QUOTE(L@imužė @ 2013 01 03, 23:00)
Daivuliau, labai jau gražus megztukėlis gavosi ( gal negaila būtų perfokortas papaveiksluot? )
aciu uz pagyras zinoma negaila, viena daugiau is knygos, o kita is interneto platybiu sudeliota, tai bandziau fotografuoti, tikiuos matysis gerai
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 03, 23:12)
Ristina, o to juodo megztuko tai mezgiau su riberiu 2x2 atskirai juostą per visą ilgį ir paskui prikabinus mezginį viską sumezgiau į krūvą
oi kaip reik ta man riberi jamti jau, bet susilaikau. Grisiu po atsotogu, tada jau bandysiu kabintis ji. O man labai idomu, kaip jus viska i kruva sumezgate?
QUOTE(succes @ 2013 01 04, 09:09)
Daivuliau, rasete i az del kepures. idesiu cia aprasyma pagal kuri mezgiau, o savojo taip ir nenufotkinau, nebuvo kada, per ligas, o po to per sventes.
Daivuliau, rasete i az del kepures. idesiu cia aprasyma pagal kuri mezgiau, o savojo taip ir nenufotkinau, nebuvo kada, per ligas, o po to per sventes.
aciu labai, butinai bandysiu daryt
QUOTE(Elika @ 2013 01 04, 20:04)
Na va, kaip žadėjau, bandau rodyt, kokiu principu manoji veikia čia
ir tik vienas vienintelis filmukas, kurį pavyko rast. Antikvaras jau ta mano mašinka
ir tik vienas vienintelis filmukas, kurį pavyko rast. Antikvaras jau ta mano mašinka
eina sau koks aparaciukas, tikras antikvariatas