Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(vytautiske @ 2013 01 21, 17:52)
ir sveiciau as ja i kampa,turbut tokios daugiau niekad nemeksiu.

taigi su masina du mygtukus reik tik paspausti... niekaip nesuprantu ir kodel jums ten tiek darbo? unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites, nepatikesit, bet temute skaitau kas dien - kaip koki seriala ziuriu, perskaitau ir laukiu kitos dienos - tesinio, kas gi bus toliau , viena serija - komedijine, kita tragikomedijine (ten kur su ardymo cecho virsininke lotuliukas.gif )

faina cia pas jus labai, nekomentuoju, nes nezinau ka geriau ir beparasyt jau visos mano mintys buna parasytos biggrin.gif 4u.gif

mezgu, tik neturiu ka parodyt, su fotiku nesusidraugauju smile.gif

visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Freke,bet jei as sumezgineju akis viduryje mezginio,tai reikia akis ant adatu perkelinet,kad neliktu tusciu adatu,ar as ko nors nezinau?
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 20, 19:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Šiaip kažkur kažką tokio papiško esu  mačiusi  g.gif

O čia mano ardymų-mezgimų suknelė  rolleyes.gif dar tik susmaigstyta. Dar nebaigta  ax.gif
user posted image

na nemanau,kad sonuose ties tais sukeitimais graziai atrodys.as ja lapkricio men. mezgiau kelis kartus.nesigavo idealiai,o bile kokia eit i kaledu vakareli nesinorejo. ta virsutine dalis,kazkaip uzsidejus striošnai atrodo,nors tu ka doh.gif pasirodyk,kaip ant taves wink.gif
o cia dryzuota tik man atrodo,ar taip ir turi buti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 21 sausio 2013 - 18:41
viskas gerai wink.gif viska teisingai darai. ner kazko sugalvota sustresnio... cia pasakyk kad visa diena kepure su masina mezgi kiek? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ??? gi du mygtukus paspaudi ir gaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 21, 17:23)

..cia +1kg prie mano ziemines depresijos:

man tokia deprsija, ir tokie skaičiai thumbup.gif

QUOTE(vytautiske @ 2013 01 21, 17:35)
Ristina,
bet sukneles ten kazkaip rankoves reikia kitaip megzti,kad gautusi tas surisimas?

Taip. Yra kitokia rankovė, kad užpildytų tą surišimo padarytą "įkirpimą" smile.gif
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 21, 18:40)
*na nemanau,kad sonuose ties tais sukeitimais graziai atrodys....
**o cia dryzuota tik man atrodo,ar taip ir turi buti?  g.gif

Negąsdink blink.gif blink.gif
dryžavotai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 21, 16:41)
hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif melagis melavo per tilta vaziavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet kojines nerealios thumbup.gif

liko rankoviu apdaila ir sonu susiuvimas. kaip manot pabaigsiu siemet? lotuliukas.gif

o Freke gerai bajerius gaudo lotuliukas.gif geras tavo snood'as, lelia matosi vos bepajuda tiek privyniota, bet uztat silta. idomu, kaip "snood" isvertus i lietuviu kalba g.gif rankoviu apdaila, tai eaaasy rolleyes.gif sonu siuvimas jau biski keblesnis dalykas, jeigu nerastuotas daiktas ir ner i ka taikyt, kad siule sueitu. as imezgineju ryskaus plono siulo galiukus is krastu tokiu atveju, paskui siuvant tikrai atsiperka.

vytautiske: atsipalaiduokit ir neskubekit. man atrodo, kad mes mashinistes pasamoningai norim, kad viskas vyktu super greitai, juk ne virbalais dirbam, bet is tiesu mezgant siek tiek leciau, sekasi kur geriau - maziau klaidu, maziau ardymo, maziau dramos.
mezginio siaurinimui vidury labai pravercia tie didesni dekeriai: as turiu 10akiu ir 30akiu dekerius. tas 10-tinis yra nepamainomas pagalbininkas siaurininam ir platininam. kalbu apie si Dekerioka, jeigu dar neturit ir uzsimanysit ir mezgat su riberiu, tai butinai imkit DU.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 21, 18:52)
vytautiske: atsipalaiduokit ir neskubekit. man atrodo, kad mes mashinistes pasamoningai norim, kad viskas vyktu super greitai, juk ne virbalais dirbam, bet is tiesu mezgant siek tiek leciau, sekasi kur geriau - maziau klaidu, maziau ardymo, maziau dramos.
mezginio siaurinimui vidury labai pravercia tie didesni dekeriai: as turiu 10akiu ir 30akiu dekerius. tas 10-tinis yra nepamainomas pagalbininkas siaurininam ir platininam. kalbu apie si Dekerioka, jeigu dar neturit ir uzsimanysit ir mezgat su riberiu, tai butinai imkit DU.

o kam du? g.gif cia tipo abiem rankom kad mosikuotis? biggrin.gif man kazkaip po ligu dar smegenys nepilnai atsigave ir daug kas nedashunta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 21 sausio 2013 - 19:16
aciu,jautiena, uz paguodziancius zodzius,megzdama ir galvojau,kad reiketu dekerio su daugiau akiu,o pas mane varge tik triju mirksiukas.gif kai turesiu su daugiau,tai tada gal vel pabandysiu kepure,o dabar teks MB tenkintis tuo ka turi biggrin.gif geriau tapkes jam numegsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai butinai reik siaurintos? yra kazkoks budas kur nereik kilnot akiu visu. as savo sitas su ausim tai nekilnoju, bet pries kelis metus atsikilnojau doh.gif

aha geras dekeriukas bigsmile.gif
Atsakyti
Dar viena fantazija: megztas "pritrukau siulo" biggrin.gif ne, aisku, kad nepritrukau, taip ir turi buti.

user posted image

user posted image

user posted image

Megzta tuo paciu brotheriu is vintazines alpakos 50%, 50% aviu vilna, turejau shpule nezinia net is kur; rastas angliski stulpeliai itempimu 2.0, su keliom pynem, raglanas nesuejo graziai, bet as perdaug ir nesistengiau, nes neaisku buvo kas gausis... priekis formuotas nebaigtom eilem.
Eksperimentinis gaminys, nezinau ar nesiosiu ir kaip nesiosis g.gif dabar galvoju, kad reikejo daryt aukstu kaklu...

Olaiva: du dekeriai, kad akis nuo riberio ant pagrindines metyt iskart po desetka tongue.gif kada mezgam ta raudona suknia? p.s. as dar net siulo neturiu doh.gif

vytautiske: snood'a tu jam numezgk, ten mazint nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz pagyrimus. Jautiena, liuks megztukelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 21 sausio 2013 - 19:47