Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

asgi nepagyriau mezginiu blush2.gif visu faini kruopstus ir be pretenziju nebeisvardinsiu jau visu po viena blush2.gif blush2.gif

AS JI PADARIAU!!!!!!! assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Sveikos, šaunuolės darbštuolės 4u.gif
Aš irgi kaip serialą skaitau čia jūsų smagius komentarus... hihihi.gif
Prisijuokiau ir iš „papų“ rašto, tiksliau iš to, kaip jis įvardintas buvo... biggrin.gif ... ir iš žalių kojinių... biggrin.gif ir iš vos ne identiškų spalvų siūlų, kurių vieni gražūs oranžiniai, o kiti š... spalvos... biggrin.gif Smagiai pavarot... thumbup.gif

Freke, tai pasirodysi? mirksiukas.gif

Užkrėtėt čia mane savo pynėm... doh.gif Iškanknau kuklų vieną mezginėlį su viena pyne (kukli aš mergina), bet irgi dabar nežinau, kuriam laikui su apdaila strigsiu... biggrin.gif
Atsakyti
reik isplauti ar bent jau islygint ir pafotkint wink.gif pabandysiu ryt diena pafotkint, jmanekenas miega biggrin.gif tai bus su pakaba ax.gif
Atsakyti
oho,kad mezgat,kad plusat bigsmile.gif
o as labai noriu tu rastuotu tapkiu trumpu.reiks gal ryt pasikonspektuoti,kuri mezget,ka apraset,gal pabandyt...youtube gal dar ka rasiu,kaip rastuotas megzt.su siule jos,ane?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Vis seku jus biggrin.gif Kiek groziu vel primezgaliojot!

Uzsikepiau keliu poncu, o instrumento nebeturiu, gal kuri vilniete sutiktu man numegzti? Zinoma ne uz dyka schmoll.gif Labai labai noriu tokiu poncu, kur anksciau buvo ideta, bet negaliu is savo word failo istraukti foto, kazkaip neduoda unsure.gif Ten toks rastas kaip eglute kad butu pinta, tik kiauresnis blush2.gif Buvo smelio spalvos. Mazu kas suprasit, apie as cia rolleyes.gif Siulu dar turiu, tad butu super panaudoti.

Jei kas galetumet, butinai atsiliepkit 4u.gif

Radau, tokio tipo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 22 sausio 2013 - 23:36
Labutis merginos, valioooo, aš irgi vakar jį įveikiau cool.gif. Tik dar truksta sagyčių. Tik foto pamačiau, kad viena kelnyčių klešnė persisukusi. Rodausi

user posted image

user posted image

Gusha, aš esu 3 tokius pončus numezgusi, bet gyvenu ne Vilniuje, tai nelabai galiu padėti

user posted image

Balla, stiliova suknytė thumbup.gif . Bet aš apakus, kad šitaip skiriasi margumas siūlų, man irgi čia naujiena blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 23 sausio 2013 - 09:07
QUOTE(akirera @ 2013 01 23, 09:02)

Gusha, aš esu 3 tokius pončus numezgusi, bet gyvenu ne Vilniuje, tai nelabai galiu padėti

Gal aprašymą galima būtų ax.gif
Atsakyti
Akirera, labai fainutis komplektukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . O jau darbelio įdėjai g.gif . Nemėgstu aš tų susagstomų megzt lotuliukas.gif , nors paskui jau sagutės rūbelį ir puošia, bet per galvą užmaunamą vis tiek daug lengviau nunarpaliot schmoll.gif

Gusha, aš irgi tris tokius mezgusi esu, dar vienas net nedamuštas stovi, bet irgi ne Vilniuj randuos doh.gif

ilja, pažiūrėk čia, lengviau negu iš aprašymo susigaudyt
http://www.youtube.c...h?v=le-ecDD70EE

balla, tikrai labai šauni suknytė gavosi thumbup.gif thumbup.gif ir labai tinka modeliukui
Atsakyti
Darbėja, ačiū labai 4u.gif . Aš irgi žiauriai nemėgstu susagstomų per priekį, todėl taip ilgai užtrukau, dar tas pynes kiekvienoj eilėj kėlinėti doh.gif .
P.S. visą apdailą dariau su tuo "žvėriuku" mirksiukas.gif
Ilja, Darbėja jau parodė filmuką, kaip megzti, o paskui ilgį ir plotį reikia pagal save matuotis. Tų juostų aplink pončą man gavosi kažkur 22 plonesnių siūlų, 19 - storesnių.
Atsakyti
Nu bet ten ir darbo su tuo ponču doh.gif
Susimaišyčiau jaučiu pirmoj eilėj biggrin.gif
Atsakyti
Akirera,

Na gal tada su pastu padraugauti, atsiusciau siulus ir paskui, jei kas apsiimtumet, atsiustumet atgal ponca biggrin.gif O kazi, toks is mocherytes gerai atrodytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 23 sausio 2013 - 11:28
akirera, darbelio idejot tikrai nemazai, butinai pasirodykit ir ant modeliuko, laukiam!
Atsakyti