Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aciu uz komentarus. smile.gif gal cia koks rakursas prastas paimtas. Ar siaip papus atstates, gyvai kazkaip neatrodo man jis toks ankstokas.. smile.gif na bet vel galesiu ardyt po 4 kartus su +-10 akiu ploti taikydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2013 01 22, 00:26)
Kojines kojines kojines  wub.gif  ir zalios  biggrin.gif  Ir frekes, abi  wub.gif

Liu, fainas megztinis, bet gal ciuuuut ciuuut didesnio norisi  g.gif

Gi freke kojiniu nerode doh.gif abieju avataru spalvynas vienodas, tai susiveliau doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

kaip su skurliu per veideli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o siaip viskas gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif freke kojines turi ale nerod, nes negeros. kadangi jautiena kojiniu spece tai net ner ko lygintis su ja ax.gif

liko tik sonines siules galit patiket???? netgi siendien as ji baigsiu assa.gif
Atsakyti
Une, kaip nesumaišysi, kai abidvi turi smailius liežuvius lotuliukas.gif
Freke drinks_cheers.gif . Aš irgi užsibrėžusi šiandien baigti tą vaikišką kostiumėlį, kur sakiau, kad ilgai užtrukau. Bet man dar liko apykaklė ir atnara, nes susegamas per priekį doh.gif. Bet sakiau šiandien sėdėsiu iki išnaktų, bet baigsiu rolleyes.gif .
Jautiena, jau kojinės tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zuzana kad išraičius pynes, kantrybė superinė 4u.gif
Liu, labai gera megztinuko spalva, o ir pats mezginys liuksiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 22 sausio 2013 - 11:11
QUOTE(Freke @ 2013 01 22, 08:56)
user posted image

user posted image

kaip su skurliu per veideli lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 22, 01:10)
...Ar siaip papus atstates...

Maniškis irgi papus atstatytų, kad tik žmona ką jam numegztų lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif
gražus megztelis, o ypač spalva wub.gif

Jautiena, superiauskinės kojinės thumbup.gif kaip parduotuvinės thumbup.gif
Atsakyti
Ne tik mezga toookius grožius, bet ir dar gera nuotaika dalijas thumbup.gif thumbup.gif
Vyrišką megztuką ir man reiks megzt, senai jau silus turiu.
Liu, tavo vyriškis toks prie smulkiųjų ? Kiek siūlų suėjo? Koks metražas 100 gr?

Mano "šedevras" smile.gif Pirmas megztas rūbas. Kitas bus su normalia apykakle smile.gif
user posted image

Ir dar man atradimas smile.gif Kaip skiriasi mezgant tiešiai iš babinų, ir iš susukto kamuoliuko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2013 01 22, 17:11)
Ne tik mezga toookius grožius, bet ir dar gera nuotaika dalijas  thumbup.gif  thumbup.gif
Liu, tavo vyriškis toks prie smulkiųjų ? Kiek siūlų suėjo? Koks metražas 100 gr?

Na jis toks prie vidutinių, bet aukštas 196 gal.. tai sunaudojau 4 su biškiuku matkelius merino gold 100gr~400m.
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 22, 17:30)
Na jis toks prie vidutinių, bet aukštas 196 gal.. tai sunaudojau 4 su biškiuku matkelius merino gold 100gr~400m.

Taaip, didelis žmogus biggrin.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2013 01 22, 16:11)
Ir dar man atradimas smile.gif Kaip skiriasi mezgant tiešiai iš babinų, ir iš susukto kamuoliuko  bigsmile.gif
user posted image

O kaip čia taip skiriasi? g.gif

Stiligas sakyčiau mergytės rūbelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 22, 17:40)
O kaip čia taip skiriasi?  g.gif

Stiligas sakyčiau mergytės rūbelis  bigsmile.gif  thumbup.gif

Kai mezgi-ardai, tai natūraliai gaunasi, kad išardžius susuku į kamuoliuką. Tai vat gavosi, kad vienai pusei užteko susukto kamuoliuko, o kitai pusei mezgiau tiesiai iš babinų-nesukau. Tik numezgus abi dalis apžiūrėjau gerąsias puses - doh.gif Teko trečią megzt smile.gif Bet tai likau nustebus - atradimas man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2013 01 22, 15:11)
Ne tik mezga toookius grožius, bet ir dar gera nuotaika dalijas  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano "šedevras" smile.gif Pirmas megztas rūbas. Kitas bus su normalia apykakle smile.gif
user posted image

Ir dar man atradimas smile.gif Kaip skiriasi mezgant tiešiai iš babinų, ir iš susukto kamuoliuko  bigsmile.gif

Gerulis! man patinka, ir ta apykakle tik prideda charakterio. As rimtai cia, puiku viskas! ir modelis su tais akiniais ir pigvino sukuosena 10 balu lotuliukas.gif lotuliukas.gif super lotuliukas.gif

tas spalvotas turi toki ypatybe - skiriasi mezgant is isores matkiuko ir is vidaus.
Atsakyti