Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai V

QUOTE(dianita @ 2013 04 18, 08:56)
labutis, tai pirmas uzsiemimas pirmam lygiui jau rytoj vakare butu?  ax.gif

taip smile.gif
Atsakyti
artemide23, ar vykdot norvegų kalbos pamokas rytais?
Atsakyti
pamirsau vakar apie pamoka sad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 04 20, 08:28)
artemide23, ar vykdot norvegų kalbos pamokas rytais?

Laba, deja rytais ne, nes dirbu. siaip vakarais visada mokau, veliausiai pamokos gali buti 21 val norvegijos laiku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2013 04 20, 11:45)
pamirsau vakar apie pamoka sad.gif g.gif

Daug nepraleidai, tik nusprendeme laika 20:00 val norvegijos laiku ir siaip aptarem pamokas truputi smile.gif
Pradesime nuo ateinancio antradienio smile.gif
Atsakyti
ar greitu laiku bus renkamos naujos grupes? mane domintu butent vasaros laikotarpis, nes mokykla, kur einu i kursus uzsidaro vasarai unsure.gif kadangi kursuoju LT-NO, tai retai nueinu i pamokas, bet noreciau spali bandyt norsk prove2 lygi laikyti g.gif kai bunu NO, i mokykla einu 2k per savaite po 3 val g.gif tai man reiktu nezinau i kokia grupe, bet noreciau nuo birzelio galo iki rugpjucio galo pasimokyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2013 05 23, 19:16)
ar greitu laiku bus renkamos naujos grupes? mane domintu butent vasaros laikotarpis, nes mokykla, kur einu i kursus uzsidaro vasarai  unsure.gif  kadangi kursuoju LT-NO, tai retai nueinu i pamokas, bet noreciau spali bandyt norsk prove2 lygi laikyti  g.gif kai bunu NO, i mokykla einu 2k per savaite po 3 val  g.gif  tai man reiktu nezinau i kokia grupe, bet noreciau nuo birzelio galo iki rugpjucio galo pasimokyti  g.gif

Laba, pas mane irgi atostogos vasara, kaip tik nuo birzelio galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2013 05 24, 09:02)
Laba, pas mane irgi atostogos vasara, kaip tik nuo birzelio galo smile.gif

na va kaip gaila... teks paciai griebtis mokslu savarankiskai smile.gif
Atsakyti
Sveikos studentes tongue.gif
Artemide ,ar kuri kita panele ,gal turit ta knygute Norwegian in 10 minutes a day ? Kazkada berods Artemide buvo davus,bet as istryniau ,nes nusprendziau viska moku blink.gif ,bet pasirodo ,kad kai ka noreciau mintinai ismokti ..plyzzzzz!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2013 06 04, 09:44)
Sveikos studentes  tongue.gif
Artemide ,ar kuri kita panele ,gal turit  ta knygute Norwegian in 10 minutes a day ? Kazkada berods Artemide buvo davus,bet as istryniau ,nes nusprendziau viska moku  blink.gif ,bet pasirodo ,kad kai ka noreciau mintinai ismokti ..plyzzzzz!!!!!!

Atrodo dar turiu, reikia pasiziureti smile.gif

Jap, turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 04 birželio 2013 - 14:50
QUOTE(artemide23 @ 2013 06 04, 15:49)
Atrodo dar turiu, reikia pasiziureti smile.gif

Jap, turiu

OOoooo aciu thumbup.gif ,parasiau i Az
Atsakyti
Sveikutes ,

Visai atsitiktinai uzklydau i si foruma, nes planuoju rugpjuti kelti sparnus i NO. Butinai turiu ismokti kalba nes noreciau ten ir isitvirtinit smile.gif

Manau pradeti nuo paciu pradziu nors norvegiskai skaitydama suprantu ka ten raso ( Mokiu Danu siek tiek) bet tarimas man visikai svetimas as netgi skaitau su danisku akcentu . .. wink.gif

todel prasau patarimo,kadangi kursams nebeturiu laiko, tai uzsiimsiu tuo savarankiskai ... galvojau pirktis Norvegų kalbos praktinis mokymosi kursas
bet perskaiciusi forume kad jus mokotes is Pa vej vadovelio sakau gal vis delto verta pastaraji isigyti?? Gal zinote kur ?

Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(child @ 2013 06 04, 17:56)
Sveikutes ,

Visai atsitiktinai uzklydau i si foruma, nes planuoju rugpjuti kelti sparnus i NO. Butinai turiu ismokti kalba nes noreciau ten ir isitvirtinit smile.gif

Manau pradeti nuo paciu pradziu nors norvegiskai skaitydama suprantu ka ten raso ( Mokiu Danu siek tiek) bet tarimas man visikai svetimas as netgi skaitau su danisku akcentu . .. wink.gif

todel prasau patarimo,kadangi kursams nebeturiu laiko, tai uzsiimsiu tuo savarankiskai ... galvojau pirktis Norvegų kalbos praktinis mokymosi kursas
bet perskaiciusi forume kad jus mokotes is Pa vej vadovelio sakau gal vis delto verta pastaraji isigyti?? Gal zinote kur ?

Aciu is anksto

Laba smile.gif
Del tarimo, puslapiukas
O del vadovelio, dabar yra isleista jau nauja versija, bet jeigu tinka sena, galesiu atsiusti per skype visa rinkinuka smile.gif
Atsakyti