[quote=zyzla,2013 01 14, 15:56]
[quote=jautiena,2013 01 14, 13:44]
[quote=une,2013 01 14, 13:52]
aciu mergaites
[/quote]
zyzla: čia tai vau,aukštasis pilotažas
Sveikos mezgėjėlės, pagaliau pabaigiau savo pirmą darbelį. Dar daug ko teks mokintis,bet su pirmu mezginiu išbandžiau ir ardymą, ir kaip apdailą daryti ir net siuvimą,ko nelabai mėgstu
Rodausi liemenę savo mažajam, siūlai medvilnė.
http://s018.radikal....34cc439d155.jpg
Rodausi liemenę savo mažajam, siūlai medvilnė.
http://s018.radikal....34cc439d155.jpg
O jau suknelės grožis..
Mažylio liemenė irgi smagi
Mažylio liemenė irgi smagi
Zyzla, graži suknutė uj, kaip norėčiau ne tiek tos suknutės, bet figūrytės prie jos
Vytautiške, nu gi gražu ir spalva gaivi
Vytautiške, nu gi gražu ir spalva gaivi
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 15, 13:17)
mergaitės, gal žinot kokią gerą nuorodą kaip tapkes megzti, Darbėjos neseniai buvo darbelis,ar jos taip pat kaip kojinės mezgasi?
Cia yra video, kaip megzti tapkes, tik reikia tame tinklapyje nusileisti žemiau, tapkes rusiškai - sledki.
Vytautiske, graziai apdaila, kiek matosi, padaryta
O va man paskutiniu metu visai ne kas gaunasi dydziu nepataikau, susiust graziai neiseina, o megzt noras begalinis
Parodau tunikyte " kleckuota" dukrytei. Bandziau apykakle daryti tokia kaip ir atnareliu- snipstas gavosi
Kazkokia atbularanke paskutiniu metu
O va man paskutiniu metu visai ne kas gaunasi dydziu nepataikau, susiust graziai neiseina, o megzt noras begalinis
Parodau tunikyte " kleckuota" dukrytei. Bandziau apykakle daryti tokia kaip ir atnareliu- snipstas gavosi
QUOTE(une @ 2013 01 16, 15:15)
Vytautiske, graziai apdaila, kiek matosi, padaryta
Labai miela tunika Man su apdailom dar toli,bet gražiau gavosi nei su virbalais. Nieko-išmoksim
Une, tunikytė labai mielutė, viskas gerai su apdaila, tik kairės pusės rankovė (žiūrint į foto) truputėlį per aukštai įstatyta, o dešinėj pusėj viskas
QUOTE(akirera @ 2013 01 16, 12:40)
Cia yra video, kaip megzti tapkes, tik reikia tame tinklapyje nusileisti žemiau, tapkes rusiškai - sledki.
oi, akirera, aciu,labai geras filmukas
QUOTE(akirera @ 2013 01 16, 13:43)
Une, tunikytė labai mielutė, viskas gerai su apdaila, tik kairės pusės rankovė (žiūrint į foto) truputėlį per aukštai įstatyta, o dešinėj pusėj viskas
Del sito tai, nea ,gyvai taip nera.... nuotraukoj matosi, kad ant pakabo nevienodai uzkabinta sakau gi kazkokia atbularanke