Gal zinot ar dar imanoma isigyti Avon Marimekko skaistalus, ar jie jau nebegaminami?
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 27, 20:00)
Vakarais, bet jeigu nepritingiu ir rytais Po jo tepu dar kremuką Paakių odai netepu, nes yra ir šios linijos kremas skirtas akių zonai, jį ir naudoju
Ačiū Jums dar kartą už naudingą informaciją
QUOTE(Jolaida @ 2013 01 28, 19:51)
Gal zinot ar dar imanoma isigyti Avon Marimekko skaistalus, ar jie jau nebegaminami?
Lietuviskame kataloge ju seniai jau nematyti. Savuosius likvidavau gal prie 1,5 metu, nes jau galiojimas buvo pasibaiges. Isparduotuveje maciau, kad viena nare juos parduoda - nustebau, kad zmones senienas stumdo. Bet gal cia is kitos salies gauti, abejoju
QUOTE(Lina89 @ 2013 01 28, 15:57)
Sveikos Kokie produtai is Planet SPA jums labiausiai patinka?
Karstas plauku aliejus, plauku kaukes, juodasis muilas, masazo aliejus
QUOTE(Black Swan @ 2013 01 29, 15:04)
Karstas plauku aliejus, plauku kaukes, juodasis muilas, masazo aliejus
Man juodasis muilas nelabai Sunaudosiu ir daugiau nepirksiu, nebent uz dyka
kokie dieviski tie nauji kvepalai Sensuelle
QUOTE(guodzik @ 2013 02 02, 12:38)
kokie dieviski tie nauji kvepalai Sensuelle
Pritariu, tikrai kvapas puikus
Mane domina atsiliepimai apie Anew Genics kremą ir serumą. Serumas kaip suprantu lengvesnis, o kremas sunkesnis. Įdomu ar kremas neriebina, nekemša porų ( mano oda mišri į riebumą ).
QUOTE(baltagėlė @ 2013 02 02, 22:41)
Mane domina atsiliepimai apie Anew Genics kremą ir serumą. Serumas kaip suprantu lengvesnis, o kremas sunkesnis. Įdomu ar kremas neriebina, nekemša porų ( mano oda mišri į riebumą ).
Serumo koncentracija didesne
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 02 03, 09:14)
Serumo koncentracija didesne
Tai žinau. Domina kaip jaučiasi jie ant veido. Tarkim, gal serumas per daug lengvas, norisi daugiau drėkinimo, o kremas gal riebus ? Nors pagal jų paskirtį žiūrint, turėtų būt pritaikyti visiems odos tipams. Įdomūs būtų merginų su skirtingais odos tipais atsiliepimai.