Įkraunama...
Įkraunama...

Mokinamės Norvegų kalbą savarankiškai V

QUOTE(escada* @ 2013 03 26, 14:12)
ne tikrai mananu neblogi,tik ejau ten kur norvegiskai mokina,pradzia dar dar nesunku buvo,bet toliau,nieko negaledavau suprasti ka aiskina mokytojas,todel ir nutraukiau,,neverta sedeti jei nieko nesupranti:(

aisku smile.gif mano viena pazistama irgi del sios priezasties nutrauke smile.gif
Atsakyti
God påske! smile.gif
Atsakyti
https://www.facebook.com/SnakkNorsk naujas puslapiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 02, 23:46)

Sveikos merginos, noreciau ir as mokytis Norvegu su jumis, esu praejusi A1 lygi, reiketu A2 pradeti, tai jei susirinks grupe ir mane itraukite, noreciau kuo greiciau:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovull @ 2013 04 03, 10:00)
Sveikos merginos, noreciau ir as mokytis Norvegu su jumis, esu praejusi A1 lygi, reiketu A2 pradeti, tai jei susirinks grupe ir mane itraukite, noreciau kuo greiciau:) 4u.gif

smile.gif

Jeigu dar butu norinciu A2 pradeti, rasykit.
Ir rasykit jeigu kas nori A1 lygio.

Pamokos vyktu vakarais, du kartus per savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2013 01 06, 21:58)
Kolkas dar niekas naujas nesiprase i grupe. Dar palauksiu kokia savaite, nes man jau reikia daryti tvarkarasti, asmenines laukia jau smile.gif
Jeigu nebus dabar, tai po 2-3 menesiu vel bandysiu rinkti smile.gif

As noreciau i pirma lygi, t.y. pradeti nuo visisko nulio. Kur pamokos vyktu?Kuriam mikrorajone?
Atsakyti
QUOTE(Rasotasrytas @ 2013 04 05, 09:39)
As noreciau i pirma lygi, t.y. pradeti nuo visisko nulio. Kur pamokos vyktu?Kuriam mikrorajone?

Internete, per skype smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2013 04 05, 19:56)
Internete, per skype smile.gif

Na pabandyciau.
Atsakyti
QUOTE(Rasotasrytas @ 2013 04 06, 12:33)
Na pabandyciau.

Gerai, jeigu susirinks pranesiu.

Viena panele pradejo mokinti norvegu kalbos, kol pradedancioji uz visa 1 lygio, individualiu uzsiemimu, ima 700 kr, jeigu kas noretu, rasykit man, duosiu kontaktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 06 balandžio 2013 - 21:36
Sveikutes smile.gif Jungiuos prie jusu smile.gif Noreciau uzsirasyti i A1 lygio kursus 4u.gif Beje, gal kuri noretu susideti ir isigyti pamoku paketa norvegu24.lt puslapyje? smile.gif Visas pamoku paketas kainuoja 255lt. Nesu tikra ar cia gera mintis, bet ,pamaniau, pasiulysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metaxxxa: 06 balandžio 2013 - 23:10
user posted image
Dar karta noriu priminti apie, kursu per Skype, salygas smile.gif nes gal ne visi mate. Kaina 500 kr (veliau jau bus 700 kr) uz visa lygi (ar tai A1, ar A2). Mokau is vadovelio Pa vei. Viskas rastu, tokiu budu susirasinejimas ir gramatikos aiskinimas su namu darbu tikrinimu lieka istorijoje, todel jeigu del kokios nors priezasties zmogus negalejo dalyvauti pamokoje, veliau, patogiu laiku, galima bus viska pasitikrinti. Vadoveli siunciu, kartu su audio, todel skaitant tekstus ir klausantis tu tekstu irasymus, galima mokintis kalbeti ir lavinti klausa.
Dvi pirmos pamokos nemokamos, kuriu metu galima apsispresti ar tinka toks budas, ar ne. smile.gif

Siaip beveik garantuota, kad A1 lygio grupe susirinko, tiksliai zinosiu savaites gale. Todel jeigu dar kas nori, rasykit, turit 5 dienas. user posted image

Su visais. kas norejo patekti i grupe, susisieksiu ateinancia savaite smile.gif

Deja, A2 lygio grupe, nesusirinko. Dabar jau tik po vasaros atostogu rinksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 07 balandžio 2013 - 21:57
Na va, parasiau, kad A2 grupe nesusirinkto, tai atsirado dar zmoniu, gal vis delto ir bus. savaites gale tiksliai zinosiu ir pranesiu.
Atsakyti