Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

niu va, pabandziau papiesti
user posted image
Ristina, ar taip mezgete?
Atsakyti
panos jei kam reiktu skylamusio brukstelkit mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2013 01 11, 09:32)
Ristina sitas jusu mezginys megztas tokiu principu

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kaip ardytojoms sekasi?.. Mano ardymo etapas, panašu, kad baigėsi... Beliko vieną rankovę prisiūti ir tuomet skalbsiu/džiovinsiu ir, jei rezultatas bus ne per daug baisus, bandysiu pasirodyti... biggrin.gif

Šita, bedarant kaklo apdailą pagal nuorodą, kurią buvo jautiena įmetus, kilo man tokia mintis - o tokiu pat būdu nei viena nebandėte mezginio dalių į krūvą susiuvinėti?.. g.gif Na, principas gautųsi panašiai kaip to mandro „žvėries“, kur čia merginos rodėsi turinčios. Tik vietoj to, kad akis kabini ne ant tų vinukų, o ant mašinos adatų, o tada su dekeriu nukėlinėjant „perneri“ per tas dvi dalis užbaigiamąją eilę, ar kaip čia išsireiškus..? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 11 sausio 2013 - 21:57
taip tu visiskai teisi, toks yra ir jau uzpatentuotas sumezgimo budas (jeigu netycia sugalvotum, kad isradai dvirati tongue.gif )
nieko, as paardziau 2.5 karto, dabar jau baigiu antra rankove raglanu nunarpliot, ir galvoju, kaip i ta tarpa reiks pataikyt su priekiu ir nugara rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 sausio 2013 - 22:37
QUOTE(jautiena @ 2013 01 11, 22:35)
taip tu visiskai teisi, toks yra ir jau uzpatentuotas sumezgimo budas (jeigu netycia sugalvotum, kad isradai dvirati tongue.gif )
biggrin.gif na, dviračio tai jau įtariau, kad neišradau... Bet pabandyt pabandžiau ir nutariau, kad rankomis – daug greičiau... biggrin.gif Einu išskalbsiu savo eksperimentą... Kad aš gyvenime kada dar megzčiau statytas rankoves... doh.gif Nu neišeina gražiai jų prisiūti, nors nusišauk... blush2.gif
Atsakyti
Na ką, rodausi jūsų teismui... blush2.gif

user posted image

Lauksiu kritikos ir pastabų. smile.gif
Atsakyti
Na ką, rodausi jūsų teismui...
Lauksiu kritikos ir pastabų. smile.gif

Gražu 4u.gif ,dailiai atlikta, tinka modeliui, jaukus daigčiukas gavosi...

Ir ankstesni darbai mezgejėlių buvo labai wub.gif , nespėju temos skaityt ir girt...
Atsakyti
sushi: viskas su rankovem ten tvarkoj, ir apdala puiki, man labai patiko subtili datele ant rankoves. tik as daryciau gilesne kaklo iskirpte, bet cia jau skonio dalykas...
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 01 12, 21:31)
Gražu  4u.gif ,dailiai atlikta, tinka modeliui, jaukus daigčiukas gavosi...
Ačiuks. smile.gif Vakar jau apsivilkusi buvau, tai visai patenkinta iš principo likau... ax.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 01 12, 21:47)
sushi: viskas su rankovem ten tvarkoj, ir apdala puiki, man labai patiko subtili datele ant rankoves. tik as daryciau gilesne kaklo iskirpte, bet cia jau skonio dalykas...
Ačiū, jautiena. O dėl iškirptės tai gal ir teisinga pastaba... mastau.gif
Atsakyti
sushi smagus daiktelis gavos thumbup.gif o apacioj kaip ten danteliai padaryti kazkaip lyg kitaip atrodo g.gif ax.gif
Atsakyti
Na pirmą rimtą darbą ir mano naujoji mašina jau numezgė biggrin.gif Dukra nubrūžino guolį savo žiurkei ax.gif Aš tik akis uždėjau ir paskui nuėmiau, o taip tai apie 80 akių trikotažo raštu, paskui susiuva, gaunas tokia rankovė.Jau ne pirmą kartą mažoji mezga, anksčiau rankom, paskui su Neva brūžindavo, nes žiurkė mėgsta dar ir papildomų skylių pasidaryt lotuliukas.gif
O perfokortom dar tebesimokau doh.gif Kažkodėl jos man nepasiduoda g.gif
Atsakyti