Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

buna, bet as masina pasistaciau ala salione tai kaimynai is virsaus ten buna kai turi sveciu, okaimynams is apacios manau vaiku trepsejimas labiau nervus gadina nei masina blush2.gif be to jie patys megejai kokia 22.00 vista kepti ar blynus ant tauku. tsakant lengvas kerstas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Bangelee, 2x2 stulpelį numetė gal dėl to, kad būtent prie jo reikia sukinėti riberį. Pasižiūrėk ant riberio turi būti rankena sukinėjimui. Viršutinė adatinė turi būti pasvirusi, man tai daug patogiau, nes dirbant su dekeriais gerai matosi adatos. Įprasi. O kad išmoksi, tai garantuoju, tik reikia, kad nepraeitų ūpas kai nesiseka. Sėkmės mirksiukas.gif .
Succes, man vis pasidaro liūdna, kai išgirstu, kad merginos nenori megzti. Šito nenoro nesuprantu g.gif . Ar čia tik laikinai taip, ar jau suvisam?
AŠ atsimenu, kai daug seniau einant pro daugiabučius vos ne kas antroje laiptinėje pro langus girdėdavosi mezgamųjų tarškėjimas, dabar jau to negirdėti. Gyvenu nuosavame name, mano visa chebra užlipa į antrą aukštą miegoti, o aš lieku viena, niekas nelenda, netrukdo, užtat ir negaliu atsitraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 09 sausio 2013 - 13:26
QUOTE(akirera @ 2013 01 09, 13:20)

Succes, man vis pasidaro liūdna, kai išgirstu, kad merginos nenori megzti. Šito nenoro nesuprantu  g.gif . Ar čia tik laikinai taip, ar jau suvisam?

ne su visam, praeis, ne pirmas kartas unsure.gif unsure.gif unsure.gif

QUOTE(darbeja @ 2012 12 23, 17:34)
Ir labai mano norėtos skandinaviškos tapkytės
user posted image

Darbeja, gal butu galima smulkiau, kaip kulna mezgete rastuotai su masina g.gif g.gif g.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 23, 21:59)
Atėjo Darbeja, "susikeikė" apie kulno mezgimą raštais ir galvok žmogus dabar  g.gif  g.gif  g.gif

Tai va, kad galvojau galvojau ir nieko nesugalvojau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Vakar iki pat dvylikos sėdėjau, ale, numezgiau šalikutį bigsmile.gif liko raištelį suregzt ir susiūt. Na, mezgiau, kaip ten jis mandrai vadinasi.. snoodas, ar kaip ten.. doh.gif man papraščiau šaliku vadint biggrin.gif
Greit man mezgėsi ir su savo antikvaru ax.gif pakvipo rimta mezgimo liga man su juo.. doh.gif
Atsakyti
Darbeja, gal butu galima smulkiau, kaip kulna mezgete rastuotai

Pabandžiau megzt su raštu išstumiant akis į priekinę nedarbinę padėtį ir gavosi, nors galvojau, kad taip negalima daryt (tuo pačiu daliniu mezgimu kaip ir be rašto) O visą tapkę mezgiau ilgą šniūrą, pirmiausia užkulnis, paskui kulnas jau su kita perfokokta, toliau padas, paskui pirštai irgi tuo pačiu daliniu mezgimu, tada su trečia perfokorta viršus. Abiejose pusėse iš šonų yra siūlės
user posted image

O susiūta viskas su kitliavimo mašina, t.y. tuo "žvėriuku", kurio nuotrauką Akirera ką tik rodė, todėl specialiai pafotkinau ir iš blogosios pusės, nes mačiau buvo besidominčių. Aš ją turiu senokai, man patinka, o atsipirkimas - ????. Kita vertus ir mezgimo mašina bent man irgi nežinau kada atsipirks.
Atsakyti
Norėjau dar pasiklausti dėl to mažojo koriuko rašto, kur Daivuliau mezgė šalikus.. Ar šis raštas "nevalgo" dvigubai daugiau siūlų? g.gif
Atsakyti
Darbeja, bet kaip nerealiai gražiai siūlė susisiuva blink.gif . Visiškai nematyti, fantastika wub.gif .

Kaip paprastai mezgasi kojinė, atrodė, kad daug sudėtingiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 01 09, 15:33)
Darbeja, bet kaip nerealiai gražiai siūlė susisiuva  blink.gif . Visiškai nematyti, fantastika  wub.gif .

Kaip paprastai mezgasi kojinė, atrodė, kad daug sudėtingiau  mirksiukas.gif

Kojinės raštuotos mezgimą Jautiena gražiai buvo išdėsčius, o aš tom tapkėm dariau modifikacijas, nes norėjau, kad raštai viršuj, ant pado ir užkulniuose būtų skirtingi. O įkvėpė šitiem žaidimam
http://www.liveinter.../post228487361/
Aš mačiau virbalais gal Pagyrų puode kažkas tokio tipo mezgė. Tai ir aš užsimaniau pabandyt, tik su mašina. Su elektronine gal būtų galima paprasčiau numegzt ir tik su viena siūle, bet man tos siūlės nieko negadina. Nereik žiūrėt ant kurios kojos autis, abi vienodos
Atsakyti
o rasta delioja graziai kai adatine H pozicijoj? ir adatos isstumdomos? o kaip jas veliau grazint???
Atsakyti
Atnešu pasigirt ax.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Aš iš Darbėjos įdėtos nuorodos vienas šliures virbalais nusimezgiau
http://public.fotki....iau-tapkes.html
Kad galima mašina net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 09 sausio 2013 - 16:28
QUOTE(Freke @ 2013 01 09, 16:46)
o rasta delioja graziai kai adatine H pozicijoj? ir adatos isstumdomos? o kaip jas veliau grazint???

viską dariau taip pat kaip ir be rašto. Grąžinant adatas apsukdavau siūlą aplink adatą. O smailinimą pirštam dariau visai ne pagal taisykles, į viršutinę padėtį išstumdavau po adatą iš abiejų pusių. Ir platindama grąžindavau adatas į darbinę padėtį iš abiejų pusių, irgi normaliai gavosi g.gif

Ristina, o raštas čia kaip padarytas? Intarsia???? single motiv??? ar dar kaip kitaip sužaidei? Liemenė graži 4u.gif , ti nuotrauką normalią paskūpijai įdėt schmoll.gif

Atsakyti