siaip kazkas mezge kepure kur siaurinimai yra. ar tik ne L@imuze ten su tokiais liezuviais paskui jie surenkant akis primezgami kazkaip panasiai
QUOTE(jautiena @ 2013 01 21, 19:29)
Olaiva: du dekeriai, kad akis nuo riberio ant pagrindines metyt iskart po desetka kada mezgam ta raudona suknia? p.s. as dar net siulo neturiu
o neturi jokio raudono ar siaip jai tinkamo neturi?
as turiu kraujo raudonumo vilnos,reiktu persisukti ir palaukt,kol makaules skausmas praeis,nes bruzintis pj kaip negaliu...virbalu zvangejimas net spazmus kelia
QUOTE(Freke @ 2013 01 21, 20:08)
siaip kazkas mezge kepure kur siaurinimai yra. ar tik ne L@imuze ten su tokiais liezuviais paskui jie surenkant akis primezgami kazkaip panasiai
Aš mezgu "liežuviais" turiu kažkur ir foto kaip tą daryt
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 21, 19:32)
o neturi jokio raudono ar siaip jai tinkamo neturi?
as turiu kraujo raudonumo vilnos,reiktu persisukti ir palaukt,kol makaules skausmas praeis,nes bruzintis pj kaip negaliu...virbalu zvangejimas net spazmus kelia
migrena? vargsiuke, tikrai uzjauciu, man irgi kartais uzeina, baisus skausmas
raudonu turiu 2-ply, bet tik 300g, mazoka nors ir ploni, reik arba bandyt prisipirkt daugiau arba isvis kitus imt. vaziavau i vietine parduotuvyte jau su mintim, ka imsiu - o nuvaziavus ziuriu, kad uzsidarius - bankrutavo
o cia tos "dviratines" kojines, apie kurias vakar svaigau:
visiskai vienodos nesigavo:
BET esu labai apsipatenkinus, kad pagaliau man susilo, kaip praplatint ties ciurna. kai pagalvoju, jau tris desimtis kojiniu ko gero esu numezgus ir kiekviena pora megzdama vis sukau galva, ka cia padarius, kad masinine kojine netemptu aplink ciurna, taip pat kaip rankomis mezgta. tai stai, tai jau praeitis. nuo siol visas kojines mezgsiu su tuo "klynuku", kur pazymejau raudonai. labai paprasta: padalinus kulnui, pries megzdama pati kulna, numezgiau 10eiliu ir tik tada pradejau nebaigtas eiles. uzbaigus kulna surinkau po 5 akis is krastu tu 10eiliu ir tada mazinau po viena aki kas dvi eiles. sias kojines mezgiau su siule, tai teko nemazai kilot akis mazinant. manau mezgant ratu, bus visai paprasta, veliau cia savaite isbandysiu...
QUOTE(jautiena @ 2013 01 21, 21:26)
migrena? vargsiuke, tikrai uzjauciu, man irgi kartais uzeina, baisus skausmas
raudonu turiu 2-ply, bet tik 300g, mazoka nors ir ploni, reik arba bandyt prisipirkt daugiau arba isvis kitus imt. vaziavau i vietine parduotuvyte jau su mintim, ka imsiu - o nuvaziavus ziuriu, kad uzsidarius - bankrutavo
migrena turbut+vejaraupiai
o vietine viena siuline? ner daugiau alternatyvu?o kaip pas jus ten su internetinem siulinem?
nu kojines tai be priekaistu,ot techniskai moki tu atlikti,saunuole
ziu, taisykis!
cia buvo artimiausia, apie 5km kelio, kita uz 15km, internetu irgi perku, bet visada yra geriau rankose siuliukus paturet, pavartyt, pagalvot ir tada pirkt. internete foto gali graziai atrodyt, bet realiai jau ne karta teko nusivilti tokiais pirkiniais...
as labai dziaugiuosi mano atgimusia meile kojinems
cia buvo artimiausia, apie 5km kelio, kita uz 15km, internetu irgi perku, bet visada yra geriau rankose siuliukus paturet, pavartyt, pagalvot ir tada pirkt. internete foto gali graziai atrodyt, bet realiai jau ne karta teko nusivilti tokiais pirkiniais...
as labai dziaugiuosi mano atgimusia meile kojinems
jautiena, nu labai tobulos tavo dviratinės , bet dar perskaičius apie atgimusią meilę iškart pagalvojau ir kur tu jas dėsi , nes panašu kad jau kalną turi prisimezgus
Čia aš pasakojau, kad jei sugalvoju ką nors MB megzti, tai baigiasi prasikeikimu ir žodžiais "daugiau tau nieko nemegsiu".
Tai va, rodau paskutinį kūrinį, kuris buvo išardytas keturis kartus. Bet kadangi MB liko baisiai patenkintas ir NET nešiojo visą savaitgalį bei išvažiavo į darbą šiandien, tai jau galvoju gal reikės numegzti dar...
Tai va, rodau paskutinį kūrinį, kuris buvo išardytas keturis kartus. Bet kadangi MB liko baisiai patenkintas ir NET nešiojo visą savaitgalį bei išvažiavo į darbą šiandien, tai jau galvoju gal reikės numegzti dar...
Nu pavarot .......... tik spėk skaityt ...
Jautiena, nu pas tave vis kyla genialių minčių ir smagu, kad pavyksta jas įgyvendint - šaunuolė ir dar didelis AČIŪ, kad pasidalini su mum
Zuzana tai visai tuoj ramybę atims su tom pynėm
*liu, liuks megztukas , sekantį bus lengviau megzt
Frekė kaip visad savam repertuare, kai pasako, tai reik pagalvot ar rimtai ar juokauja , o manekenas fainuolis
vytautiske, megzk kepurės viršų atskirais klynais, pasiskaičiuok http://www.mnemosina...c...&Itemid=149 , man geriau patiko iš 5 dalių, nei iš 4.
Olaiva, daug ir sveik kuo greičiau, įtariu, kad garbanėlės net nepradėjai - ar klystu
Jautiena, nu pas tave vis kyla genialių minčių ir smagu, kad pavyksta jas įgyvendint - šaunuolė ir dar didelis AČIŪ, kad pasidalini su mum
Zuzana tai visai tuoj ramybę atims su tom pynėm
*liu, liuks megztukas , sekantį bus lengviau megzt
Frekė kaip visad savam repertuare, kai pasako, tai reik pagalvot ar rimtai ar juokauja , o manekenas fainuolis
vytautiske, megzk kepurės viršų atskirais klynais, pasiskaičiuok http://www.mnemosina...c...&Itemid=149 , man geriau patiko iš 5 dalių, nei iš 4.
Olaiva, daug ir sveik kuo greičiau, įtariu, kad garbanėlės net nepradėjai - ar klystu
aha, pritariu del *liu mezginuko, noretusi kad truputeli, truputeli platesnis butu... ir dabar sita iveikus, pagal ta pacia schema kitus tik pleskinsi!
na, yra tokia mada, kai pacanai isispraudzia i x-small mezgtinukus ir vaizduoja apolonus, bet man tai negrazu, net kai uzsispartave sixpakus ir visa kita
na, yra tokia mada, kai pacanai isispraudzia i x-small mezgtinukus ir vaizduoja apolonus, bet man tai negrazu, net kai uzsispartave sixpakus ir visa kita