Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai V

QUOTE(Still-dreaming!!! @ 2013 02 09, 19:43)
Norvegijoje tas pats, ejau i valstybine istaiga, mokejau 5000 kr, mokiausi 2men su puse, mokemes 2 val. penkias dienas i savaite, o praejom tik 4 temas. As ten miegojau, man absurdas moket tokius pinigus uz tiek kiek mokina, sneka amzinai ta pati per ta pati. Gal tik man taip nepasiseke.

manau dazniausiai taip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rikis2 @ 2013 02 07, 14:19)
as ir noreciau atsakymu pa vei 1 ir 2 lygio, nors pirma baigiau, bet ziuriu yra nemazai pratimu nedarytu, tai pasikartociau tuo paciu 4u.gif

Sveiki, noreciau ir as atsakymus, ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš dabar pradėjau lankyti Folkeuniversitet B1 lygį, pagal planą išeisim 7 temas. Nors pats tempas nėra didelis, bet man patinka, kad viskas norvegiškai, mokytoja daug pasakoja, kalba paprasta, nesudėtinga suprasti. Dar rašom rašinėlius, gaunam papildomų testų ir lapų. Pratybų atsakymus irgi davė, kad namie daugiau pasimokytumėm. Tik galėtų daugiau diskusijų būti, kad visi jose dalyvautų, nes dabar tik aktyviausi rėkia. Bet šiaip nesigailiu, nes dabar didelė paspirtis besimokant. ax.gif

QUOTE(Still-dreaming!!! @ 2013 02 09, 21:43)
Norvegijoje tas pats, ejau i valstybine istaiga, mokejau 5000 kr, mokiausi 2men su puse, mokemes 2 val. penkias dienas i savaite, o praejom tik 4 temas. As ten miegojau, man absurdas moket tokius pinigus uz tiek kiek mokina, sneka amzinai ta pati per ta pati. Gal tik man taip nepasiseke.

Atsakyti
gal kas zinote kokiu geru pazinciu saitu norvegijoje- manau neblogai butu ir su tikrais norvegais pabendraut smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas galite paaiskinti kada naudoti ut ir kada opp? Ar cia tiesiog mintinai reikia ismokti? Niekur nerandu paaiskinimo:(
Cia pvz.
De har spist opp maten.
Dere må drikke opp kaffen.
Jeg har brukt opp alle pengene.
De har slitt ut skoene.
De har lest ut boka.
Du må holde opp ! (slutte)
Jeg holder ikke ut ! (klarer ikke mer)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gingin: 27 vasario 2013 - 13:08
Sveiki, ir as su vyru savarankiskai pradejau mokytis norvegu kalba.. esam Pa vei 3 pamokoj wink.gif
artemide23, esi tikra saunuole, suzaveta esu tavimi. Labai tau aciu! Naudojuosi tavo pateiktomis pamokomis ir uzduotimis, is pradziu pati ismokstu ir issiaiskinu, o tada vyra mokau smile.gif
Buciau be galo dekinga jei galeciau ir as gauti Pa vei knyga, uzduotis ir CD, aisku ir uzduociu atsakymai nepamaisytu blush2.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(glamourrr @ 2013 02 13, 19:10)
gal kas zinote kokiu geru pazinciu saitu norvegijoje- manau neblogai butu ir su tikrais norvegais pabendraut smile.gif

pazinciu nezinau, zinau tik kelis psl kur galima susirasinejimo draugu susirasti smile.gif

QUOTE(gingin @ 2013 02 27, 12:07)
Sveikutes,

gal kas galite paaiskinti kada naudoti ut ir kada opp? Ar cia tiesiog mintinai reikia ismokti? Niekur nerandu paaiskinimo:(
Cia pvz.
De har spist opp  maten.
Dere må drikke opp  kaffen.
Jeg har brukt opp  alle pengene.
De har slitt ut  skoene.
De har lest ut  boka.
Du må holde opp ! (slutte)
Jeg holder ikke ut ! (klarer ikke mer)

man i akis nepapuole tokios taisykles, tai turbut kad reikia mintinai ismokti 4u.gif

QUOTE(DeilaDeila @ 2013 02 28, 22:35)
Sveiki, ir as su vyru  savarankiskai pradejau mokytis norvegu kalba.. esam Pa vei 3 pamokoj wink.gif
artemide23, esi tikra saunuole, suzaveta esu tavimi. Labai tau aciu! Naudojuosi tavo pateiktomis pamokomis ir uzduotimis, is pradziu pati ismokstu ir issiaiskinu, o tada vyra mokau  smile.gif
Buciau be galo dekinga jei galeciau ir as gauti  Pa vei knyga, uzduotis ir CD, aisku ir uzduociu atsakymai nepamaisytu  blush2.gif

user posted image nera uz ka smile.gif svarbiausia, kad kazkam padejo mano "rasymas" user posted image
Atsakyti
Cia neblogas saitas pradedantiesiems

http://www.ntnu.edu/now/chapter1
Atsakyti
QUOTE(DeilaDeila @ 2013 03 01, 00:35)
Buciau be galo dekinga jei galeciau ir as gauti  Pa vei knyga, uzduotis ir CD, aisku ir uzduociu atsakymai nepamaisytu  blush2.gif

Ir aš norėčiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 03 02, 10:20)
Ir aš norėčiau.  drinks_cheers.gif

i AZ smile.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(glamourrr @ 2013 02 13, 19:10)

Radau pazinciu psl
Atsakyti
Sveiki, gal kas netycia turite atsiskanave sia knyga Norvegų kalbos praktinis mokymosi kursas? smile.gif
Atsakyti