nu mezgu ir as tik kazkaip be didelio upo
Snood`as
tinka ir mamai tik mama nefotogeniska, tiksliau ir buvo skirtas jis mamai, ale pasizejau labai gerai ir maziui
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 21, 07:41)
ar lengvai mezgėsi?
Ten juk viskas lygiu raštu tik reikia apskaičiuot siūlo storį, mezgimo tankį
ir viskas visa kita mezgimo mašina padaro
QUOTE(Freke @ 2013 01 21, 10:04)
kad sudejus tavo ir L@imuzes sukneles jos identisku spalvu atrodo
Aiktu
mano megzti siūliukai tokios spalvos http://www.auksarank...gora-2-940.html švelni oranžinė.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 01 21, 13:18)
...pasizejau labai gerai ir maziui
Aha gražuolis
nu zinok rimtai gal mano monikas dar rodo kitaip. bet pasiziuriu nu vos ne identiskos jei ziuret i sukneles. aisku foto spalvos gi irgi nebuna tikros...originaliam turku puslapyje ji vos ne sokoladine o realiai tokiarudai ryza. gana grazi spalva. o tavo jau tokia sviesiai ranzine, nebutu balto puko sakyciau apelsinas.... va ir pirk siulus internetu http://www.madametri.../en/merino.html 084
Kalbant apie šitus Merino Gold siūlus, kur pigiausiai jų galima nusipirkti?
siulai.eu siuluparduotuve.lt ir turbut pas mane mieste... ai dar Panevezyje pigesni
Su spalvom, tai nelabai galima šimtu procentu pasitikėt, ką monitorius rodo.
o džysuskraist gražu
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 21, 13:52)
o džysuskraist gražu
zuzana: darbelio tai ojoj, tik suraukta apacia man nesiziuri.
ka as su savo niekuciais...
cia +1kg prie mano ziemines depresijos:
Megzta brother kh881+kr830, siulas kojinem Cygnet - Wool Rich 75% vilna, mezgiau nuo pirstu i virsu su siule, 35-0-35 pirstukam, 37-0-37 likusi dalis, rastelis su riberio pagalba 1x2, pedai 58 eiles.
kojinytes miegui - trumpos bet nenusmuko jau dvi naktis miegota ir is tiesu tai jos yra ZALIOS, nepasitikekit savo monitoriais
ka as su savo niekuciais...
cia +1kg prie mano ziemines depresijos:
Megzta brother kh881+kr830, siulas kojinem Cygnet - Wool Rich 75% vilna, mezgiau nuo pirstu i virsu su siule, 35-0-35 pirstukam, 37-0-37 likusi dalis, rastelis su riberio pagalba 1x2, pedai 58 eiles.
kojinytes miegui - trumpos bet nenusmuko jau dvi naktis miegota ir is tiesu tai jos yra ZALIOS, nepasitikekit savo monitoriais
jautiena, labai gražios ZALIOS kojinės ir labai simpatišką raštuką išgavai O kaip tokią spalvą išlaužei tai net neįsivaizduoju
zuzana*, jau pyniuotis tai ojojojoj , tiek darbo įdėjai, kad net baisu
zuzana*, jau pyniuotis tai ojojojoj , tiek darbo įdėjai, kad net baisu
QUOTE(jautiena @ 2013 01 21, 17:23)
melagis melavo per tilta vaziavo
bet kojines nerealios
liko rankoviu apdaila ir sonu susiuvimas. kaip manot pabaigsiu siemet?
Jautiena,labai mielos kojinytes
As bandziau tapkes megzti,siaip pavyko,tik mazai kojai isejo bet kam nors sueis
visa savaite bandziau numegzti MB kepure,siaurinau sumegzdama akis,tai keikiau ir galvojau,ka taip nusidejau... negalvojau kad sitiek darbo vidury mezginio sumezgant akis vieną dali numezgiau ir sveiciau as ja i kampa,turbut tokios daugiau niekad nemeksiu.
As bandziau tapkes megzti,siaip pavyko,tik mazai kojai isejo bet kam nors sueis
visa savaite bandziau numegzti MB kepure,siaurinau sumegzdama akis,tai keikiau ir galvojau,ka taip nusidejau... negalvojau kad sitiek darbo vidury mezginio sumezgant akis vieną dali numezgiau ir sveiciau as ja i kampa,turbut tokios daugiau niekad nemeksiu.