Gal jau zinote ar susirinks A2 lygio grupe?
Sveikos, merginos
prieš gerą savaitę pradėjau savarankiškai mokytis norvegų kalbos. Mokausi iš På vei vadovėlio ir jau pasiekiau ketvirtą temą. Kol kas viskas atrodo gana nesudėtingai
Ką tik sužinojau apie tokį dalyką kaip På vei; norsk-litauisk ordliste. Norėjau paklausi, gal kuri netyčia turite PDF variantą ar bent žinote iš kur galėčiau šį žodynėlį parsisiųsti?
Būčiau labai dėkinga už informaciją.
prieš gerą savaitę pradėjau savarankiškai mokytis norvegų kalbos. Mokausi iš På vei vadovėlio ir jau pasiekiau ketvirtą temą. Kol kas viskas atrodo gana nesudėtingai
Ką tik sužinojau apie tokį dalyką kaip På vei; norsk-litauisk ordliste. Norėjau paklausi, gal kuri netyčia turite PDF variantą ar bent žinote iš kur galėčiau šį žodynėlį parsisiųsti?
QUOTE(glamourrr @ 2013 04 14, 14:41)
Gal jau zinote ar susirinks A2 lygio grupe?
Deje, vis delto si karta nesusirinko. Dabar rinksiu tik po vasaros
QUOTE(Skaidula @ 2013 04 14, 16:26)
Sveikos, merginos
Turiu tik russisk-litauisk ordliste
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 14, 19:31)
Russisk-litauisk ar norsk-russisk?
QUOTE(Skaidula @ 2013 04 14, 17:35)
Russisk-litauisk ar norsk-russisk?
norsk-russisk
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 14, 20:06)
norsk-russisk
Taip ir pamaniau Kadangi man jokio skirtumo ar lietuvių ar anglų ar rusų kalba skaityt, tai gal galėtum pasidalinti?
QUOTE(Skaidula @ 2013 04 14, 18:33)
Taip ir pamaniau Kadangi man jokio skirtumo ar lietuvių ar anglų ar rusų kalba skaityt, tai gal galėtum pasidalinti?
galiu, negaila uzima 55 MB, todel pastu neiseis atsiusti, tik per skype
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 14, 21:39)
Tai šaunu, mano skype krestootia. Ačiū Tau labai
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 14, 22:39)
jeigu naudojate gmail.com pasta, iseina siusti didelius failus. failus idedate i google diska ir siunciant laiska prikabinate sekmes.
QUOTE(MamaT @ 2013 04 17, 21:41)
Labas.Noreciau ir as pasimokyti kalbos,gal dar liko vietos
Grupeje dar yra si karta zmoniu nedaug. jeigu domina, parasykit savo skype man i AZ
Nes penktadieni noriu pirma karta suburti visus, 20:30 val norvegijos laiku
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 18, 00:41)
Grupeje dar yra si karta zmoniu nedaug. jeigu domina, parasykit savo skype man i AZ
labutis, tai pirmas uzsiemimas pirmam lygiui jau rytoj vakare butu?