Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai V

Labas

As ir esu naujoke, dar tik pradedu mokintis 4u.gif
Atsakyti
Smagu, na ir nuo ko pradedi? smile.gif Aš bandau nuorodas iš 1 temos. Panašu, kad lengva nebus..
Atsakyti
Sveikos smile.gif

visos nuorodos kaip pagalbine medziaga, reiketu uz pagrinda paimti koki nors vadoveli smile.gif
Atsakyti
As pradejau nuo sios knygos På vei. Dar turiu knyga 'Norvegu kalbos praktinis mokymosi kursas', bet ji man zymiai sudetingesne.
Atsakyti
QUOTE(kristttukas @ 2013 11 27, 15:12)
As pradejau nuo sios knygos På vei. Dar turiu knyga 'Norvegu kalbos praktinis mokymosi kursas', bet ji man zymiai sudetingesne.

Taip, lietuviska sunkesne, pritariu smile.gif Man På vei buvo pats tas smile.gif Tik svarbiausia audio tureti
Atsakyti
Man patiko knyga Ny i Norge bet pasilikau prie På vei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristttukas @ 2013 11 27, 15:45)
Man patiko knyga  Ny i Norge bet pasilikau prie På vei smile.gif

smile.gif
Atsakyti
Gal turite Pa vei pratybas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 11 27, 19:39)
Gal turite Pa vei pratybas? smile.gif

turim smile.gif
Atsakyti
Labuka,

Atsiprasau,kad taip isiterpiau,bet gal kazkas turite ir galetumete atsiusti Stein pa stein arbeidsbok atsakymu knygele? buciau laaabai dekinga... ak sunki ta Norvegu kalba...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglayte: 07 gruodžio 2013 - 23:30
Man labai patinka svetainė memrise.com , ten galima mokytis įvarių kalbų. Pradėjau begginer Norwegian ir daug linksmiau, ir įdomiau mokytis nei iš vadovėlio, o dar ir tarimą daugumoje kursų ne tik rašo, bet ir įgarsina smile.gif Vienintelis minusas - viskas anglų kalba ir kai visus žodžius verčia į anglų kalba sunkoka, na pavyzdžiui paprašo išversti į norvegų kalbą anglišką I'm travelling with mother and Dina , tada rašai Jeg reiser sammen med mamma og Dina (tikiuosi teisingai) , lietuviškai jau verstųsi kaip ir pažodžiui: Aš keliauju kartu su mama ir Dina. Tai va, lietuviškai atsimeni, bet pamatai angliškai ir kartais pamirštu tą med ar kokį kitą žodį... Va čia taip tricky, bet nieko, kartu ugdai kelias kalbas biggrin.gif

O apskritai med verčiasi kaip with/su, bet jis ir kaip prielinksnis ar kas eina? 4u.gif

P.S. nežinau ar niekas nebus įkėlęs: nereali medžiaga besimokanties http://www.ntnu.edu/learnnow/info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 16 gruodžio 2013 - 21:00
Na ir numirusi ši tema doh.gif
Atsakyti