Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(vytautiske @ 2013 01 17, 11:05)
Sveikos mezgėjėlės,kur visos prapuolėt? Ar taip mezgat daug? O gal išėjot į kitą forumą mirksiukas.gif Kažkaip liūdna pasidarė,kad tema vis tuščia verysad.gif

Sveikute wink.gif na as tai dirbt pradejau, tai nebeturiu kada naktim sedeti, o dienom mazoji neleidzia. Bet va baigineju duktereciai liemene, tai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
Ismezgiau toki apsiausta is yarn whoole siuliuku.
user posted image
Atsakyti

Labai gražu zuzana,spalva gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautiske: 17 sausio 2013 - 12:47
Aš dabar prie ardytojų gretų biggrin.gif jau vieno megztuko nugarą ardžiau gal 5 kartus doh.gif

Zuzana thumbup.gif super ir spalva ir mezginys thumbup.gif
Atsakyti
Vytautiske, Ristina, aciu uz pagyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 14, 14:02)
sushi,labai kruopstu,grazu  wub.gif spalvyte tai liux,ir siulas koks minkstas atrodo.o rankovese i tas skylutes maniau nersi irgi raisteli.bet gal butu per daug.net nzn...o kam tos skylutes? smile.gif
grazu tikrai thumbup.gif
Ačiū, Olaiva, siūlų sudėties tikslios nežinau, nes dešimt metų pas mane šitie siūlai stovėjo pradėtam mezginyje... biggrin.gif Tai prisiruošiau išardyti nebaigtą tąkart rbelį ir va, kitu paversti. Tad jau be etikečių siūlai buvo, Žinau tik, kad kažkiek moheros yra. Tikrai laba imielas siūlas, lengvas, minkštas. Visa tunika vos 250 g tesveria. Na, o rakovėse skyutės tiesiog šiaip sau. biggrin.gif Riešo linijai tarsi užfiksuoti. Galvojau gal irgi į jas verti virvelę, bet paskui ir be jos kažkaip patiko, tai nebevėriau. smile.gif

zyzla, o jau suknutės grožis... bigsmile.gif

vytautiske, labai smagi spalvikė ir dailus darbelis. wub.gif

une, na, kai kreivai ant pakabos pakabinta, tai tikrai sunku įvertinti, ar čia be jos kaltės dar kas negerai. Bet šiaip tai visai miela liemenikė. Man tik keistas pasirodė rašto motyvo užbaigimas – tarsi norėtųsi, kad jis būtų pasibaigęs keliomis eilėmis anksčiau... Bet čia gal toks užmanymas? smile.gif

zuzana, va čia tai jo.... Šaunuolė thumbup.gif Tikrai kad aukštasis pilotažas! wub.gif

QUOTE(vytautiske @ 2013 01 17, 11:05)
Sveikos mezgėjėlės,kur visos prapuolėt? Ar taip mezgat daug?
Mane kažkoks minčių sąstingis apėmęs. blush2.gif Nesugalvoju, ką megzti. Tai į kitą rankdarbį tam kartui įlindau... O plius nešioju savo tunikikę ir jaučiuosi apsipatenkinusi, nieko daugiau iki pilnos laimės netrūksta... biggrin.gif Tiesa, kada tai vieną megztuką lyg MB galvoju numegzt, tai jei nedings noras, reikės bandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 01 17, 16:20)
Mane kažkoks minčių sąstingis apėmęs. blush2.gif Nesugalvoju, ką megzti. Tai į kitą rankdarbį tam kartui įlindau... O plius nešioju savo tunikikę ir jaučiuosi apsipatenkinusi, nieko daugiau iki pilnos laimės netrūksta... biggrin.gif Tiesa, kada tai vieną megztuką lyg MB galvoju numegzt, tai jei nedings noras, reikės bandyti. smile.gif

Nežinau kaip kitoms, bet aš visada pasigailiu ir prasikeikiu, kai sugalvoju megzti ką nors MB. biggrin.gif
Atsakyti
Zuzana, koks grožis wub.gif wub.gif

Aš draugui numezgiau kepuriuką ir šaliką.. ale, neprisiruošiu nufotkint.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2013 01 17, 15:37)
Nežinau kaip kitoms, bet aš visada pasigailiu ir prasikeikiu, kai sugalvoju megzti ką nors MB. biggrin.gif
O kodėl? smile.gif
Na, situacija pas mus yra tokia, kad mano mažylis turi vieną tokį megztuką, kuris MB labai patinka. Tai jis man ir sako kurią čia dieną: „Numegzt ir man tokį, ką? Labai smagu būtų mums kartu vienodai taip apsirengti...“ smile.gif Tai sunkiausia dalis, aišku, siūlų susirasti dabar... Beje, gal kas pasakytumėt, kiek vyriškam megztiniui preliuminariai siūlų sueitų? Medvilninių, vidutinio storumo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 01 17, 16:55)
O kodėl? smile.gif
Na, situacija pas mus yra tokia, kad mano mažylis turi vieną tokį megztuką, kuris MB labai patinka. Tai jis man ir sako kurią čia dieną: „Numegzt ir man tokį, ką? Labai smagu būtų mums kartu vienodai taip apsirengti...“ smile.gif Tai sunkiausia dalis, aišku, siūlų susirasti dabar... Beje, gal kas pasakytumėt, kiek vyriškam megztiniui preliuminariai siūlų sueitų? Medvilninių, vidutinio storumo... ax.gif

O todėl kad su dideliu dydžiu man sunkiai sekasi. Išardau bent 2 kartus, kol užtaikau. doh.gif
Atsakyti
ZUzana, labai dailu! ir rastas ir spalva wub.gif
uzbaigiau dukterecios liemene. Kdangi dariau be jokiu primatavimu, tai net paciai idomu kaip atrodys ant jos. Jauciu bus biski ilgoka, bet sesuo sake ant tympiu bus liux thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 17 sausio 2013 - 17:23
Daivuliau, liemene labai faina
Suchi, vyriskam megztiniui, jeigu medvilne, tai ko gero sueis apie kg, nes siulas gan sunkus
Merginos, visoms uz pagyrimus ir pateikiu jusu teismui nauja tunika, ant kurios isbandziau pynes
user posted image
Atsakyti