Jautiena, ačiū . Ant modeliuko ir aš labai norėčiau pamatyti, bet turbūt neteks, nes užsakovė - močiutė kostiumėlį išvežė į kitą miestą, net nežinau, kaip paprašyti foto. Jeigu visgi pavyktų gauti, tai būtinai parodysiu.
O dabar grįšiu prie dviejų suknelių, kurių dar jums nerodžiau, jas tereikia paruošti fotosesijai
Kiek mezginiu, ir kada jus spejate, turbut nei valgote, nei miegate, o kur dar darbai, seima, vaikai ir t.t.
Giriu visu mezginius
Toki pyniuoti ir as turiu numezgusi, tik nepabaigtas iki galo, bet turbut ardysiu, nes labai nepatogus, labai suvarzyti ranku judesiai. Ir kazkaip storina toks rubas.
Einu pafotkinsiu.
Giriu visu mezginius
Toki pyniuoti ir as turiu numezgusi, tik nepabaigtas iki galo, bet turbut ardysiu, nes labai nepatogus, labai suvarzyti ranku judesiai. Ir kazkaip storina toks rubas.
Einu pafotkinsiu.
nufotkinau,tik nepabaigtas, nes pasimatavus dasuto, kad varzo ranku judesius ir dingo visas noras ji pabaigti. Virsui iveriau siula, kad matytusi bendras vaizdas.
QUOTE(succes @ 2013 01 23, 16:25)
nufotkinau,tik nepabaigtas, nes pasimatavus dasuto, kad varzo ranku judesius ir dingo visas noras ji pabaigti. Virsui iveriau siula, kad matytusi bendras vaizdas.
Šiaip gražu, bet patogumo tai ir aš įsivaizduoju, kad nulis. Nu nebent reikia kur nors pasipuošti ir sėdėti kaip pabučiuotai nesijudinant.
Aš jį nešioju ir į darbą, ir visur, ir jokio nepatogumo.
Succes, galiu paaiškinti. Pas jus per ilgos kasos, todėl rankas varžo. O storina dėl to, kad ant liemens bangelės, darant trumpesnes kasas ant liemens atsidurtų rezinka. Pas mane apsirengus kasų ilgis gaunasi iki alkūnių.
Šitiek darbo įdėjus ardyti . Gaila...
Succes, galiu paaiškinti. Pas jus per ilgos kasos, todėl rankas varžo. O storina dėl to, kad ant liemens bangelės, darant trumpesnes kasas ant liemens atsidurtų rezinka. Pas mane apsirengus kasų ilgis gaunasi iki alkūnių.
Šitiek darbo įdėjus ardyti . Gaila...
atnesu nemetykit pomidorais ir papuvusiom paprikom, nu nebuvo upo man jo megzti todel ir kankinaus ilgai
o cia man kaulu vyniotinis netinka jam sukneles bet gi be veideliooo gal neatkapstys VTAT
Papildyta:
beje pynes grazios, o violetines gali varzyt nes ju maziau nei kitam parodytam tiesiog siauresnis jis
o cia man kaulu vyniotinis netinka jam sukneles bet gi be veideliooo gal neatkapstys VTAT
Papildyta:
beje pynes grazios, o violetines gali varzyt nes ju maziau nei kitam parodytam tiesiog siauresnis jis
Freke, Kad gražutis gavosi , ko čia tų vaisių užsipageidavai
Aš pritariu Akireros nuomonei dėl varžymo, trumpesnis būtų patogesnis. O į tarpus tarp pynių galima ir nebaigtom eilėm pamegzt, tada apačia praplatėja.
succes, na nebent baisiai nepatogus, bet taip kaip parodei, tai labai gražus. Jau ardyt tiek darbo įdėjus .........................
Aš pritariu Akireros nuomonei dėl varžymo, trumpesnis būtų patogesnis. O į tarpus tarp pynių galima ir nebaigtom eilėm pamegzt, tada apačia praplatėja.
succes, na nebent baisiai nepatogus, bet taip kaip parodei, tai labai gražus. Jau ardyt tiek darbo įdėjus .........................
Freke: viskas chiki, tinka ir jam ir jai!
succes, o jeigu apykakle labiau sutraukus, gal sutrumpetu? o liemens dalis butina? as galvoju kazka panasaus megztis...
succes, o jeigu apykakle labiau sutraukus, gal sutrumpetu? o liemens dalis butina? as galvoju kazka panasaus megztis...
QUOTE(Freke @ 2013 01 23, 17:16)
Nu gi gražuma kas gi tau nepatiko?
o matosi ir be galvos, kad biarnas po sarafančiku
Akirera, gražios pynės
Gražūs tie pynėtieji rūbai. Jau gal kokius 3-4 metus į juos seiliojuosi. Bet aš manau, kad gerokokai storina tai geriau jau man į tokius gražuolius nevėpsot
Freke, sarafančikas kaip ledas . Jau dabar tokį sarafaną man atrodo ir užsimerkus numegztum
Aš dar vakar mikliai greitai numezgiau šaliką, paprastą mocherinuką
Aš dar vakar mikliai greitai numezgiau šaliką, paprastą mocherinuką
aciu visoms
akirera, numegzciau ale kazkaip igyjau alergija jiems
akirera, numegzciau ale kazkaip igyjau alergija jiems
QUOTE(succes @ 2013 01 23, 16:25)
Labai dailus pnciukas, tikrai neardyk Tik deveti reiks, kai nenusimato ranku kilnojimo