Grožis Modeliukas gražesnis
QUOTE(*liu @ 2013 01 17, 15:37)
Nežinau kaip kitoms, bet aš visada pasigailiu ir prasikeikiu, kai sugalvoju megzti ką nors MB.
Joa
Zuzana - pynėta tunika
Daivuliau, gražu.
Ristina, kaip ten tavo pynėtasis mezginys laikosi? Visas išardytas, ar liko kas nors ten dar iš jo?
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 17, 19:40)
Sushi, vyriskam megztiniui, jeigu medvilne, tai ko gero sueis apie kg, nes siulas gan sunkus
Merginos, visoms uz pagyrimus ir pateikiu jusu teismui nauja tunika, ant kurios isbandziau pynes
Dešimt balų Labai gražus tunikos modeliukas. Aš net sau beveik tokios norėčiau. Bet su pynėm dar nenusiteikus kankintis...Merginos, visoms uz pagyrimus ir pateikiu jusu teismui nauja tunika, ant kurios isbandziau pynes
Ristina, kaip ten tavo pynėtasis mezginys laikosi? Visas išardytas, ar liko kas nors ten dar iš jo?
Zuzana, labai gražūs mezginiai . Įdomu, kaip mezgei apsiausto atnarą? O tunikos pynes kokio storio darei?
Daivuliau, tunikutės ilgis labai geras, tinka prie timpių, o kuo ilgesnė, tuo ilgiau dukterėčia neišaugs. Pradžioj kaip tunika, o vėliau kaip liemenė
Aš dabar mezgu vaikišką kostiumėlį irgi su pynėmis. Net neįsivaizdavau, kad taip ilgai užtruksiu
Daivuliau, tunikutės ilgis labai geras, tinka prie timpių, o kuo ilgesnė, tuo ilgiau dukterėčia neišaugs. Pradžioj kaip tunika, o vėliau kaip liemenė
Aš dabar mezgu vaikišką kostiumėlį irgi su pynėmis. Net neįsivaizdavau, kad taip ilgai užtruksiu
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 14, 15:27)
Sveikos mezgėjėlės, pagaliau pabaigiau savo pirmą darbelį. Dar daug ko teks mokintis,bet su pirmu mezginiu išbandžiau ir ardymą, ir kaip apdailą daryti ir net siuvimą,ko nelabai mėgstu
Rodausi liemenę savo mažajam, siūlai medvilnė.
Rodausi liemenę savo mažajam, siūlai medvilnė.
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 17, 17:22)
ZUzana, labai dailu! ir rastas ir spalva
uzbaigiau dukterecios liemene. Kdangi dariau be jokiu primatavimu, tai net paciai idomu kaip atrodys ant jos. Jauciu bus biski ilgoka, bet sesuo sake ant tympiu bus liux
uzbaigiau dukterecios liemene. Kdangi dariau be jokiu primatavimu, tai net paciai idomu kaip atrodys ant jos. Jauciu bus biski ilgoka, bet sesuo sake ant tympiu bus liux
Kokie mieli ir silti darbeliai , ir kada as ismoksiu taip apdailas daryti.
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 17, 11:44)
Ismezgiau toki apsiausta is yarn whoole siuliuku.
Kokia spalva , o kaip atrodo nugaroje. Ar cia tik man taip atrodo, ar nugara trumpesne uz skvernus
Papildyta:
Daivuliau, ar bandete salmuka? Ar gavosi?
As isbandziau kojines rastuotas rastuotu kulnu, lyg ir gavosi. Reikia dabar nusipirkti siulu ir megzti jau ne bandymuka . Is kokiu siulu kojines mezgate masina?
Papildyta:
Noriu tokiu kojiniu
Nugara apsiausto lygi, taciau cia XXL, tai susegta uz manekeno, kitaip nukristu
Papildyta:
Sveikute. Apsiausto atnara darau su part ant virsutines karietos Brother masina. O tunikos pynes darau is sesiu adatu ir 8 tankumu, tada gana greit gaunasi ir siuliukas is triju giju
Papildyta:
QUOTE(akirera @ 2013 01 18, 09:43)
Zuzana, labai gražūs mezginiai . Įdomu, kaip mezgei apsiausto atnarą? O tunikos pynes kokio storio darei?
Sveikute. Apsiausto atnara darau su part ant virsutines karietos Brother masina. O tunikos pynes darau is sesiu adatu ir 8 tankumu, tada gana greit gaunasi ir siuliukas is triju giju
QUOTE(sushi @ 2013 01 17, 23:07)
Yr nes gaila mazochizmus išardyt bet mb vistiek reik megztinį pagamint tad apraudosiu ir išardysiu
Zuzana, pas mane Silveris, tai nelabai suprantu kas tai yra part . Atnarą su riberiu darai 1x1?
Aš irgi pynes darau iš 6 akių, bet 5 tankiu, tai papildomas akis užsidedu, nes kitaip nesukeisčiau.
Aš irgi pynes darau iš 6 akių, bet 5 tankiu, tai papildomas akis užsidedu, nes kitaip nesukeisčiau.
Atnara darau su riberiu, kai kada 1x1, kai kada 2x2, ant silverio bandziau isgauti part, tai gaunasi isvirkscioj pusej
jau daejoo
QUOTE(Freke @ 2013 01 18, 18:45)
jau daejoo
norejau paaiskint, bet geriau paziurek
http://www.youtube.c...player_embedded