niu va, pabandziau papiesti
Ristina, ar taip mezgete?
panos jei kam reiktu skylamusio brukstelkit
QUOTE(succes @ 2013 01 11, 09:32)
Taip
Na, kaip ardytojoms sekasi?.. Mano ardymo etapas, panašu, kad baigėsi... Beliko vieną rankovę prisiūti ir tuomet skalbsiu/džiovinsiu ir, jei rezultatas bus ne per daug baisus, bandysiu pasirodyti...
Šita, bedarant kaklo apdailą pagal nuorodą, kurią buvo jautiena įmetus, kilo man tokia mintis - o tokiu pat būdu nei viena nebandėte mezginio dalių į krūvą susiuvinėti?.. Na, principas gautųsi panašiai kaip to mandro žvėries, kur čia merginos rodėsi turinčios. Tik vietoj to, kad akis kabini ne ant tų vinukų, o ant mašinos adatų, o tada su dekeriu nukėlinėjant perneri per tas dvi dalis užbaigiamąją eilę, ar kaip čia išsireiškus..?
Šita, bedarant kaklo apdailą pagal nuorodą, kurią buvo jautiena įmetus, kilo man tokia mintis - o tokiu pat būdu nei viena nebandėte mezginio dalių į krūvą susiuvinėti?.. Na, principas gautųsi panašiai kaip to mandro žvėries, kur čia merginos rodėsi turinčios. Tik vietoj to, kad akis kabini ne ant tų vinukų, o ant mašinos adatų, o tada su dekeriu nukėlinėjant perneri per tas dvi dalis užbaigiamąją eilę, ar kaip čia išsireiškus..?
taip tu visiskai teisi, toks yra ir jau uzpatentuotas sumezgimo budas (jeigu netycia sugalvotum, kad isradai dvirati )
nieko, as paardziau 2.5 karto, dabar jau baigiu antra rankove raglanu nunarpliot, ir galvoju, kaip i ta tarpa reiks pataikyt su priekiu ir nugara
nieko, as paardziau 2.5 karto, dabar jau baigiu antra rankove raglanu nunarpliot, ir galvoju, kaip i ta tarpa reiks pataikyt su priekiu ir nugara
QUOTE(jautiena @ 2013 01 11, 22:35)
taip tu visiskai teisi, toks yra ir jau uzpatentuotas sumezgimo budas (jeigu netycia sugalvotum, kad isradai dvirati )
na, dviračio tai jau įtariau, kad neišradau... Bet pabandyt pabandžiau ir nutariau, kad rankomis daug greičiau... Einu išskalbsiu savo eksperimentą... Kad aš gyvenime kada dar megzčiau statytas rankoves... Nu neišeina gražiai jų prisiūti, nors nusišauk...
Na ką, rodausi jūsų teismui...
Lauksiu kritikos ir pastabų.
Na ką, rodausi jūsų teismui...
Gražu ,dailiai atlikta, tinka modeliui, jaukus daigčiukas gavosi...
Ir ankstesni darbai mezgejėlių buvo labai , nespėju temos skaityt ir girt...
Ir ankstesni darbai mezgejėlių buvo labai , nespėju temos skaityt ir girt...
sushi: viskas su rankovem ten tvarkoj, ir apdala puiki, man labai patiko subtili datele ant rankoves. tik as daryciau gilesne kaklo iskirpte, bet cia jau skonio dalykas...
QUOTE(vince0405 @ 2013 01 12, 21:31)
Ačiuks. Vakar jau apsivilkusi buvau, tai visai patenkinta iš principo likau... QUOTE(jautiena @ 2013 01 12, 21:47)
sushi: viskas su rankovem ten tvarkoj, ir apdala puiki, man labai patiko subtili datele ant rankoves. tik as daryciau gilesne kaklo iskirpte, bet cia jau skonio dalykas...
Ačiū, jautiena. O dėl iškirptės tai gal ir teisinga pastaba...
sushi smagus daiktelis gavos o apacioj kaip ten danteliai padaryti kazkaip lyg kitaip atrodo
Na pirmą rimtą darbą ir mano naujoji mašina jau numezgė Dukra nubrūžino guolį savo žiurkei Aš tik akis uždėjau ir paskui nuėmiau, o taip tai apie 80 akių trikotažo raštu, paskui susiuva, gaunas tokia rankovė.Jau ne pirmą kartą mažoji mezga, anksčiau rankom, paskui su Neva brūžindavo, nes žiurkė mėgsta dar ir papildomų skylių pasidaryt
O perfokortom dar tebesimokau Kažkodėl jos man nepasiduoda
O perfokortom dar tebesimokau Kažkodėl jos man nepasiduoda