Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

o man įdomūs atsiliepimai apie planet spa paakių želė bei gaivinančią kaukę iš 3katalogo unsure.gif jei kur jau apie tai kalbėjot, parodykit nuorodą, prašau 4u.gif
Atsakyti
Merginos as su labai kvailu klausimu,bet anksciau tiesiog nesinaudojau..Avon glow pudros rutuliuku(bronze pvz) efektas skyriasi nuo avon glow bronzines pudros?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Gal kur internete yra realių foto, kaip atrodo "Aneeka" žiedas (iš mini katalogo 16psl.)? Arba gal kuri turite šį žiedą ir galite padaryti realių foto? Būčiau laaabai dėkinga. Klientė nori jį užsisakyti, bet jai reikia realių foto pamatyt.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal gas galite parekomenduoti kokią nors krempudrą mišriai odai, kad lygintų ir pamaskuotų spuogelius bei laikytų normalų laiko tarpą? Jei tik toks dalykas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2013 02 16, 21:06)
Sveikos smile.gif Gal gas galite parekomenduoti kokią nors krempudrą mišriai odai, kad lygintų ir pamaskuotų spuogelius bei laikytų normalų laiko tarpą? Jei tik toks dalykas yra biggrin.gif

Pati geriausia Avon kempudra, man yra "Ideal Flawless"
user posted image
Šiaip buvau nusivylusi Avon krempudrom, bet įsigijau šios mėginėlį ir taip patiko, kad nusipirkau pilną pakuotę. Mano oda mišri, tikrai yra ką maskuoti, ši tikrai gerai pamaskuoja, taip sveikai veidas su ja atrodo, o išsilaiko irgi normaliai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 16 vasario 2013 - 19:35
QUOTE(ackarike @ 2013 02 16, 19:06)

o mano megstamiausios yra pudros putos smile.gif nera labai sunkios veidui, nekemsa poru, neislenda blizgesys po keliu valandu nes siaip jos megejos pasausinti tai tinka tie riebesniam veidukui, maskuoja. zinoma as visada dar ant virsaus biria dedu ax.gif man islaiko visa diena.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 02 16, 20:34)
Pati geriausia Avon kempudra, man yra "Ideal Flawless"
user posted image
Šiaip buvau nusivylusi Avon krempudrom, bet įsigijau šios mėginėlį ir taip patiko, kad nusipirkau pilną pakuotę. Mano oda mišri, tikrai yra ką maskuoti, ši tikrai gerai pamaskuoja, taip sveikai veidas su ja atrodo, o išsilaiko irgi normaliai. smile.gif

Ir man ši pudra buvo tikras atradimas thumbup.gif Labai patinka, kad nealergizuoja ir gerai maskuoja. O maskuoti turiu ką, nes kankina kuperozė. Puiki kokybės ir kainos atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
6Combo9 , Bute , o ta pudra "Ideal flawless" greitai užkemša poras? Nes yra tokių, kurias panaudoji porą kartų ir žiūrėk, jau užkimštos poros blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2013 02 17, 21:55)
6Combo9 , Bute , o ta pudra "Ideal flawless" greitai užkemša poras? Nes yra tokių, kurias panaudoji porą kartų ir žiūrėk, jau užkimštos poros  blink.gif

Kadangi pirmiau tepu mano odai tinkantį dieninį kremą, kuris nėra riebus ir tik ant jo šią pudrytę, tai man visai gerai ji. Greit neužkemša porų. Pati pudra nėra labai riebi. Man būtent riebios krempudros užkemša poras.
Atsakyti
QUOTE(Bute @ 2013 02 17, 21:08)
Kadangi pirmiau tepu mano odai tinkantį dieninį kremą, kuris nėra riebus ir tik ant jo šią pudrytę, tai man visai gerai ji. Greit neužkemša porų. Pati pudra nėra labai riebi. Man būtent riebios krempudros užkemša poras.

man ta nauja Luxe per riebi doh.gif
Atsakyti
Luxe nebandžiau. Bet žinosiu, kad riebi, tai manau ir man netiks ji schmoll.gif Šiaip dar lengva yra ta pudrytė skirta jautriai odai (raminamasis makiažo pagrindas atrodo vadinasi). Bet kad ji nieko nemaskuoja schmoll.gif Beje pudra- putos man negražiai tepėsi ant odos, kadangi skruostai sausesni, tai net nepadengė jų lygiai. Gal tos putos labai gerai tinka riebiai, bet ne mišriai odai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bute: 17 vasario 2013 - 21:31
QUOTE(ackarike @ 2013 02 17, 22:55)
6Combo9 , Bute , o ta pudra "Ideal flawless" greitai užkemša poras? Nes yra tokių, kurias panaudoji porą kartų ir žiūrėk, jau užkimštos poros  blink.gif

Man retai kuri pudra užkemša poras, ši neužkimšo. Ir aš visada naudoju veido kremą prieš tepdama krempudrą, galbūt tas dar gelbsti. smile.gif
Atsakyti