QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 09 02, 14:49)
Tai va va... Panagrinejus sudeti mano naudojamu vichy,bioderma,avene,Mary Kay kremu pasirodo ne kazka ir geriau,taip pat Loreal,Lumene ir kt sudetis. Konkreciau www.kosmetikosdnr.lt ziurejau. Tai ir iskilo klausimas toks.
O kainos brangesnes serijos labai normalios,ziurint i tai,kad jie parduotuvese neturi stendu,o tiesiai is konsultanto galima pirkti,tai jiems nereik uz ta moketi,kas padidina ir gaminio kaina. Brangesne linija brangiau nei Droginiai Loreal ir t.t.
Idomu,kaip is tiesu yra lygint su Lt parduodamais.
P.s. Atsiliepimu ir komentaru labiau noretusi is neutraliu zmoniu,ne konsultantu.
O kainos brangesnes serijos labai normalios,ziurint i tai,kad jie parduotuvese neturi stendu,o tiesiai is konsultanto galima pirkti,tai jiems nereik uz ta moketi,kas padidina ir gaminio kaina. Brangesne linija brangiau nei Droginiai Loreal ir t.t.
Idomu,kaip is tiesu yra lygint su Lt parduodamais.
P.s. Atsiliepimu ir komentaru labiau noretusi is neutraliu zmoniu,ne konsultantu.
Mano mama jau senai naudoja anew erijos kramus, kartais vi nusiperka kazka kito, bet vis tiek grizta prie ju, nes geriau neranda. Man irgi kremai neblogi pasirode, nusiperku ka is planet spa linijos irgi nebloga, lupdaziai irgi nieko, bet kita dekoratyvine kosmetika nelabai patiko. Visokiu neturaliu/ekologisku priemoniu nelabai megstu, nes oda jautri, daug kam alergiska, visgi mano odai matyt geriau chemija nei visokie eteriniai aliejai ir pan.ko daug yra eko priemonese.