Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

Luxe riebi, bet ji labai gerai maskuoja, man ji analogiskai atitinka buvusia 24 k gold. Siuo metu naudoju raminamaji, tai jis toks labai lengvas ir kasdienai man jis thumbup.gif . Siandien gavau meginukus veido balzamo su atspalviu, isbandysiu ir parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti
noriu to BB Kremo bet doh.gif geda prisipazint bet neisivaizduoju koki atspalvi imt blush2.gif oda mano labai sviesi(kitoj kompanijoj pirkus esu dramblio kaulo skysta pudra. lyg nieko buvo atspalvis) seip esu raudonplauke(dabar dazyta rudaplauke) ir strazdanu turiu.aciu kas pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
nekokia ta Avon kosmetika man, na bet uz tokia savikaina ko noret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 02 18, 11:40)
nekokia ta Avon kosmetika man, na bet uz tokia savikaina ko noret smile.gif

O gal galima plačiau? Kurie produktai nepatiko ir kodėl? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 18, 11:32)
noriu to BB Kremo bet doh.gif geda prisipazint bet neisivaizduoju koki atspalvi imt blush2.gif oda mano labai sviesi(kitoj kompanijoj pirkus esu dramblio kaulo skysta pudra. lyg nieko buvo atspalvis) seip esu raudonplauke(dabar dazyta rudaplauke) ir strazdanu turiu.aciu kas pakomentuos 4u.gif

Sviesiausias atspalvis butu Ivory, einu bandyti meginuko savo veido spalva, tai pasakysiu kaip jis, pagal aprasyma radau toki jo aprasyma: itin lengvas, su vitaminu e, su minerarais, vienodina odos atspalvi, drekina oda, pastebimai masina odos paraudima, paslepia trukumus, glotnina oda, su spf15, netgi nuvalius oda atrodo graziau.
Atsakyti
Isbandziau veido balzama, ka galiu pasakyti, jis man thumbup.gif , turi truputi tokio balzamo kvapo, bet jis neintensyvus. tepasi labai lengavai ir maloniai, paslepia trukumus, paraudimus. ziuresim kaip bus iki vakaro, ar atlaikys pilnai ax.gif ir nuvalius raso kad oda atrodo graziau.. lauksim vakaro smile.gif
Atsakyti
Apie kokį čia balzamą kalbate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 18, 19:31)
Apie kokį čia balzamą kalbate? 4u.gif

3 katalogas 79 psl yra veido balzamas 5 atspalviu smile.gif
Atsakyti
Kokia nuomone apie BB krema. ar labai maskuoja, ar prisitaiko prie odos (turiu labai sviesia oda) ar neriebus veidas issitepus (turiu riebia oda)
Atsakyti
Galbut juokingai nuskambes, bet man atradimas Little red dress wub.gif kvapa dar ilgai jauciu visur kur tik purskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute13 @ 2013 02 18, 22:11)
3 katalogas 79 psl yra veido balzamas 5 atspalviu  smile.gif

O pasausėjimų neišryškina? Ir ar jo konsistencija lengvesnė už kreminių pudrų?Tepėte šepetėliu? Sorry, kad tiek daug klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 02 18, 20:12)
Kokia nuomone apie BB krema. ar labai maskuoja, ar prisitaiko prie odos (turiu labai sviesia oda) ar neriebus veidas issitepus (turiu riebia oda)

Aš turiu, tai man patinka. Nemaskuoja stipriai, padailina veido odą. Atspalvį pataikiau,tai net neatrodo, kad pasitepusi būčiau 4u.gif Turiu riebią odą taip pat, šis bb kremas tikrai nepadaro jos matinės, nestipriai blizga,bet papudruoju balta pudryte ir man gerai. Visumoj patiko 4u.gif
Atsakyti