia
Freke, labai simpatuliškas sarafaniukas - nesuprantu, ko ten taip krataisi tokių rūbelių...
akirera, gražus moheriukas.
Na, o tie pončai, ar kaip jei čia leituviškai, tai labai įdomūs... Pažiūrėjau, ne taip jau ir sudėtinga juos megzti - galvojau, kad turėtų būti daug sudėtingiau... Kada nors reikės išbandyti...
Na, o aš tam kartui su savo kuklia vienpyne liemenike pasirodysiu... Tokia ant išaugimo gavosi, bet taip ir norėjau.
akirera, gražus moheriukas.
Na, o tie pončai, ar kaip jei čia leituviškai, tai labai įdomūs... Pažiūrėjau, ne taip jau ir sudėtinga juos megzti - galvojau, kad turėtų būti daug sudėtingiau... Kada nors reikės išbandyti...
Na, o aš tam kartui su savo kuklia vienpyne liemenike pasirodysiu... Tokia ant išaugimo gavosi, bet taip ir norėjau.
sushi, labai dailiai ta pynė atrodo Vaikiukas net pasišokinėdamas lekia
QUOTE(sushi @ 2013 01 24, 18:39)
o aš čia kažkaip pražiopsojau tas pynes. Kaip darote? paliekate po nemezgančią adatą iš šonų? tiesiog su dekeriu perkeliate?
Šiaip liuks atrodo, rimtas vyrukas su rimta pyne
Sveikos, mergičkos, varykit gripus lauk:))
Tik trumpam įsibrausiu, bo užderėjo mezginių, nėr kadu išstudijuot ir pakomentuot. Galiu tik išanksto pagirt visas:)
Kaži kodėl moteriškės iškart negimsta su lapės kailiu ir deimantais ant kiekvieno pirščiuko - nu tiek gyvenimo problemų išsispręstų, nereiktų nieko megzt, mėtyt mezginių į kampą ir mašiniukai stovėtų tik dėl grožio
P.s. Savaitgalį ateisiu su kojinių klausimu.
Su reikalu: labai geri ketliavimo būdai. Fotkės didelės, patariu išsisaugoti, nes dėl autorinių teisių pažeidimo rusaitės po kiek laiko pašalina tokias fotkes
man labai patiko kitoks ketliavimo būdas, ir nelieka skylučių pereinant iš/į gumytę:
http://ifotki.info/1...335259.jpg.html
http://ifotki.info/1...335260.jpg.html
Tik trumpam įsibrausiu, bo užderėjo mezginių, nėr kadu išstudijuot ir pakomentuot. Galiu tik išanksto pagirt visas:)
Kaži kodėl moteriškės iškart negimsta su lapės kailiu ir deimantais ant kiekvieno pirščiuko - nu tiek gyvenimo problemų išsispręstų, nereiktų nieko megzt, mėtyt mezginių į kampą ir mašiniukai stovėtų tik dėl grožio
P.s. Savaitgalį ateisiu su kojinių klausimu.
Su reikalu: labai geri ketliavimo būdai. Fotkės didelės, patariu išsisaugoti, nes dėl autorinių teisių pažeidimo rusaitės po kiek laiko pašalina tokias fotkes
man labai patiko kitoks ketliavimo būdas, ir nelieka skylučių pereinant iš/į gumytę:
http://ifotki.info/1...335259.jpg.html
http://ifotki.info/1...335260.jpg.html
QUOTE(balla @ 2013 01 24, 18:49)
sushi, labai dailiai ta pynė atrodo Vaikiukas net pasišokinėdamas lekia
Aha, negaliu ramiai nufotografuoti - tik pamato objektyvą ir tuoj tekinas bėga pas mane... QUOTE(*liu @ 2013 01 24, 19:10)
o aš čia kažkaip pražiopsojau tas pynes. Kaip darote? paliekate po nemezgančią adatą iš šonų? tiesiog su dekeriu perkeliate?
Aha, aš būtent taip dariau... Kažkaip nelabai aš supratau apie tą ketliavimą iš nuotraukų... Kažkaip rusiškai sunkiai skaitosi, kai terminai nepažįstami...