Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveikutes, gal kartais kuri susiduret su tokiu rasteliu. Neisivaizduoju, kaip tai galima ismegzti g.gif
user posted image
Atsakyti
Numezgiau dar viena komplektuka, tik dabar jau paauglei, priekyje dejau daugiau pyniu, o rankinuke ismezgiau kasytes. smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=zuzana*,2013 01 20, 12:45]
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 20, 13:45)
Numezgiau dar viena komplektuka, tik dabar jau paauglei, priekyje dejau daugiau pyniu, o rankinuke ismezgiau kasytes. smile.gif

Labai labai thumbup.gif unsure.gif thumbup.gif
O tas žvynelinis tai ko gero mezgamas "daug daug kulnų" principu, bent aš taip įsivaizduoju

Elika, tavo mašiniukas tuoj nušluostys nosį visiem Brotheriam 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, aciu uz patarimus del dvieju spalvu, daugiau manau dideliu tarpu nebedarysiu. Bet drauges mergyte sake sunesios 4u.gif user posted image
Zuzana, labai grazus mezginiai ir pynes wub.gif o kaip tos kasytes mezgasi?
elika, sauniai darbuojates!
Atsakyti
Daivuliau: pasiziurek tarp pyniu rastu ir tikrai rasit ta kasyte.

o lialka matosi, kad skoni turi - zaisla prie liemenes prisiderinus biggrin.gif

zuzana - o jau mezgtini nusiziurejot, tai doh.gif ta spalva ir tie karves papai, ir dar tiek u daug doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 20 sausio 2013 - 17:34
Jautiena, nenusiziurejau, bat bais idomu, kaip tuos papus ismegzti
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 20, 17:33)
... ir tie karves papai, ir dar tiek u daug  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Šiaip kažkur kažką tokio papiško esu mačiusi g.gif

O čia mano ardymų-mezgimų suknelė rolleyes.gif dar tik susmaigstyta. Dar nebaigta ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nu žinot ką - kol viską perskaičiau, tai ... blink.gif , šaunuolės merginos - smagu matyt tiek mezgančių ir dar spėjančių paplepėt thumbup.gif - aš jau tiek nebesugebu lotuliukas.gif , svarbiausia nepasiduokit ištikus pirmai nesėkmei drinks_cheers.gif
Tikrai jau atskirai kiekvienos nebeišvardinsiu, kad kurios neužmiršt, bet visoms po glėbį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na tie "papai" ir mane kiek prajuokino blush2.gif , bet pynės Zuzanos tai lengvą pavydą sukėlė - gal čia bus spyris , kad pamėgint vieną kart rimčiau prie jų prisėst blush2.gif
Ristina, paanšų modeliuką mačiau osinkoj - kažkur schemą turiu jei reik mirksiukas.gif
Daivuliau, aš mezginius tokius raštuotus visad ištampau ir palyginu paskui, tai daugmaž susitvarko tas reikalas rolleyes.gif , dar kelnių norėtūs prie tos liemenės mirksiukas.gif
Pasirodysiu, kad dar kažką irgi mezgu ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 20, 20:05)
Ristina, paanšų modeliuką mačiau osinkoj - kažkur schemą turiu jei reik  mirksiukas.gif

Tai viską aš turiu mirksiukas.gif bet piešinys yra viena, o realybė kita biggrin.gif nes reikia išgauti "lengvą" mezginį ir kad nebūtų labai jau peršviečiamas smile.gif nugarą mezgiau tikrai gal 5 kartus doh.gif biggrin.gif priekį gal 3 lotuliukas.gif
Ir storumą siūlo ir tankumą visokį išbandžiau, kol išėjo kažkas panašaus į tiesą smile.gif

Laimuže, spalva, tai man kakučio blush2.gif biggrin.gif bet atlikimas super thumbup.gif thumbup.gif

Ir Zuzanos pynės labai kelia pavydą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 20 sausio 2013 - 20:19
Ristina, prajuokinai dėl spalvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o iš kokių siūlų saviškę mezgi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 20 sausio 2013 - 20:23
Ristina: idomus modeliukas, idomu butu pamatyt kaip atrodo gyvai apsivilkus..

L@imuže: oj suknios koks grozis! 4u.gif 4u.gif man toks modeliukas labai tinka ir patinka smile.gif

as nieko gero pastaruoju metu "nepagimdziau", siandien isradineju dvirati kojiniu forma, user posted image parodysiu, kai dvi turesiu, 3val viena gaminau, kita pasilieku rytojujuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 20 sausio 2013 - 20:37