Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 20, 17:36)
Sveikutes, aciu uz patarimus del dvieju spalvu, daugiau manau dideliu tarpu nebedarysiu. Bet drauges mergyte sake sunesios 4u.gif user posted image
Zuzana, labai grazus mezginiai ir pynes  wub.gif o kaip tos kasytes mezgasi?
elika, sauniai darbuojates!

Na jau nepavydekit taip blush2.gif ,cia tik pyniu pradzia bigsmile.gif ,as kaip ir jautiena palikau rytojui dar vieno darbelio pabaigima.O kasytes mezgasi is 9 adatu,visa laikai kaitalioji sonines akis su viduriu,nezinau kaip cia paaiskint,bet manau pabandzius gautusi biggrin.gif
Atsakyti
Į šitą suknelę įtilpsiu biggrin.gif tai paprašysiu gal kas nufotografuos smile.gif
Siūlas angora2, ir pusvilnės plonas siūliukas dėl "tvirtumo".

Su pynėm tai man jau kompleksas gausis, pirmas rezultatas buvo nieko gero rolleyes.gif manau, kad ir nuo siūlo priklauso. Jei siūlas elastingesnis, tai daug lengviau pyniuot. Ir gražiau atrodo.
Atsakyti
L@imuže, labai graži suknelė wub.gif thumbup.gif wub.gif , man ir spalva thumbup.gif

Ristina, labai įdomus modeliukas thumbup.gif thumbup.gif , verta buvo ardyt. Laaabai lauksiu galutinio vaizdelio.

Daivuliau, man tos pėdutės ant liemenės tai labai gražu thumbup.gif unsure.gif thumbup.gif . Kažkur mačiau jei ilgi siūlų pratempimai kas kelinta eilė tuos ilgus tarpus ant adatos užmeta ir jie būna kaip ir "parišti'.

zuzana*, labai būtų įdomu tas kaseles iš arčiau pamatyt. Jei iš šonų nėr nemezgančios adatos, tai ar jos nebraška kai 3x3 akis sukeiti?

Jautiena, laukiu tavo kojinio dviračio 4u.gif biggrin.gif ant podiumo

Atsakyti
Va, karvės papai biggrin.gif
http://www.liveinter.../post235672857/
tik gal lengviau rankom tokį gamint g.gif
Atsakyti
va tos kasytes is arciau
user posted image
o adatos nebraska,kai tankumas tinkamas zinoma biggrin.gif.
Oi nu tais papais tai tikrai neuzsiimsiu blush2.gif ,vargelis ten ir daugiau nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 20 sausio 2013 - 22:28

L@imuže,man dar Jūsų rūžavas megztinukas akyse stovi, o čia ir vėl toks grožis, suknytė nuostabi ir spalva graži, ir figūrą reik kokią turėt ,kad ji tiktų....Aplamai visada išsižiojus laukiu naujų Jūsų darbų , labai jau jie wub.gif ...
Zuzana*, Jūsų darbai irgi visuomet thumbup.gif , išbaigti tobulai...
Ristina, lauksiu pasirodant galutinio rezultato, labai jau man patiko tas persukimas...
Ir visų mezgejėlių darbai labai mieli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 20, 21:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Šiaip kažkur kažką tokio papiško esu  mačiusi  g.gif

O čia mano ardymų-mezgimų suknelė  rolleyes.gif dar tik susmaigstyta. Dar nebaigta  ax.gif
user posted image

šitą modelį ir aš nusižiūrėjusi mirksiukas.gif ar lengvai mezgėsi?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 01 20, 17:30)
Elika, tavo mašiniukas tuoj nušluostys nosį visiem Brotheriam  4u.gif  biggrin.gif  4u.gif

Abejoju, kad taip nutiks biggrin.gif bet dėkui 4u.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 20, 17:36)
elika, sauniai darbuojates!

Dėkoju 4u.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 01 20, 18:33)
zuzana - o jau mezgtini nusiziurejot, tai  doh.gif ta spalva ir tie karves papai, ir dar tiek ju daug  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 20, 20:16)
Laimuže, spalva, tai man kakučio  blush2.gif  biggrin.gif bet atlikimas super  thumbup.gif  thumbup.gif

kad sudejus tavo ir L@imuzes sukneles jos identisku spalvu atrodo tongue.gif biggrin.gif bent jau foto. o sitie rudi merino goldai yra kitokios spalvos, foto jie labai apsviesti tongue.gif

nieko nemezgu tinginiauju. tiksliau liko apdaila paskutinio gyvenime sarafano bet siandien gal uzsibaigsiu.....

mezginukai faini visu

Jautiena tu kaip pasakysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taikliai kandziai ale visteik juokingai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už visus komentarus suknelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vince0405, smagu žinot turint dar vieną gerbėją thumbup.gif thumbup.gif , o kad nelaukt ilgai, tai dažniau užsuk į paraše esantį albumą mirksiukas.gif

Freke, tau jaučiu reik gero spyrio vienon vieton - kiek gali su tuo sarafanu tempt, užbaigt tu jį greičiau ir lengviau kvėpuot bus drinks_cheers.gif

Na dar šilumos ir šviesos įkelsiu - darbelis paprastas ... labai gal neišpeiksit ... blush2.gif

user posted image

Atsakyti
ai kad ner upo..... nu bet va saule islindo gal jau bus geriau smile.gif upas atsiras. o kas ten beliko gi tik apdaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 19, 15:08)
Sveikute issiaiskinau su Silveriu atnara. Kai jau visos adatos yra paruostos atnarai 2x2, tai riberio karietoje is sonu svertus  palieki I padetyje, o kairej mygtuka pakeli is 0 i 1, tada priekine karieta mezga kaip nukeltom akim

Zuzana, ačiū 4u.gif . Principą supratau. Dėl tų papų tai aš anksčiau buvau pakėlus klausimą. Kažin, perfokortos neitų padaryti šitam raštui?
Atsakyti