Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Grožis wub.gif wub.gif Modeliukas gražesnis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 17, 15:37)
Nežinau kaip kitoms, bet aš visada pasigailiu ir prasikeikiu, kai sugalvoju megzti ką nors MB. biggrin.gif

Joa cool.gif

Zuzana - pynėta tunika thumbup.gif
Atsakyti
Daivuliau, gražu. mirksiukas.gif

QUOTE(zuzana* @ 2013 01 17, 19:40)
Sushi, vyriskam megztiniui, jeigu medvilne, tai ko gero sueis apie kg, nes siulas gan sunkus
Merginos, visoms uz pagyrimus ir pateikiu jusu teismui nauja tunika, ant kurios isbandziau pynes
Dešimt balų 4u.gif Labai gražus tunikos modeliukas. Aš net sau beveik tokios norėčiau. biggrin.gif Bet su pynėm dar nenusiteikus kankintis...

Ristina, kaip ten tavo pynėtasis mezginys laikosi? Visas išardytas, ar liko kas nors ten dar iš jo? smile.gif
Atsakyti
Daivuliau,labai šilta akiai liemenė thumbup.gif
Zuzana, labai įdomus modelis thumbup.gif
Atsakyti
Zuzana, labai gražūs mezginiai thumbup.gif . Įdomu, kaip mezgei apsiausto atnarą? O tunikos pynes kokio storio darei?
Daivuliau, tunikutės ilgis labai geras, tinka prie timpių, o kuo ilgesnė, tuo ilgiau dukterėčia neišaugs. Pradžioj kaip tunika, o vėliau kaip liemenė mirksiukas.gif
Aš dabar mezgu vaikišką kostiumėlį irgi su pynėmis. Net neįsivaizdavau, kad taip ilgai užtruksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 14, 15:27)
Sveikos mezgėjėlės, pagaliau pabaigiau savo pirmą darbelį. Dar daug ko teks mokintis,bet su pirmu mezginiu išbandžiau ir ardymą, ir kaip apdailą daryti ir net siuvimą,ko nelabai mėgstu schmoll.gif
Rodausi liemenę savo mažajam, siūlai medvilnė.

QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 17, 17:22)
ZUzana, labai dailu! ir rastas ir spalva wub.gif
uzbaigiau dukterecios liemene. Kdangi dariau be jokiu primatavimu, tai net paciai idomu kaip atrodys ant jos. Jauciu bus biski ilgoka, bet sesuo sake ant tympiu bus liux thumbup.gif

Kokie mieli ir silti darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif , ir kada as ismoksiu taip apdailas daryti.

Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2013 01 17, 11:44)
Ismezgiau toki apsiausta is yarn whoole siuliuku.

Kokia spalva wub.gif , o kaip atrodo nugaroje. Ar cia tik man taip atrodo, ar nugara trumpesne uz skvernus g.gif

Papildyta:
Daivuliau, ar bandete salmuka? Ar gavosi?

As isbandziau kojines rastuotas rastuotu kulnu, lyg ir gavosi. Reikia dabar nusipirkti siulu ir megzti jau ne bandymuka smile.gif. Is kokiu siulu kojines mezgate masina?
Papildyta:
Noriu tokiu kojiniu smile.gif
user posted image

Atsakyti
Nugara apsiausto lygi, taciau cia XXL, tai susegta uz manekeno, kitaip nukristu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akirera @ 2013 01 18, 09:43)
Zuzana, labai gražūs mezginiai  thumbup.gif . Įdomu, kaip mezgei apsiausto atnarą? O tunikos pynes kokio storio darei?
Daivuliau, tunikutės ilgis labai geras, tinka prie timpių, o kuo ilgesnė, tuo ilgiau dukterėčia neišaugs. Pradžioj kaip tunika, o vėliau kaip liemenė  mirksiukas.gif
Aš dabar mezgu vaikišką kostiumėlį irgi su pynėmis. Net neįsivaizdavau, kad taip ilgai užtruksiu  doh.gif

Sveikute. Apsiausto atnara darau su part ant virsutines karietos Brother masina. O tunikos pynes darau is sesiu adatu ir 8 tankumu, tada gana greit gaunasi ir siuliukas is triju giju
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 01 17, 23:07)

Ristina, kaip ten tavo pynėtasis mezginys laikosi? Visas išardytas, ar liko kas nors ten dar iš jo? smile.gif

Yr cool.gif nes gaila mazochizmus išardyt cool.gif bet mb vistiek reik megztinį pagamint g.gif tad apraudosiu ir išardysiu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zuzana, pas mane Silveris, tai nelabai suprantu kas tai yra part blush2.gif . Atnarą su riberiu darai 1x1?

Aš irgi pynes darau iš 6 akių, bet 5 tankiu, tai papildomas akis užsidedu, nes kitaip nesukeisčiau.
Atsakyti
Atnara darau su riberiu, kai kada 1x1, kai kada 2x2, ant silverio bandziau isgauti part, tai gaunasi isvirkscioj pusej
Atsakyti
jau daejoo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 18 sausio 2013 - 19:02
QUOTE(Freke @ 2013 01 18, 18:45)
jau daejoo blush2.gif  lotuliukas.gif

norejau paaiskint, bet geriau paziurek 4u.gif
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti