Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Luti @ 2013 02 18, 11:40)
nekokia ta Avon kosmetika man, na bet uz tokia savikaina ko noret smile.gif

Jei nekokia, tai ko tema skaitot? Skaitykit, kur tokia biggrin.gif
Papildyta:
Na mano oda misri. Visada BB tepu ant drekinamojo kremo (aisku, palaukiu, kol susigeria). Atspalvis - NUDE - manau tinka daugumai. Jei noriu labiau pamaskuoti, ar darausi vakarini makiaza - tepu pudra ant virsaus, tokiu atveju man BB atstoja makiazo pagrinda. Neberia, poru nekemsa. Isvada - daug tu BB dabar, o as nemegstu kartoti produktu, tad kai baigsis bandysiu kazka naujo. Bet kokiu atveju Avon BB nepalyginamai geresnis su maybelline BB, kurio tik puse sunaudojau ir pasilikau ateiciai (vargu, ar dar prie jo sugrisiu, bet..) smile.gif
Atsakyti
O kaip dėl tų mėginėlių? Visos krempudros juos tuei ir juos taip paprasta gauti, tik paprasiu? Jie mokomi ar ne? Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 02 18, 22:07)
Jei nekokia, tai ko tema skaitot? Skaitykit, kur tokia  biggrin.gif
Papildyta:
Na mano oda misri. Visada BB tepu ant drekinamojo kremo (aisku, palaukiu, kol susigeria). Atspalvis - NUDE - manau tinka daugumai. Jei noriu labiau pamaskuoti, ar darausi vakarini makiaza - tepu pudra ant virsaus, tokiu atveju man BB atstoja makiazo pagrinda. Neberia, poru nekemsa. Isvada - daug tu BB dabar, o as nemegstu kartoti produktu, tad kai baigsis bandysiu kazka naujo. Bet kokiu atveju Avon BB nepalyginamai geresnis su maybelline BB, kurio tik puse sunaudojau ir pasilikau ateiciai (vargu, ar dar prie jo sugrisiu, bet..) smile.gif

o ko jus puolat? zmogus issake savo nuomone,cia ne konsultanciu tema o vartotoju ka nori zmogus ta issako unsure.gif

atleiskit tai naujove visiska kaip cia taip greit nusprendet kad jis geriausias?

beje aciu meskutei uz ispudziu pasidalijima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ackarike @ 2013 02 18, 22:40)
O kaip dėl tų mėginėlių? Visos krempudros juos tuei ir juos taip paprasta gauti, tik paprasiu? Jie mokomi ar ne? Ačiū, kas atsakys  4u.gif

cia jau nuo konsultantes priklauso kiek ji investuoja i savo"darba".seip turetu but pirkti pas konsultante paklauskit gal ji gali uzsakyt g.gif ax.gif
Atsakyti
Kas nusprende, kad geriausias? blink.gif as naudoju jau gal 3 savaites, man pakanka, kad ivertinciau. Kadangi Avon uzsisakau pati, tai produktus galiu isbandyt anksciau
Atsakyti
kas del meginelio to bb kremo tai po 1lt ju galima uzsisakyt ax.gif klausiau pas savo konsultante sian
Atsakyti
QUOTE(Bute @ 2013 02 17, 21:30)
Luxe nebandžiau. Bet žinosiu, kad riebi, tai manau ir man netiks ji  schmoll.gif  Šiaip dar lengva yra ta pudrytė skirta jautriai odai (raminamasis makiažo pagrindas atrodo vadinasi). Bet kad ji nieko nemaskuoja  schmoll.gif  Beje pudra- putos man negražiai tepėsi ant odos, kadangi skruostai sausesni, tai net nepadengė jų lygiai. Gal tos putos labai gerai tinka riebiai, bet ne mišriai odai  g.gif

mano misri. g.gif man puikiai tinka.
Papildyta:
gavau nauja siuntinuka, tai mano atradimas yra Planet Spa plauku kauke su taukmedziu ir kuno kremas su triufeliais. wub.gif dieviska wub.gif
dar uzsisakiau nauja ruza ir Anew paakiu kremuka smile.gif labai grazu viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 02 20, 20:51)
mano misri.  g.gif man puikiai tinka.
Papildyta:
gavau nauja siuntinuka, tai mano atradimas yra Planet Spa plauku kauke su taukmedziu ir kuno kremas su triufeliais. wub.gif dieviska  wub.gif
dar uzsisakiau nauja ruza ir Anew paakiu kremuka  smile.gif labai grazu viskas thumbup.gif

Aš tai turėjau su triufeliais 3 pakuotes,(vieną jau sunaudota) tai man kvapas truputį per intensyvus doh.gif

Ta kaukė tai gėris wub.gif

Domins atsiliepimai apie paakių kremą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2013 02 04, 14:49)
Kokie atsiliepimai apie rankines? Ar kokybiškos?

Na rankinukų nesu pirkusi, bet va susigundžiau nusipirkti piniginę ir žiauriai nusivyliau, tai gerai, kad buvo akcija-piniginė 9,99 (tikra kaina virš 40 Lt) labai prasta kokybė+žiauri smarvė-vedinau kokį mėnesi kol prasivėdino.
Na rankinukų kokybė gal ir geresnė nei piniginių. bet nerizikuoju pirkti, bijau ir su rankinėm nusivilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriux84: 21 vasario 2013 - 13:05
Ar yra iš Avon kosmetikos kas tiktų jautriai į alergiją linkusiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Jurma @ 2013 02 21, 15:01)
Ar yra iš Avon kosmetikos kas tiktų jautriai į alergiją linkusiai odai?

yra is Solutions linijos jautriai odai sensitive kremukas, taip pat ANEW linija thumbup.gif tik reikia atsirinkti, siulyciau jums isbandyti meginikus pagal odos tipa ir amziu. tikrai atrasite savo kremuka 4u.gif

Isbandziau ANEW vitale 25/30 metu skirta kremuko meginuka, patiko, lengvai susigeria, turiu 5 meginukus, tai 5 dienas eksperimentuosiu, paskui parasysiu atsiliepimus, nes po pirmo bandymo dazniausiai tinka arba ne...
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 20, 21:29)
Aš tai turėjau su triufeliais 3 pakuotes,(vieną jau sunaudota) tai man kvapas truputį per intensyvus  doh.gif

Ta kaukė tai gėris  wub.gif

Domins atsiliepimai apie paakių kremą  4u.gif

o man kvapas dieviskas, galeciau visa diena nosi panardinus i pakuote sedet biggrin.gif
na parasysiu jei atjaunesiu. biggrin.gif tik nelabai moku as tais paakiu kremais tepliotis, pastoviai i aki prisitepu, o maniskes jautrios tai griauzia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laurriux84 @ 2013 02 21, 13:02)
Na rankinukų nesu pirkusi, bet va susigundžiau nusipirkti piniginę ir žiauriai nusivyliau, tai gerai, kad buvo akcija-piniginė 9,99 (tikra kaina virš 40 Lt) labai prasta kokybė+žiauri smarvė-vedinau kokį mėnesi kol prasivėdino.
Na rankinukų kokybė gal ir geresnė nei piniginių. bet nerizikuoju pirkti, bijau ir su rankinėm nusivilti.

as kiek turejus avon piniginiu tai super kokybe thumbup.gif dabar turiu ta raudona su sirdelemis wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif mane irgi gundo tas naujasis balzamas veidui. Jis nera panasus i solutions atspalvi suteikianti veido krema? 4u.gif aciu
Atsakyti