Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(sushi @ 2013 01 12, 11:00)
Lauksiu kritikos ir pastabų. smile.gif

O kodėl nori kritikos ir pastabų? biggrin.gif
man gražu thumbup.gif ir spalva ir rūbelis drinks_cheers.gif

Tik pvz., atnaras aš darau vienodas. Bet čia jau skonio reikals mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kuri glitete padeti ikelti dvi nuotraukytes (dalis nuo mezgimo masinos. o as kaip savamoksle, tai nzn kas tai yra, kam ji skirta blush2.gif Pagelbekite ikelti tas foto, o tada jau lauksiu paaiskinimu, patarimu ir t.t. Nes dabar stovo krepsyje pribumbasas ir nzn kam jis skirtas, ka su juo nuveikti galima.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 13, 12:19)
sushi smagus daiktelis gavos thumbup.gif o apacioj kaip ten danteliai padaryti kazkaip lyg kitaip atrodo g.gif  ax.gif
Na kad ne, apačioje paprasta atnara... smile.gif

QUOTE(Ristina @ 2013 01 13, 16:59)
O kodėl nori kritikos ir pastabų?  biggrin.gif
man gražu  thumbup.gif ir spalva ir rūbelis  drinks_cheers.gif

Tik pvz., atnaras aš darau vienodas. Bet čia jau skonio reikals  mirksiukas.gif
Na, noriu kritikos iš šalies, nes aš sau už šitą mezginuką tai kokius 6 dešimtbalėj sistemoj teparašyčiau... smile.gif Plius, gal žmonės šiaip nedrįstų pasakyti pastabų, o kai paprašai, tai neturi tuomet kur dėtis... biggrin.gif

Dėl atnarų, tai kaklui nenorėjau kažkaip tokios stambios atnaros daryti, nes rankovių galuose ir tunikos apačioje mezginys buvo daug retesnis. Viršutinėje dalyje jis daugiau nei perpus tankesnis (palaipsniui nuo apačios tankinau nuo 10 ir 4-to tankumo), tai kažkaip primečiau, kad bus per grubu kaklui... mastau.gif
Atsakyti
Sushi, svarbiausia, kad nešiotum numegztą rūbelį biggrin.gif o netaptų jis spintos papuošalu biggrin.gif o visa kita irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(dzukaitejolita @ 2013 01 13, 17:05)
Merginos, kuri glitete padeti ikelti dvi nuotraukytes (dalis nuo mezgimo masinos. o as kaip savamoksle, tai nzn kas tai yra, kam ji skirta  blush2.gif Pagelbekite ikelti tas foto, o tada jau lauksiu paaiskinimu, patarimu ir t.t. Nes dabar stovo krepsyje pribumbasas ir nzn kam jis skirtas, ka su juo nuveikti galima.

Pasakyk, kas per mašinos modelis? smile.gif "Brother", "Toyota", "Singer", "Silver Reed"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 13 sausio 2013 - 22:30
QUOTE(Ristina @ 2013 01 13, 22:31)
Sushi, svarbiausia, kad nešiotum numegztą rūbelį  biggrin.gif o netaptų jis spintos papuošalu  biggrin.gif o visa kita  irnesakyk.gif
Auksiniai žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 01 13, 13:54)
D Dukra nubrūžino guolį savo žiurkei ax.gif
nes žiurkė mėgsta dar ir papildomų skylių pasidaryt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sushi, labai graži tunika, spalvytė gera ir matosi siūlas mielas thumbup.gif. Atnaras aš irgi visada darau vienodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mergaites, vis uzeinu, paskaitineju, nesirodziau, nes su masina nieko nemezgiau smile.gif
Visu darbeliai labai grazus, Jus saunuoles. Rodausi savo VS kopija,smile.gif sijonas megztas masina, dekeriuojant rankomis, toliau virbalai ir vaselis. Cia nuoroda i puslapiuka, kuris man pagelbejo;) http://mizrah.ru/post210023111/

user posted image
user posted image
Atsakyti
zyzla: oj kaip vasariska ir kiek darbelio ideta, saunuole!
Atsakyti
Zyzla, labai grazu wub.gif
Atsakyti
[quote=jautiena,2013 01 14, 13:44]

[quote=une,2013 01 14, 13:52]

aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
sushi,labai kruopstu,grazu wub.gif spalvyte tai liux,ir siulas koks minkstas atrodo.o rankovese i tas skylutes maniau nersi irgi raisteli.bet gal butu per daug.net nzn...o kam tos skylutes? smile.gif
grazu tikrai thumbup.gif
Atsakyti