Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

nu mezgu ir as biggrin.gif tik kazkaip be didelio upo lotuliukas.gif

Snood`as
user posted image

tinka ir mamai tik mama nefotogeniska, tiksliau ir buvo skirtas jis mamai, ale pasizejau labai gerai ir maziui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 21, 07:41)
  ar lengvai mezgėsi?

Ten juk viskas lygiu raštu smile.gif tik reikia apskaičiuot siūlo storį, mezgimo tankį smile.gif
ir viskas smile.gif visa kita mezgimo mašina padaro biggrin.gif
QUOTE(Freke @ 2013 01 21, 10:04)
kad sudejus tavo ir L@imuzes sukneles jos identisku spalvu atrodo  tongue.gif biggrin.gif

Aiktu blink.gif

mano megzti siūliukai tokios spalvos http://www.auksarank...gora-2-940.html švelni oranžinė.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 01 21, 13:18)
...pasizejau labai gerai ir maziui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha thumbup.gif gražuolis wub.gif
Atsakyti
nu zinok rimtai ax.gif gal mano monikas dar rodo kitaip. bet pasiziuriu nu vos ne identiskos jei ziuret i sukneles. aisku foto spalvos gi irgi nebuna tikros...originaliam turku puslapyje ji vos ne sokoladine o realiai tokiarudai ryza. gana grazi spalva. o tavo jau tokia sviesiai ranzine, nebutu balto puko sakyciau apelsinas.... va ir pirk siulus internetu doh.gif http://www.madametri.../en/merino.html 084
Atsakyti
Kalbant apie šitus Merino Gold siūlus, kur pigiausiai jų galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
siulai.eu siuluparduotuve.lt ir turbut pas mane mieste... ai dar Panevezyje pigesni ax.gif
Atsakyti
Na va ir as pabaigiau savo pyniu komplekta,n u ir privargau su jom doh.gif
user posted image
Atsakyti
Su spalvom, tai doh.gif nelabai galima šimtu procentu pasitikėt, ką monitorius rodo.

QUOTE(zuzana* @ 2013 01 21, 13:52)
Na va ir as pabaigiau savo pyniu komplekta,n u ir privargau su jom  doh.gif

blink.gif o džysuskraist blink.gif gražu thumbup.gif
Atsakyti
zuzana: darbelio tai ojoj, tik suraukta apacia man nesiziuri.

ka as su savo niekuciais...
cia +1kg prie mano ziemines depresijos:
user posted image

user posted image

Megzta brother kh881+kr830, siulas kojinem Cygnet - Wool Rich 75% vilna, mezgiau nuo pirstu i virsu su siule, 35-0-35 pirstukam, 37-0-37 likusi dalis, rastelis su riberio pagalba 1x2, pedai 58 eiles.

kojinytes miegui - trumpos bet nenusmuko jau dvi naktis miegota smile.gif ir is tiesu tai jos yra ZALIOS, nepasitikekit savo monitoriais lotuliukas.gif
Atsakyti
Ristina,
bet sukneles ten kazkaip rankoves reikia kitaip megzti,kad gautusi tas surisimas?
Zuzana,as be zodziu thumbup.gif
Laimuze, jus kaip visada su savo grozybem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautiske: 21 sausio 2013 - 17:38
jautiena, labai gražios ZALIOS kojinės biggrin.gif ir labai simpatišką raštuką išgavai 4u.gif thumbup.gif 4u.gif O kaip tokią spalvą išlaužei tai net neįsivaizduoju unsure.gif

zuzana*, jau pyniuotis tai ojojojoj rolleyes.gif , tiek darbo įdėjai, kad net baisu g.gif thumbup.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 21, 17:23)
ir is tiesu tai jos yra ZALIOS, nepasitikekit savo monitoriais  lotuliukas.gif

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif melagis melavo per tilta vaziavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet kojines nerealios thumbup.gif

liko rankoviu apdaila ir sonu susiuvimas. kaip manot pabaigsiu siemet? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jautiena,labai mielos kojinytes mirksiukas.gif
As bandziau tapkes megzti,siaip pavyko,tik mazai kojai isejo doh.gif bet kam nors sueis mirksiukas.gif
visa savaite bandziau numegzti MB kepure,siaurinau sumegzdama akis,tai keikiau ir galvojau,ka taip nusidejau... negalvojau kad sitiek darbo vidury mezginio sumezgant akis doh.gif vieną dali numezgiau ir sveiciau as ja i kampa,turbut tokios daugiau niekad nemeksiu.
Atsakyti