Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai V

QUOTE(mettta @ 2013 09 08, 14:08)
Sveiki, gal kada bus renkama grupe per skype mokytis norvegų k.?
Gal galėtumėte ir Pa vei vadovėlį atsiųsti?

laba smile.gif

parasyk man savo skype i AZ, atsiusiu vadoveli
Atsakyti
Sveikos! Nežinau,ar vietoje rašau,bet neradau kitur tokios skilties,bet gal kas žinote,kas galėtų pamokyti norvegų kalbos Vilniuje individualiai? Esu jau pažengusi.Dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
buciau labai dekinga jei kuri galetu pasidalinti knygute " Norwegian in 10 minutes a day" .
Aciu is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juka4 @ 2013 10 07, 23:28)
Sveikos,
buciau labai dekinga jei kuri galetu pasidalinti knygute " Norwegian in 10 minutes a day" .
Aciu is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba, galiu atsiusti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cmini @ 2013 09 19, 15:15)
Sveikos! Nežinau,ar vietoje rašau,bet neradau kitur tokios skilties,bet gal kas žinote,kas galėtų pamokyti norvegų kalbos Vilniuje individualiai? Esu jau pažengusi.Dėkoju už atsakymus  smile.gif

pabandyk per skelbiu.lt pasiziureti, ten atrodo yra skelbimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2013 10 07, 23:37)
Laba, galiu atsiusti smile.gif

Parasiau tau AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif Mokausi norvegų kalbą savarankiškai apie pusę metų. Naudojuosi interneto nemokamom pamokėlė, žodynu, Colloquial Norwegian. Tikiuosi čia pasisemti daugiau įkvėpimo wink.gif Pasidariau online Level Test, rodo A2 lygį, bet manau kad 6nekamoji kalba tiek aukštai nesiektų.. Gal darote kartais kokius susitikimus, įkvėpimui vienai iš kitos pasisemti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuogė. @ 2013 10 17, 14:32)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų  4u.gif Mokausi norvegų kalbą savarankiškai apie pusę metų. Naudojuosi interneto nemokamom pamokėlė, žodynu, Colloquial Norwegian. Tikiuosi čia pasisemti daugiau įkvėpimo wink.gif Pasidariau online Level Test, rodo A2 lygį, bet manau kad 6nekamoji kalba tiek aukštai nesiektų.. Gal darote kartais kokius susitikimus, įkvėpimui vienai iš kitos pasisemti?  smile.gif

Laba smile.gif Sveika prisijungus smile.gif
Pas mane irgi is pradziu buvo norvegu kalba rastu, o tik po to, kai turejau galimybe bendrauti su norvegais tobulinau kalba zodziu smile.gif
Su susitikimais gan sunku, nes visi ismetyti, kas LT kas NO smile.gif siaip gali parasyti kokiame mieste esi, gal kas atsilieptu smile.gif Vienas variantas daryti susitikimus per skype, zodziu. Susigalvoti tema, kuria kalbetumete novegiskai ir taip po truputi tobuleti. O jeigu yra galimybe gyvai susitikti, tai aisku dar geriau smile.gif
Cia va, jeigu isibegetu foumas, galima susiburti i grupeles, kad ir ta Språk-kafe paemus.

Atsakyti
Sveikos, gal kas mokotes is Norvegu24?Galima butu pirkti keliese, butu pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Rasotasrytas @ 2013 10 21, 17:56)
Sveikos, gal kas mokotes is Norvegu24?Galima butu pirkti keliese, butu pigiau...

Mane taip pat domina Norvegu24 . Gal kas mokotes?

Gal kas turit På vei pratybu atsakymus? Buciau labai dekinga jei atsiustumete i jurzuk25@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurfyte2: 30 spalio 2013 - 20:40
Sveikos 4u.gif

man reikia pagalbos iš tų, kurios jau visai neblogai įkirtę norvegų kalbą. Reikia išversti nedidelį tekstuką susijusį su valymo paslaugomis 4u.gif Skolinga neliksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietukas @ 2013 11 10, 14:24)
Sveikos  4u.gif

man reikia pagalbos iš tų, kurios jau visai neblogai įkirtę norvegų kalbą. Reikia išversti nedidelį tekstuką susijusį su valymo paslaugomis  4u.gif  Skolinga neliksiu rolleyes.gif

parasyk man AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nusprendžiau ir aš pabandyti mokytis norvegiškai smile.gif Kažin yra dar naujokių? Ar visos pažengusios jau čia.. smile.gif
Atsakyti