QUOTE(Talia @ 2014 10 16, 20:30)
Sveiki, aš taip pat esu pradinuke
mokausi savarankiskai. Dar 2013 metu pradzioj google pagalba radau cia Artemides idetas uzduotis, bet tik pacios pradzios. Susikonspektavau tada 10 temu su uzduotim. Pasimokiau tik 5 temas ir nustojau. Isvaziavau i Norge padirbet. Bet ten kalbos nereikejo. Dabar vel nusprendziau pratest mokymasi, nes jau tada supratau, kad si kalba nera sunki ir as jai gana imli
siandien vel atsiverciau sias temas, ogi ziuriu ju yra zymiai daugiau, pazengusiu daug..pati Artemide jau ismokusi kalba
labai dziaugiuosi! Tai ikvepia pasistengti
Artemide, pradejai nuo 2008 metu..kiek uztrukai kai jau pajutai ismokusi? Ar intensyviai mokeisi?
as dabar kimbu toliau mokintis. Esu Lietuvoj. Bet pabuvus Norvegijoj lb noriu ten grizti.gamta labai pakerejo ir traukia. Todel ieskosiu budu vel ten išvaziuoti. Tad kalba nepamaišys, ypac kai ji man patinka
Pajutau, kad neuztenka vien mokytis - truksta kalbejimo..pati su savim juk nesikalbesiu, o nebandant kal et gali but sunkiau isisamonint
) jus cia daug pridiskutave..visko nepriskaitysi..gal patartumete, kokiu budu pacios bendraujate..ar klausot kalbos?
Sveika
Negaliu pasakyti per kiek laiko ismokau, nes is pradziu mokiausi, o po to, kaip sakau, is gyvenimo mokiausi
siaip, pastoviai gyvenom uzkampiuose, tad neturejau progos kalbeti. Pirma karta teko kalbeti 2011 metu sausio men
bet ir susikalbejau iskarto. Iki to laiko viskas pas mane vyko rastu
O pradzioje klausiausi audio is vadovelio, kartojau paskui juos...