Laba diena, artemide23.
Gal turite ir galėtumėte "Pa vei" vadovėlį atsiųsti? Taip pat domina "Norwegian in 10 minutes a day".
Ačiū labai.
QUOTE(danguolecka.buk @ 2013 12 28, 16:15)
Laba diena, artemide23.
Gal turite ir galėtumėte "Pa vei" vadovėlį atsiųsti? Taip pat domina "Norwegian in 10 minutes a day".
Ačiū labai.
Ačiū labai.
Laba parasykit man AZ savo skype varda. Atsiprasau, kad tik dabar atrasiau, bet kaip tik 27 diena susilaukiau sunaus, tai tik dabar po truputi griztu i eteri
QUOTE(artemide23 @ 2014 01 03, 18:13)
Laba parasykit man AZ savo skype varda. Atsiprasau, kad tik dabar atrasiau, bet kaip tik 27 diena susilaukiau sunaus, tai tik dabar po truputi griztu i eteri
Sveikinu
QUOTE(overlook @ 2013 12 27, 16:20)
Na ir numirusi ši tema
visos itensyviai mokosi tai ner kada kalbet
Hvilken kvinne ir hvilket hus.
čia kažkokia taisyklė ar tiesiog du klausiamieji žodžiai reiškiantys tą patį, kaip kun ir bare?
čia kažkokia taisyklė ar tiesiog du klausiamieji žodžiai reiškiantys tą patį, kaip kun ir bare?
QUOTE(overlook @ 2014 01 07, 20:45)
Hvilken kvinne ir hvilket hus.
hvilken - kuris, kuri
hvilket - kuris (niekatrosios gimines)
hvilke - kurie, kurios
hvilken kvinne - kuri moteris
hvilken avis - kuris laikrastis
hvilket hus - kuris namas (tik norvegu kalboje niekatrosios gimines)
hvilke bøker - kurios knygos
Dar cia apie tai rasiau
QUOTE(Liginta @ 2014 01 13, 17:55)
Sveikos noriu oradeti mokytis norvegu kalbos savarankiskai, gal kas turite Pa vei knygos atsakymus? ir galetu atsiusti viska kas butu naudinga mokinantis pradziai?
laba
parasyk mano savo skype i AZ
QUOTE(Liginta @ 2014 01 16, 23:42)
Gal galite trumpai nupasakoti apie Pa vei vadoveliu specifika mokymosi pirma vadovelio uzduotys paskui pratybu ar kaip?
Galiu tik pasakyti, kaip as mokiausi
Visu pirma: Pirmoji tema prasideda nuo 12 puslapio.
Is pradziu emiau i rankas vadoveli, skaiciau tekstus, verciausi zodzius, vel skaiciau. Tada skaiciau ir kartu klausiausi to teksto igarsinimo. Tada nagrinejau gramatika. Ir tik tada emiau i rankas pratybu sasiuvini.
Hei hei
Hvordan går det?
Sveikos merginos.
Lendu į Jūsų temutę su klausimu. Lankau norvegų kalbos kursus, esu pačioje Norvegijoje. Noriu savarankiškai namuose pasimokyti iš "Nøkler til Norge". Deja, knygų kainos čia kosminės. Knygą šiaip ne taip atkasiau internete, tačiau pratybų nerandu. Gal kuri turite pdf/skenuotą versiją? Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt
God helg og lykke til
Hvordan går det?
Sveikos merginos.
Lendu į Jūsų temutę su klausimu. Lankau norvegų kalbos kursus, esu pačioje Norvegijoje. Noriu savarankiškai namuose pasimokyti iš "Nøkler til Norge". Deja, knygų kainos čia kosminės. Knygą šiaip ne taip atkasiau internete, tačiau pratybų nerandu. Gal kuri turite pdf/skenuotą versiją? Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt
God helg og lykke til