Sveikutes, gal kartais kuri susiduret su tokiu rasteliu. Neisivaizduoju, kaip tai galima ismegzti
[quote=zuzana*,2013 01 20, 12:45]
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 20, 13:45)
Numezgiau dar viena komplektuka, tik dabar jau paauglei, priekyje dejau daugiau pyniu, o rankinuke ismezgiau kasytes.
Labai labai
O tas žvynelinis tai ko gero mezgamas "daug daug kulnų" principu, bent aš taip įsivaizduoju
Elika, tavo mašiniukas tuoj nušluostys nosį visiem Brotheriam
Sveikutes, aciu uz patarimus del dvieju spalvu, daugiau manau dideliu tarpu nebedarysiu. Bet drauges mergyte sake sunesios
Zuzana, labai grazus mezginiai ir pynes o kaip tos kasytes mezgasi?
elika, sauniai darbuojates!
Zuzana, labai grazus mezginiai ir pynes o kaip tos kasytes mezgasi?
elika, sauniai darbuojates!
Daivuliau: pasiziurek tarp pyniu rastu ir tikrai rasit ta kasyte.
o lialka matosi, kad skoni turi - zaisla prie liemenes prisiderinus
zuzana - o jau mezgtini nusiziurejot, tai ta spalva ir tie karves papai, ir dar tiek u daug
o lialka matosi, kad skoni turi - zaisla prie liemenes prisiderinus
zuzana - o jau mezgtini nusiziurejot, tai ta spalva ir tie karves papai, ir dar tiek u daug
Jautiena, nenusiziurejau, bat bais idomu, kaip tuos papus ismegzti
Nu žinot ką - kol viską perskaičiau, tai ... , šaunuolės merginos - smagu matyt tiek mezgančių ir dar spėjančių paplepėt - aš jau tiek nebesugebu , svarbiausia nepasiduokit ištikus pirmai nesėkmei
Tikrai jau atskirai kiekvienos nebeišvardinsiu, kad kurios neužmiršt, bet visoms po glėbį
Na tie "papai" ir mane kiek prajuokino , bet pynės Zuzanos tai lengvą pavydą sukėlė - gal čia bus spyris , kad pamėgint vieną kart rimčiau prie jų prisėst
Ristina, paanšų modeliuką mačiau osinkoj - kažkur schemą turiu jei reik
Daivuliau, aš mezginius tokius raštuotus visad ištampau ir palyginu paskui, tai daugmaž susitvarko tas reikalas , dar kelnių norėtūs prie tos liemenės
Pasirodysiu, kad dar kažką irgi mezgu
Tikrai jau atskirai kiekvienos nebeišvardinsiu, kad kurios neužmiršt, bet visoms po glėbį
Na tie "papai" ir mane kiek prajuokino , bet pynės Zuzanos tai lengvą pavydą sukėlė - gal čia bus spyris , kad pamėgint vieną kart rimčiau prie jų prisėst
Ristina, paanšų modeliuką mačiau osinkoj - kažkur schemą turiu jei reik
Daivuliau, aš mezginius tokius raštuotus visad ištampau ir palyginu paskui, tai daugmaž susitvarko tas reikalas , dar kelnių norėtūs prie tos liemenės
Pasirodysiu, kad dar kažką irgi mezgu
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 20, 20:05)
Tai viską aš turiu bet piešinys yra viena, o realybė kita nes reikia išgauti "lengvą" mezginį ir kad nebūtų labai jau peršviečiamas nugarą mezgiau tikrai gal 5 kartus priekį gal 3
Ir storumą siūlo ir tankumą visokį išbandžiau, kol išėjo kažkas panašaus į tiesą
Laimuže, spalva, tai man kakučio bet atlikimas super
Ir Zuzanos pynės labai kelia pavydą
Ristina, prajuokinai dėl spalvos
o iš kokių siūlų saviškę mezgi
o iš kokių siūlų saviškę mezgi
Ristina: idomus modeliukas, idomu butu pamatyt kaip atrodo gyvai apsivilkus..
L@imuže: oj suknios koks grozis! man toks modeliukas labai tinka ir patinka
as nieko gero pastaruoju metu "nepagimdziau", siandien isradineju dvirati kojiniu forma, parodysiu, kai dvi turesiu, 3val viena gaminau, kita pasilieku rytojuj
L@imuže: oj suknios koks grozis! man toks modeliukas labai tinka ir patinka
as nieko gero pastaruoju metu "nepagimdziau", siandien isradineju dvirati kojiniu forma, parodysiu, kai dvi turesiu, 3val viena gaminau, kita pasilieku rytojuj