QUOTE(Olaiva @ 2013 01 14, 14:02)
sushi,labai kruopstu,grazu
spalvyte tai liux,ir siulas koks minkstas atrodo.o rankovese i tas skylutes maniau nersi irgi raisteli.bet gal butu per daug.net nzn...o kam tos skylutes?
grazu tikrai
Ačiū, Olaiva, siūlų sudėties tikslios nežinau, nes dešimt metų pas mane šitie siūlai stovėjo pradėtam mezginyje...
Tai prisiruošiau išardyti nebaigtą tąkart rbelį ir va, kitu paversti. Tad jau be etikečių siūlai buvo, Žinau tik, kad kažkiek moheros yra. Tikrai laba imielas siūlas, lengvas, minkštas. Visa tunika vos 250 g tesveria. Na, o rakovėse skyutės tiesiog šiaip sau.
Riešo linijai tarsi užfiksuoti. Galvojau gal irgi į jas verti virvelę, bet paskui ir be jos kažkaip patiko, tai nebevėriau.
zyzla, o jau suknutės grožis...
vytautiske, labai smagi spalvikė ir dailus darbelis.
une, na, kai kreivai ant pakabos pakabinta, tai tikrai sunku įvertinti, ar čia be jos kaltės dar kas negerai. Bet šiaip tai visai miela liemenikė. Man tik keistas pasirodė rašto motyvo užbaigimas tarsi norėtųsi, kad jis būtų pasibaigęs keliomis eilėmis anksčiau... Bet čia gal toks užmanymas?
zuzana, va čia tai jo.... Šaunuolė
Tikrai kad aukštasis pilotažas!
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 17, 11:05)
Sveikos mezgėjėlės,kur visos prapuolėt? Ar taip mezgat daug?
Mane kažkoks minčių sąstingis apėmęs.
Nesugalvoju, ką megzti. Tai į kitą rankdarbį tam kartui įlindau... O plius nešioju savo tunikikę ir jaučiuosi apsipatenkinusi, nieko daugiau iki pilnos laimės netrūksta...
Tiesa, kada tai vieną megztuką lyg MB galvoju numegzt, tai jei nedings noras, reikės bandyti.