Aciu uz komentarus. gal cia koks rakursas prastas paimtas. Ar siaip papus atstates, gyvai kazkaip neatrodo man jis toks ankstokas.. na bet vel galesiu ardyt po 4 kartus su +-10 akiu ploti taikydama
QUOTE(une @ 2013 01 22, 00:26)
Kojines kojines kojines ir zalios Ir frekes, abi
Liu, fainas megztinis, bet gal ciuuuut ciuuut didesnio norisi
Liu, fainas megztinis, bet gal ciuuuut ciuuut didesnio norisi
Gi freke kojiniu nerode abieju avataru spalvynas vienodas, tai susiveliau
kaip su skurliu per veideli
o siaip viskas gerai freke kojines turi ale nerod, nes negeros. kadangi jautiena kojiniu spece tai net ner ko lygintis su ja
liko tik sonines siules galit patiket???? netgi siendien as ji baigsiu
Une, kaip nesumaišysi, kai abidvi turi smailius liežuvius
Freke . Aš irgi užsibrėžusi šiandien baigti tą vaikišką kostiumėlį, kur sakiau, kad ilgai užtrukau. Bet man dar liko apykaklė ir atnara, nes susegamas per priekį . Bet sakiau šiandien sėdėsiu iki išnaktų, bet baigsiu .
Jautiena, jau kojinės tai
Zuzana kad išraičius pynes, kantrybė superinė
Liu, labai gera megztinuko spalva, o ir pats mezginys liuksiškas.
Freke . Aš irgi užsibrėžusi šiandien baigti tą vaikišką kostiumėlį, kur sakiau, kad ilgai užtrukau. Bet man dar liko apykaklė ir atnara, nes susegamas per priekį . Bet sakiau šiandien sėdėsiu iki išnaktų, bet baigsiu .
Jautiena, jau kojinės tai
Zuzana kad išraičius pynes, kantrybė superinė
Liu, labai gera megztinuko spalva, o ir pats mezginys liuksiškas.
QUOTE(*liu @ 2013 01 22, 01:10)
...Ar siaip papus atstates...
Maniškis irgi papus atstatytų, kad tik žmona ką jam numegztų
gražus megztelis, o ypač spalva
Jautiena, superiauskinės kojinės kaip parduotuvinės
Ne tik mezga toookius grožius, bet ir dar gera nuotaika dalijas
Vyrišką megztuką ir man reiks megzt, senai jau silus turiu.
Liu, tavo vyriškis toks prie smulkiųjų ? Kiek siūlų suėjo? Koks metražas 100 gr?
Mano "šedevras" Pirmas megztas rūbas. Kitas bus su normalia apykakle
Ir dar man atradimas Kaip skiriasi mezgant tiešiai iš babinų, ir iš susukto kamuoliuko
Liu, tavo vyriškis toks prie smulkiųjų ? Kiek siūlų suėjo? Koks metražas 100 gr?
Ir dar man atradimas Kaip skiriasi mezgant tiešiai iš babinų, ir iš susukto kamuoliuko
QUOTE(balla @ 2013 01 22, 17:11)
Na jis toks prie vidutinių, bet aukštas 196 gal.. tai sunaudojau 4 su biškiuku matkelius merino gold 100gr~400m.
QUOTE(*liu @ 2013 01 22, 17:30)
Na jis toks prie vidutinių, bet aukštas 196 gal.. tai sunaudojau 4 su biškiuku matkelius merino gold 100gr~400m.
Taaip, didelis žmogus
Dėkui
QUOTE(balla @ 2013 01 22, 16:11)
O kaip čia taip skiriasi?
Stiligas sakyčiau mergytės rūbelis
QUOTE(Ristina @ 2013 01 22, 17:40)
Kai mezgi-ardai, tai natūraliai gaunasi, kad išardžius susuku į kamuoliuką. Tai vat gavosi, kad vienai pusei užteko susukto kamuoliuko, o kitai pusei mezgiau tiesiai iš babinų-nesukau. Tik numezgus abi dalis apžiūrėjau gerąsias puses - Teko trečią megzt Bet tai likau nustebus - atradimas man
QUOTE(balla @ 2013 01 22, 15:11)
Gerulis! man patinka, ir ta apykakle tik prideda charakterio. As rimtai cia, puiku viskas! ir modelis su tais akiniais ir pigvino sukuosena 10 balu super
tas spalvotas turi toki ypatybe - skiriasi mezgant is isores matkiuko ir is vidaus.