o man įdomūs atsiliepimai apie planet spa paakių želė bei gaivinančią kaukę iš 3katalogo jei kur jau apie tai kalbėjot, parodykit nuorodą, prašau
Merginos as su labai kvailu klausimu,bet anksciau tiesiog nesinaudojau..Avon glow pudros rutuliuku(bronze pvz) efektas skyriasi nuo avon glow bronzines pudros?
Sveikos.
Gal kur internete yra realių foto, kaip atrodo "Aneeka" žiedas (iš mini katalogo 16psl.)? Arba gal kuri turite šį žiedą ir galite padaryti realių foto? Būčiau laaabai dėkinga. Klientė nori jį užsisakyti, bet jai reikia realių foto pamatyt.
Gal kur internete yra realių foto, kaip atrodo "Aneeka" žiedas (iš mini katalogo 16psl.)? Arba gal kuri turite šį žiedą ir galite padaryti realių foto? Būčiau laaabai dėkinga. Klientė nori jį užsisakyti, bet jai reikia realių foto pamatyt.
Sveikos Gal gas galite parekomenduoti kokią nors krempudrą mišriai odai, kad lygintų ir pamaskuotų spuogelius bei laikytų normalų laiko tarpą? Jei tik toks dalykas yra
QUOTE(ackarike @ 2013 02 16, 21:06)
Sveikos Gal gas galite parekomenduoti kokią nors krempudrą mišriai odai, kad lygintų ir pamaskuotų spuogelius bei laikytų normalų laiko tarpą? Jei tik toks dalykas yra
Pati geriausia Avon kempudra, man yra "Ideal Flawless"
Šiaip buvau nusivylusi Avon krempudrom, bet įsigijau šios mėginėlį ir taip patiko, kad nusipirkau pilną pakuotę. Mano oda mišri, tikrai yra ką maskuoti, ši tikrai gerai pamaskuoja, taip sveikai veidas su ja atrodo, o išsilaiko irgi normaliai.
QUOTE(ackarike @ 2013 02 16, 19:06)
o mano megstamiausios yra pudros putos nera labai sunkios veidui, nekemsa poru, neislenda blizgesys po keliu valandu nes siaip jos megejos pasausinti tai tinka tie riebesniam veidukui, maskuoja. zinoma as visada dar ant virsaus biria dedu man islaiko visa diena.
QUOTE(6Combo9 @ 2013 02 16, 20:34)
Pati geriausia Avon kempudra, man yra "Ideal Flawless"
Šiaip buvau nusivylusi Avon krempudrom, bet įsigijau šios mėginėlį ir taip patiko, kad nusipirkau pilną pakuotę. Mano oda mišri, tikrai yra ką maskuoti, ši tikrai gerai pamaskuoja, taip sveikai veidas su ja atrodo, o išsilaiko irgi normaliai.
Ir man ši pudra buvo tikras atradimas Labai patinka, kad nealergizuoja ir gerai maskuoja. O maskuoti turiu ką, nes kankina kuperozė. Puiki kokybės ir kainos atžvilgiu
6Combo9 , Bute , o ta pudra "Ideal flawless" greitai užkemša poras? Nes yra tokių, kurias panaudoji porą kartų ir žiūrėk, jau užkimštos poros
QUOTE(ackarike @ 2013 02 17, 21:55)
6Combo9 , Bute , o ta pudra "Ideal flawless" greitai užkemša poras? Nes yra tokių, kurias panaudoji porą kartų ir žiūrėk, jau užkimštos poros
Kadangi pirmiau tepu mano odai tinkantį dieninį kremą, kuris nėra riebus ir tik ant jo šią pudrytę, tai man visai gerai ji. Greit neužkemša porų. Pati pudra nėra labai riebi. Man būtent riebios krempudros užkemša poras.
QUOTE(Bute @ 2013 02 17, 21:08)
Kadangi pirmiau tepu mano odai tinkantį dieninį kremą, kuris nėra riebus ir tik ant jo šią pudrytę, tai man visai gerai ji. Greit neužkemša porų. Pati pudra nėra labai riebi. Man būtent riebios krempudros užkemša poras.
man ta nauja Luxe per riebi
Luxe nebandžiau. Bet žinosiu, kad riebi, tai manau ir man netiks ji Šiaip dar lengva yra ta pudrytė skirta jautriai odai (raminamasis makiažo pagrindas atrodo vadinasi). Bet kad ji nieko nemaskuoja Beje pudra- putos man negražiai tepėsi ant odos, kadangi skruostai sausesni, tai net nepadengė jų lygiai. Gal tos putos labai gerai tinka riebiai, bet ne mišriai odai
QUOTE(ackarike @ 2013 02 17, 22:55)
Man retai kuri pudra užkemša poras, ši neužkimšo. Ir aš visada naudoju veido kremą prieš tepdama krempudrą, galbūt tas dar gelbsti.