Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(vaidute2006 @ 2013 02 22, 12:25)
Labas 4u.gif  mane irgi gundo tas naujasis balzamas veidui. Jis nera panasus i solutions atspalvi suteikianti veido krema? 4u.gif aciu

Tikrai nepanasus i Solutions krema ax.gif BB panasus i makiazo pagrinda (tik skystesnis)
Atsakyti
Atkeliu savo klausimą, gal liko nepastebėtas blush2.gif
meskute, gal jūs žinote? mirksiukas.gif g.gif
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 13, 16:11)
o man įdomūs atsiliepimai apie planet spa paakių želė bei gaivinančią kaukę iš 3katalogo  unsure.gif jei kur jau apie tai kalbėjot, parodykit nuorodą, prašau  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 22, 14:46)
Atkeliu savo klausimą, gal liko nepastebėtas  blush2.gif
meskute, gal jūs žinote?  mirksiukas.gif  g.gif

paklausinejau merginu, kurios pirko ir vakare parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mielosios 4u.gif aš atbėgau su klausimėliu ne visai apie kosmetiką,bet gal kuri galėsit padėti...
Mini kataloge yra laikrodis Ryan, -gal kuri užsakinėjot? įdomu,ar jis mėlynas ar juodas (nes nete ir juodą radau tokiu pat pavadinimu,o ir aprašyme paminėtas juodas metalas... ax.gif )
Atsakyti
zodziu ANEW paakiu kremuko negaliu naudoti, mano per jautri paakiu oda verysad.gif per daug persti. grazinsiu.
Atsakyti
Mane irgi labai domina atsiliepimai apie planet spa akiu zele su ikrais. Labai jau kaina viliojanti:)
Atsakyti
QUOTE(meskute13 @ 2013 02 22, 13:59)
paklausinejau merginu, kurios pirko ir vakare parasysiu  4u.gif

kokie atgarsiai? mirksiukas.gif blush2.gif
išduokite paslaptį, gal kokių smagių akcijų/naujienų bus naujame katalogėlyje?4u.gif g.gif turiu galimybę pažiūrėti tik internete, tai dar nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 26, 16:55)
kokie atgarsiai?  mirksiukas.gif  blush2.gif
išduokite paslaptį, gal kokių smagių akcijų/naujienų bus naujame katalogėlyje?4u.gif  g.gif  turiu galimybę pažiūrėti tik internete, tai dar nėra  mirksiukas.gif

apklausiau, tik dabar prisedau, taigi naudojo nuo 23 iki 58 metu moterys, nepatenkinta tik viena liko, bet ne gaminiu, o del to kad sunkiai jai pavyksta tepti, nes patepa prie pat akies, tai paskui aki persti, bet po keliu kartu igudo 4u.gif man paciai tai patiko, gyvesni paakiai atrodo, gerai susigeria thumbup.gif thumbup.gif

4 katalogo pagrindine naujiena anew vitale serija, ir akcija planet spa kaklo ir krutines serumo su alyvuogiu aliejumi.

idomus kvapas nauju pur blanca elegancy, radau pakvepinta psl 4 kataloge, o kaina tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute13: 26 vasario 2013 - 19:13
Surizikavau ir užsisakiau rankinę su grandinele, jau buvau pasisakiusi šioje temoje, kad avone būną ir gerų ir prastų tašių (bent man taip yra buvę) ax.gif Tai ši tašytė man labai patiko, tokia "smulkutė", bet vajej kiek jau gavau komplimentų dėl jos wub.gif

Kažkas klausėt apie paakių kremą su juodaisiais ikrais blush2.gif Man patinka, toks lengvas, neblogai drėkina, aišku galėtų ir geriau. Su juo tepu ir vokus, tai šis man labiau patinka nei anew paakių želė, nes pastaroji labai apsunkina vokus ir nemalonus jausmas užsitepus smile.gif

Dar įsigijau savo n-ąjį plaukų galiukų serumą( su žaliu kamšteliu) thumbup.gif

Na ir man labai malonus siurprizas buvo kai išmėginau supershok mėlyną akių kontūrų pieštuką, minkštas, kaip aš įpratusi prie kietų, tai šis buvo stebuklas biggrin.gif Ilgai išsilaiko ir ryškiai brėžiasi smile.gif

Išmėginau keletą mėginėlių to naujo kremuko nuo 25metų, tai žinokit patiko, galvoju įsigyti pilną pakuotę, nors aš truputį jaunesnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 27, 22:31)
Surizikavau ir užsisakiau rankinę su grandinele, jau buvau pasisakiusi šioje temoje, kad avone būną ir gerų ir prastų tašių (bent man taip yra buvę) ax.gif  Tai ši tašytė man labai patiko, tokia "smulkutė", bet vajej kiek jau gavau komplimentų dėl jos  wub.gif

Kuri čia rankinė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 02 27, 21:58)
Kuri čia rankinė? smile.gif

Rankine MEGAN 3 kataloge ja galite pamatyti psl 7, o 4 jos nera.
Atsakyti
QUOTE(meskute13 @ 2013 02 27, 22:15)
Rankine MEGAN 3 kataloge ja galite pamatyti psl 7, o 4 jos nera.

grazi smile.gif
Atsakyti