Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai V

mielosios turiu klausima 4u.gif
ka tik lietuvoje isejau norvegu kalbos kursus A0 lygiu, 40val
tai norvegijoje vel nuo nulio turesiu eiti? paaiskinkit man, kaip ten yra su tais lygiais? aciu
Atsakyti
QUOTE(rikis2 @ 2013 01 30, 15:15)
mielosios turiu klausima 4u.gif
ka tik lietuvoje isejau norvegu kalbos kursus A0 lygiu, 40val
tai norvegijoje vel nuo nulio turesiu eiti? paaiskinkit man, kaip ten yra su tais lygiais? aciu

Siaip keistas lygis g.gif turetu buti A1, A2, B1,... Gal ten pirmas lygis toks, tiesiog pavadinima patys sugalvojo doh.gif
Atsakyti
Man rodos, kad čia kiekviena kalbų mokykla pradėjo savais pavadinimais lygius vadinti biggrin.gif rikis2, o iš kokios knygos tu mokeisi, kiek skyrių perėjai?
Atsakyti
kiek ziuriu, kad visos cia klp taip, is pa vei, teisejom niva1, kas eis toliau ta A1, tai is tos pacios knygos niva2, va taip cia. kaip suprantu tos mokyklos padalija per puse ta lygi, nes po 40 val gaunas.kiek suprantu isejau puse pradziamokslio biggrin.gif nusprendziau toliau nebeit, stengsiuos pati baigt ta knyga, o kai busiu norgei ir kai atsiras galimybe, eisiu ten, ten ben norvegiskai desto ir kalba girdi ir viskas sparciau yra
Papildyta:
man atrodo,kad jie taip daro del kursu kainos, nes siaip nemazai ima, vos ne tokia pati kaip norgej, o cia padalijo ta A1 viena per puse ir vsio, kitiems uztenka ir tiek g.gif
daba jungsiuos prie jusu, tik reik ziurent, nuo kur jau nebesuprantu biggrin.gif
tikiuos priimsit 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai Pa vei knyga yra dalijama į du kursus, tik kas kaip juos vadina. Tai ir gaunasi A1 ir A2 visa knyga. Jūs baigėt A1 tuomet smile.gif O kiekviena mokykla savaip užvadina. Aš baigiau A1.1 kursą, po to kitoj mokykloj A2 pradėjau biggrin.gif
O kiek kursai kainuoja Klaipėdoje? Nes Norvegijoje tikrai brangiau išeina, aš už kursą 3700 kr sumokėjau, jį sudaro 42 ak.val.

QUOTE(rikis2 @ 2013 02 01, 16:38)
kiek ziuriu, kad visos cia klp taip, is pa vei, teisejom niva1, kas eis toliau ta A1, tai is tos pacios knygos niva2, va taip cia. kaip suprantu tos mokyklos padalija per puse ta lygi, nes po 40 val gaunas.kiek suprantu isejau puse pradziamokslio biggrin.gif  nusprendziau toliau nebeit, stengsiuos pati baigt ta knyga, o kai busiu norgei ir kai atsiras galimybe, eisiu ten, ten ben norvegiskai desto ir kalba girdi ir viskas sparciau yra
Papildyta:
man atrodo,kad jie taip daro del kursu kainos, nes siaip nemazai ima, vos ne tokia pati kaip norgej, o cia padalijo ta A1 viena per puse ir vsio, kitiems uztenka ir tiek g.gif
daba jungsiuos prie jusu, tik reik ziurent, nuo kur jau nebesuprantu biggrin.gif
tikiuos priimsit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dynamite @ 2013 02 01, 16:45)
Dažniausiai Pa vei knyga yra dalijama į du kursus, tik kas kaip juos vadina. Tai ir gaunasi A1 ir A2 visa knyga. Jūs baigėt A1 tuomet  smile.gif O kiekviena mokykla savaip užvadina. Aš baigiau A1.1 kursą, po to kitoj mokykloj A2 pradėjau biggrin.gif
O kiek kursai kainuoja Klaipėdoje? Nes Norvegijoje tikrai brangiau išeina, aš už kursą 3700 kr sumokėjau, jį sudaro 42 ak.val.

na aisku.man uz 40val kainavo 700lt, va pazystami eina noregj, gaunas virs 70 val, tai mokejo beveik 4000kr (tiksliai nezinau). idomiai su tais lygiais
Atsakyti
Sveikos,
o gal kur nors yra ir på vei pirmos knygos arbeidsbok atsakymai? buciau labai dekinga. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juvijo: 06 vasario 2013 - 15:23
mano drauge mokesi Kaune pirma norvegu kalbos lygi ir tas lygis buvo tik 5 pamokos is pa vei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juvijo @ 2013 02 06, 16:22)
Sveikos,
o gal kur nors yra ir på vei pirmos knygos arbeidsbok atsakymai? buciau labai dekinga.  4u.gif

jeigu dar reikia, parasykit man i az savo emaila, atsiusiu smile.gif su manimi atsakymais pasidalino dynamite, tikiuos nesupyks jei pasidalinsiu ir as ax.gif

beje gal kas nors turit på vei pirmos knygos audio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzez @ 2013 02 06, 21:33)
mano drauge mokesi Kaune pirma norvegu kalbos lygi ir tas lygis buvo tik 5 pamokos is pa vei  ax.gif
Papildyta:

jeigu dar reikia, parasykit man i az savo emaila, atsiusiu smile.gif su manimi atsakymais pasidalino dynamite, tikiuos nesupyks jei pasidalinsiu ir as  ax.gif

beje gal kas nors turit på vei pirmos knygos audio? smile.gif

butent vadovelio audio domina ar uzduociu knygos? siaip turiu viska, galesiu atsiusti per skype smile.gif
o del 5 temu is På vei, tai cia puse pirmo lygio tik, tada tikrai nesaziningai daro, ypac jeigu kaina irgi nemaza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 06 vasario 2013 - 22:53
as ir noreciau atsakymu pa vei 1 ir 2 lygio, nors pirma baigiau, bet ziuriu yra nemazai pratimu nedarytu, tai pasikartociau tuo paciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2013 02 06, 23:52)
butent vadovelio audio domina ar uzduociu knygos? siaip turiu viska, galesiu atsiusti per skype smile.gif
o del 5 temu is På vei, tai cia puse pirmo lygio tik, tada tikrai nesaziningai daro, ypac jeigu kaina irgi nemaza

taip, labai nesaziningai, ypac kad raso kaip ir visur "kursai pradedantiesiems", as ir isivaizdavau, kad baigsim pati zemiausia pradini kursa, o ne puse jo. Tuo labiau, kad niekas net neinformuoja apie tai, o ir kam informuot, jeigu tokie pinigai.. graudu...

egluzez parasiau savo emaila. labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
Norvegijoje tas pats, ejau i valstybine istaiga, mokejau 5000 kr, mokiausi 2men su puse, mokemes 2 val. penkias dienas i savaite, o praejom tik 4 temas. As ten miegojau, man absurdas moket tokius pinigus uz tiek kiek mokina, sneka amzinai ta pati per ta pati. Gal tik man taip nepasiseke.
Atsakyti